Ama 2004 bir Carrera En az 2 katı fiyatla başlıyor. Yine rakipleriyle kıyaslanınca Cayenne fiyatı ucuz Çok çok daha fazla satmlıydı. Şimdi bir Carrera ile kıyaslarsanız Cayenne çok sattı diyebilirsiniz. Ama X6, Range Rover gibi rakipleriyle kıyaslayınca az sattığı gerçeği ortaya çıkar. Porche da bu aracı daha yüksek satış rakamları ile çıkardı.
Bu açıdan bakınca doğru söylediğimi anlarsınız. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: mustimi
Cayenne Porche'un en ucuz aracı. Zaten çok satsın diye üretilmişti. Kısa sürede kasa değiştirmesi de o aracın daha çok satması içindi.
Alıntıları Göster
satıştan şikayetçi olduklarından değil çok beğendiklerinden çeşit yaratmak maksadıyla üretileceğini düşünüyorum... x6 çıkınca ne işe yarar ucube denmişti... Evet her araca bir iş biçiliyorsa doğru . . halbuki bu suv alanların kaç kere araziye çıktığını hepimiz biliyoruz. Asfaltta binekleri aratmayacak bir dinamizm. . hafif arazide yeterli yükseklikle ideal araç üretti bmw. Maksadı gösteriş olanlara süper geldi bu araç..
Şimdi tek tek diğer markalarında bu tarz araçlarını görüyoruz. . Artık günümüz rekabetinde her çıkan aracı bir işleve oturtmaya çalışmak anlamsız. Ki araç gayet işlevini yerine getiriyor.
Ama 2004 bir Carrera En az 2 katı fiyatla başlıyor. Yine rakipleriyle kıyaslanınca Cayenne fiyatı ucuz Çok çok daha fazla satmlıydı. Şimdi bir Carrera ile kıyaslarsanız Cayenne çok sattı diyebilirsiniz. Ama X6, Range Rover gibi rakipleriyle kıyaslayınca az sattığı gerçeği ortaya çıkar. Porche da bu aracı daha yüksek satış rakamları ile çıkardı.
O kasada dizel motor yoktu ve 2.elde feci bir değer kaybına uğruyordu onun için ilk kasa rakipleri kadar başarılı olamadı makyajdan sonra dizel motor koydular ve satışlar arttı. Yeni kasa dahada başarılı oldu. satılan Cayenne'lerin %90'ından fazlası dizel.
O kasada dizel motor yoktu ve 2.elde feci bir değer kaybına uğruyordu onun için ilk kasa rakipleri kadar başarılı olamadı makyajdan sonra dizel motor koydular ve satışlar arttı. Yeni kasa dahada başarılı oldu. satılan Cayenne'lerin %90'ından fazlası dizel.
Alıntıları Göster
E arkadaşlar hala sıfır dizel bir Cayenne ikinci el 5 yaşında bir Carrera etmiyor.
yani Porche un Carrerası ile Cayenne karşılaştırıp Cayenne çok sattı dersek yanılır Çünkü bir Cayenne range Roverla X6 ile karşılaştırılıp satışını değerlendirmek lazım
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: mustimi
Cayenne Porche'un en ucuz aracı. Zaten çok satsın diye üretilmişti. Kısa sürede kasa değiştirmesi de o aracın daha çok satması içindi.
Alıntıları Göster
direk evoque ye rakip gibi
quote:
Orijinalden alıntı: herhangibirey
direk evoque ye rakip gibi
Alıntıları Göster
evoque alternatifi olmuş, ancak ben ön farlarını özünden çıktığı için sevmedim. ayrıca nissan juke'da benzettim.
iyi düşünülmüş ama önden başarısız buldum, satılır mı? bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
evoque alternatifi olmuş, ancak ben ön farlarını özünden çıktığı için sevmedim. ayrıca nissan juke'da benzettim.
iyi düşünülmüş ama önden başarısız buldum, satılır mı? bilemem.
ön farına takıldım yazacaktım farları klasik yapsalardı juke olurdu diyecektim