Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 955 3.2 V6 ÇOK UZUN DÖNEM KULLANICI TESTİ (VİDEO EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
10
Favori
18.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte özlediğim eski forum kültürünü yansıtan bir konu ellerinize , dilinize sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokan -- 24 Kasım 2022; 12:35:43 >
  • İşte özlenen bir başlık, özlenen anlatım.

Forumun ve insanımızın büyük bir hızla git gide düşen kalitesi arasında böyle mesajlar görmek güzel.

• @mctig3r

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Herkese kazasız belasız sürüşler olsun. Panamera ile ilgili söylediklerinize tamamen katılıyorum. Porsche mühendislerine de selam olsun :)

@camokan

Okuduğunuz için teşekkür ederim, kafama koydum inşallah forumu eskisi gibi bir ortam haline getireceğim. Bu tek başıma olmayacaktır ama bir şekilde eski arkadaşları bulup buraya çekeceğim. Yönetimde sağolsun ellerinden gelen desteği veriyor artık.

@Ormanci

Teşekkür ederim, amacımız hep beraber eğlenebileceğimiz kaliteli bir forumda vakit geçirebilmek. Ben aslında 2008 üyelerinden biriydim ama bir sinirle eski üyeliğimi sildirdim, siz benden daha rütbelisiniz. Yukarıda yazdığım gibi eski kaliteyi yeniden oluşturmak için çabalayıp uğraşmamız gerekse de ben elimden geleni yapacağım. Zira burası hepimizin aslında gönülden bağı olan Türkiye'nin ilk forumlarından biri, sizin gibi bizden daha eski birileri de bize destek verirse çok sevinirim.

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt

estağfurullah, emir ne demek...kayseri'ye geldiğimde uğramaya çalışacağım ama @the division bell için söz veremiyorum.  çünkü onu görmek tek boynuzlu at görmekten daha zor olacak diye düşünüyorum... 

• Merhaba, internet üzerindeki incelemelerde 3.0 dizel olanı makbul bu aracın diye söylüyorlar. Hatta aynı motor-şanzıman olduğundan dolayı bütçe yetmezse Toureg'e bakmayı da tavsiye ediyorlar. Hiçbir bilgim yok ama tahminimce dizelin performans harici pek bir farkı olmasa gerek bu araçtan. Tabi bir de dayanıklılık ikisinde ne derece onu da bilmiyorum. Benzinli araçlara LPG takan da çok, malum yakıtı sarsıyordur Porsche bineni bile. Sigorta-kaskosu da çok yüksektir muhtemelen. Bilgi verebilir misiniz?

Daha önceki Audi ve RR Vogue konuları da harikaydı ama bu incelemeniz master degree derler ya öyle olmuş. Elinize emeğinize sağlık.

• Araca cok guzel bakmissiniz. Tertemiz.

Porsche konusunda da suanda Dogusta bu bilgilere sahip eleman olmadigini tecrube ile sabit soyleyebilirim.

• @CapriceClassic

Abi ne zaman derseniz başımın üstünde yeriniz var, lütfen konaklayacak şekilde ayarlayıp gelin yerimiz yurdumuz var elimizden geldiğince sizi ağırlamaktan şeref duyarım.

@TahaKaradeniz

Hocam bu kasa için 3.0 Dizel kullanılmadı, 2007'de makyajlanan kasada 3.0 dizel ünite mevcut ama çok fazla enjektör, turbo, rail basıncı ve yağ kaçağı şikayeti var ayrıca bu eski dizel motorun yakıt tüketimi de 14 litre dolaylarında seyretmekte. 2012'de çıkan 245 HP'lik 3.0 dizel ise daha az sorunlu tercih edilebilir bir araç, hem tüketim olarak az yakıyor.

Touareg konusunda 2002-2007 yılları arasında dizel ünite isterseniz 2.5 TDI Transporter motoru hizmet ediyor, otomatik şanzıman ve 4 çeker sistemiyle beraber performansı insanı çileden çıkartacak kadar yavaş ayrıca 16 litre gibi çılgın bir tüketim gördüm, belki bindiğim araç arızalıydı bilmiyorum çünkü 2.5 TDI motorlu Touareg sahibi olmadım.

