Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 955 3.2 V6 ÇOK UZUN DÖNEM KULLANICI TESTİ (VİDEO EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
10
Favori
18.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir yazı olmuş. Devamını heyecanla bekliyorum. Ve kazasız belasız, keyifli sürüşler diliyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, her zamanki gibi keyifle okudum yazınızı. Elinize sağlık, devamı helirse memnun olurum. Her ne kadar komşu şehir Kahramanmaraş’da yaşasam da nadiren Kayseri’ye geliyorum, ama geldiğimde sizle tanışmak isterim. 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

1 hafta önce ekonomi kötü, herşey pahalı gücümüz yetmiyor şu bu diyordun .şimdi porche alcam diyon ne ayaksın abicim sen ? bazı insanlar konuya göre kıraathane muhabbeti mi çeviriyor anlamıyorum ki.

• Hydractive C5 tavsiye ederım poscheden fazlası var eksıgı yok

• Hocam ben uzun donem test goremıyorum bir arac uzun donem testi diyebilmem için o aracı sıfır olarak almaktan ziyade ikinci el alıp biraz sorunlarla ugrasıp sorunları cozebılmek gerekır. Yanı sorunlar cözulebilecek noktaadaysa iyi ustayı ve servisi bulmuşsunuz demektir. Arabadan anlayan kişiler en az 20 yasında bir araca sahip kişilerdir benim gozumde..

Burda benim gordugum brosurden alınan porsche cayenne reklamını izledik..

Porsche panamera ve cayman kullandım gerçekten guzel araclar 300 lü hızlara kolayca ulaşabiliyorlar. Kusursuz konforlu ve güzel his veren araçlar . Gel gelelim turkıyede o paralar verilip alınmaz benım gozumde hafif kerizlik diyebilirim. Bİzler bu ülkede 80 asgari ücret karşılığı 1.4 egea alabilirken almanlar 50-55 asgari ücrete elektrikli taycan alıyor. Böyle bir ülkede f/p araçlara bakmak lazım. 0-100, 100-200 sevenlere yamaha mt 07, mt 09 , mt10 gibi motosikletler tavsiye ederım hiçbir araba motosikletin veridği hazzı rüzgarla dans hissini veremez. Kesinlikle ve kesinlikle de hız sınırları üstünde trafikte araba olan kısımlarda arac surmeyı tavsiye etmem. O hızlardan soonra en ufak kaza ölümcül olur çocukları anasız ve babasız bırakıp siz bir aractan burnu kanamadan ınebılırsınız ama tanrı size verdiği şeyleri düzgün kullanmadıgınız için söver...

• Keyif alarak okuduğum bir yazı oldu. Güzel konu.

• Uzun zamandır böyle konular açılmıyor. Bitirmedim, daha sonra editleyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 23 Kasım 2022; 20:50:2 >
  • Eve bakmaktan arabayı göremedim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

forumda o muhabbeti yapanların yüzde 90 i al satci,hepsinde de milyonluk arabalar var:))

• zotacing kullanıcısına yanıt

lpg takılmış premium araba alan adam ebesini zaten tersten görmeye hazırdır abicim zorlamayacaksın:)

arabanın birkaç handikapı var,nedir derseniz farlarını 5 dakikada çalıyorlar, kapalı otopark şart

kaskolar kol gibi

ya yetkiliye gideceksin ya da Türkiye de toplasan 5 6 tane olan ustasını bulacaksın,işini bilmeyen adama götürürsen range roverdan farksız

sanılanın aksine alt takım motor parçaları pahalı değil.ama ciddi benzin yakıyor, öyle böyle yakmıyor:))

onun dışında üstadım yazmış zaten, her şeyi yapabilen araba derler ya,cayenne o işte

• Zevkle okudum hocam teşekkürler. Birkaç sene evvel yazılım atılırken ecu' su kilitlenen Audi sizin miydi ? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum baktım, konu silinmiş. Sanki o araçta Kayseri' deydi gibi anımsıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    O konu yüzünden benim 2008 yılında aldığım üyeliği süresiz banladı yönetim

Nedeni de olaya konu firma siteye reklam verdiğinden ötürü konu kapatılıyor eleştirilerini sürekli ısrarla inadına yöneticilerin yüzüne yüzüne vurmamdı

Ama konu sahibini hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 23 Kasım 2022; 22:5:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda zengin biri

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Tepki gösterenlerden biri de bendim hocam uzun bir mesajla konu silinirse her gün bir üyenin yeni konu açacağını yazdığımı hatırlıyorum. İyi ki ban yememişim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eviniz sahaneymis güle güle oturun

• Elinize sağlık keyifle okudum gerçekten. Bununla birlikte aklıma şu bölüm takıldı.

quote:

Bir dönem dizel motorlu araçlar üreterek bu kriterlerinden vazgeçip herkese hitap etme peşinde koşsa bile bu yanlışından erken dönüp yeniden eskisi gibi kendi kitlesine hitap etmeye başlamıştır.

Porsche nin suv üretmesi de bir herkese hitap etme peşinde koşmak değil midir? Yada porsche nin kendi kitlesi suv kullanıcıları mıdır?