Sigorta olarak ben Cayenne için 1.400 TL civarında bir şey ödedim. Araç kullanılmadığı için kaskoya gerek duymadım o yüzden bir fiyat vermem yanlış olur.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, bakalım kısmet olursa üstüne kata kata gitmeyi düşünüyorum.

@cuoresportivo

Yorumunuz için teşekkür ederim, maalesef Doğuş oto'da da diğer tüm markalarda olduğu gibi satış personeli araç hakkında detaylı bilgiye sahip değiller. Çünkü onlar için iş=maaş denklemi söz konusu. Benim normalde marka fanatikliğim yoktur, eğriye eğri doğruya doğru demeyi yeğlerim zira bu firmalar ile bir ortaklığım yok mesela 911 Turbo S yüksek hızlarda sekerek yol alan bir araç lakin Porsche ile bir göbek bağı söz konusu duygusal anlamda bu bağ şimdiye kadar benim sürüş profilime en yakın otomobili üretmiş olduklarından kaynaklı sanırım.

• Evin arsası sizin miydi hocam?

Bende Ankara da villa yapmayı düşünüyorum Taigo sahibiyim. 400 m2 yerler 1 milyon Karacakaya Mebuskentte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Arsayı 2019 yılında satın almıştım. Karacakaya neresi bilmiyorum ama merkezi bir yer ise fiyat bence uygun zira m2 fiyatı 2.500 TL'ye geliyor. Merkezi bir yer ise bu gün o paraya kilim satıyorlar ki kilim yerine toprak almak bence daha mantıklı ama karar size ait tabiki.

• Davetin icin cok tesekkurler aziz dostum. Merak etme bize yaş degil karakter lazim ki bu da sen de fazlasiyla mevcut.

Bizim ihtiyarla bi denk getirirsek neden olmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bedava resmen...

• Güzel mesajın için teşekkürler abi, hoşgelip şeref verirsiniz ne zaman emrederseniz başım üstünde yeriniz var. Hem fasıl yaparız hem de sohbet muhabbet ederiz.

@CapriceClassic abi bak ikna oldu, top artık sende haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 24 Kasım 2022; 15:51:37 >
  • hocam mangala geliyoruz Niğde den.   şaka bir yana böyle bir aracı alamasakta çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlik 

• benim de bütçemin üzerinde bir marka olsa da araba sevdalısı olarak severek okudum, çok güzel bir inceleme başlığı olmuş hocam, elinize sağlık

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Çok heveslendim. Üstat bende geliyim mi sizlerle, bende denk gelirim belki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @premiumbeyin

Ne zaman derseniz beklerim yalnız fasıl ekibi 12 kişiden oluşuyor, tek partide maksimum 7 kişi ağırlayabilirim bir de benimle beraber 8 kişi oluruz zira kış bahçesi 20 kişilik. Yaz sezonunda gelmek isterseniz sınır yok :) Araç aslında pahalı bir araç değil, alınabilecek bir seviyede ama yorumunuz için teşekkür ederim.

@r1ppin

Hocam Golf 7 ile fiyat olarak hemen hemen aynı bir araç, yorumunuz için ben teşekkür ederim.

• kazakistanda ya 3.2 cayenne ya 3.5 infinity fx35 alicam...porsche parcalari cok pahali burda ... o 250 binde degismesi gereken parca woswagen araciyla ayni parcami .. ve havali amortisor sistemi bozulursa yerine sabit ayarli amortisor olurmu yada takan duydunuzmu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hey gidi hey Forumun Deutsche Industrie Norms şubesi seni. Sensiz olur mu hiç

Müdür senin bu ev erciyes yolu ustunde hacilar tarafinda mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Hey gidi hey Forumun Deutsche Industrie Norms şubesi seni. Sensiz olur mu hiç

Müdür senin bu ev erciyes yolu ustunde hacilar tarafinda mi?
    Yok abi bu ev Talas’a çıkarken Erenköy’de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.