• Öncelikle konuya cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hem ev konusunda hem de araba konusunda Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Özellikle @zotacing ile eski üyeliğimden kalma bir küslüğümüz vardı sanırım kendisi yeni nickimi unutup yazmış öyle değilse bile bu güzel hareketinden dolayı hem kendisine teşekkür ederim hem de barışmamıza vesile olmasını umarım.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@CapriceClassic

Abi siz benim yaşça büyüğümsünüz, ne zaman emrederseniz 2 gün önceden söyleyin etleri terbiyeye yatırıyım, buyrun gelin misafirim olun. Yalnız sizden bir ricam olacak, gelirken @The Division Bell abimizi de getirir misiniz?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@zaqwear

Hocam o kişi ben değildim, benim eski üyelikteki konuların arasında satışı alındıktan 45 dakika sonra motoru patlayan A5 vardı ama chip yapılırken ECU'su yanan araç bana ait değildi. Ayrıca MEGA Chip Mehmet Beyi çok iyi tanırım, kendisi üstüne yatar bu tip durumlarda reklam vereceği yoksa bile sırf olayı kapatmak için reklam verir. Zamanında milletin arabasını arge için kullanıp bir de üstüne yüklü miktarda dosya parası alıyordu. Eğer böyle bir iş yaptırılacaksa Dr Ecu Özgün, Remaps Ümit Doğan veya Racemaps Erhan Şigan'dan başkasına yaptırılmamalı. Ben mümkün olduğunca racemaps'i tavsiye ederim en azından bir sorun oluştuğunda arkasında duruyor bu isimler.

@porsche911gt2

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslına bakılırsa Porsche bu işi yapana kadar piyasada bu ölçeklerde hem pist kullanımına hem de arazi kullanımına uygun SUV yoktu. Takdir edersiniz ki Grand Cherokee, Nissan Patrol, BMW X5 48is veya Mercedes ML55 AMG gibi SUV'lar pek fazla pist kullanımına uygunluğu olan araçlar değildi, daha çok arazi kabiliyetli veyahut "Truck" seven hızlı Amerikanlar için tasarlanmış araçlardı. Bence Cayenne 4.5 Turbo üretilirken var olmayan bir segmentin yaratıldığını düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 23 Kasım 2022; 23:40:47 >

• Merhaba;

Öncelikle konuya vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Citroen konusunda tamamen size katılıyorum, Hydractive sistemine sahip bir C5 tamamıyla bir Porsche Cayenne'den üstündür. Özellikle Off-Road gibi konularda ise rakip tanınmaz bir araç olduğu gerçeği asla inkar edilemez bir gerçektir. Egzoz sesi, sürüş karakteristiği, inanılmaz iç mekan kalitesi gibi konularda Cayenne gibi bir araç boy ölçüşemez. Hele ki piste çıktığında gerek 4 çeker sistemi, gerekse ağırlık dağılımı sebebiyle viraj apexlerindeki performansı görülmeye değer olup bu saydığımız özelliklerin hiç biri yoktur :)

Konumuzda aracımın sorun çıkarmaması adına olan üzgünlüğünüzü gayet net bir şekilde anlamış bulunmaktayım, en kısa zamanda aracı bozmak için elimden geleni yapacağımdan asla şüpheniz olmasın. Maalesef bu lanet olası Porsche mühendisleri Citroen gibi düzgün bir işçilik çıkaramadığı için Pnömatik kartının kısa devre arızası gibi arızaları vermediği için bizi sanayi topraklarından mahrum ediyor. Size de böylesine keyifsiz ve rezil bir konuyu okumak zorunda bırakıyoruz ama hiç merak etmeyin sizin için bolca sanayi, motor yağı vs içeren başkaca bir konum daha var, umarım o konuda daha çok keyif alabilirsiniz. Buyrun linki;

https://forum.donanimhaber.com/audi-a6-3-2fsi-quattro-200-000-km-agir-bakim-serisi--145837855

Bende hasbelkader Panamera ve Cayman sahibi oldum daha önce, Panamera'nın hangi nesili olduğunu bilmiyorum ama eğer Turbo S ise dediğiniz gibi çok kolay 300'e ulaşabiliyor, lakin Cayman'da 285'den sonra zorlanıyorduk yine bir şekilde 300 diyordu ama çok zorlanıyordu sanki ben öyle hatırlıyorum. Bir de konfor bakımından Cayman çok konforsuz özellikle yüksek süratte galiba benim bindiğim Çin Malı replika Cayman'dı :)

Ha bir de çok afedersiniz biz araç seçerken asgari ücret hesabı yapmayı pek uygun görmüyoruz, daha çok bir araç alırken bu aracı alırsak ne kadar mutlu oluruz onun hesabını yapıyoruz. Yani para bir şekilde kazanılır sonuçta önemli olan keyif alabilmek değil mi?

Motosiklet konusuna ben pek sıcak bakmıyorum, herkese saygım sonsuz kimseyi keriz veya enayi diye yaftalamam ama motor ile 250+ kaç dakika gidilebilir ki? Çok iyi viraj alsanız bile dediğiniz gibi rüzgarla dans etmek gerekiyor. Ben rüzgarla dans yerine virajlarla dans etmeyi seviyorum, RS6 gibi station bir araç bile benim işimi fazlasıyla görüyor Elhamdülillah.

Bu arada pek Allah'ın işine karışmayı sevmem kaderimizde varsa zaten 300+ hızlarda da kaza yaparız 40 ile giderken de yaparız biz sadece kaderini yaşayan birer kuklayız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 23 Kasım 2022; 23:42:7 >

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Karıştırmış olabilirsin hocam. Benim gücümün yetmediği şeyler lükstür diyorum ben genelde. Lüks olmayan şeylere yetecek param var çok şükür.

Bahsettiğim araç da ölüsü 400 bin liradan başlıyor, milyonluk araç değil.

Maaşın en az yarı yarıya değer kaybetmesi sorunu var, doğruya doğru derim. Araba karşısında daha fazla hatta.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.