Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 955 3.2 V6 ÇOK UZUN DÖNEM KULLANICI TESTİ (VİDEO EKLENDİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
138
Cevap
10
Favori
19.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: en1gma

Audi A8 A6 serisi de bozulmadı ama cayennein bozulmasına şaşırdım

Hocam Cayenne’in en mükemmel aracı 2011-2017 arası 3.6 GTS ve 4.8 Turbo olanlardır. Bu Cayenne bir referans noktasında %100 Porsche olgusunu kabul ederse 955 Kasa Cayenne I %95 ile %5 bunun gerisinde kalırken en yeni Cayenne III olanlar %70 seviyesinde yani %30 daha geride kalan modeller olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onların da bakımı yakıt vergisi malum olunca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 991in konusunu kaçırmadım dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

Hocam 991in konusunu kaçırmadım dimi
    Şu sıralar vakit bulamadığımdan henüz konuyu açamadım hocam maalesef

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    Takipteyim konusu gelirse güzel olur

• Merhabalar;

Porsche konusunun devamının geleceğini söyleyip 911 Turbo S ve Taycan gibi araçlara da buradan devam edeceğimi söylemiştim ama maalesef bu tarz araçlara sahip olduğum için beni dolandırıcı olarak nitelendiren, değişik ve kalitesiz yorum yapan kişi sayısı fazlalaştığı için bundan sonra sadece değeri düşük olan araçlarımın paylaşımını yapacağım.

Verdiğim sözü tutamadığım için konunun devamını bekleyen herkesten özür diliyor ve anlayış bekliyorum.

Merhaba,

Hocam Allah aşkına burası forum, binbir türlü insan var.. Ülkenin genel kalitesi zaten yerlerde, beklentiyi düşürüp bu mevzularda meraklı insanlara yaptığınız güzelliği devam ettirseniz daha iyi olmaz mı? Bahsettiğiniz araçları çoğumuz bırakın kullanmayı gördüğümüz sayılıdır, hasılı sizin gibi son kullanıcıdan okumak bilgi edinmek ciddi keyif veriyor. Haddimi aştıysam mazur görün ama engelleyin geçin saygısızlık yapanları.

kiskanc ve vasifsiz insanlar icin baska aciklamasi yok. kendi kapasitesi ile kiyaslayarak calisarak boyle seyler alabilecegine akil erdiremiyor cunku.

ya boşversene hocam...

kimseye cevap vermeye yetişemezsin...

kim senin ne kadar büyük bir üretici olduğunu, tek kalemde ne kadar kazanabileceğini, büyük iş yaptığını kafası ve zekası kestiremez onun için en kolay yol çamur at izi kalsın...

bırak istediğini yazsın...görme bile...anca giderler

şu forumda paylaşılan bilgi ile insan kendisini geliştirmeye baksın... paylaşanında eline koluna yüreğine sağlık

İt ürür kervan yürür… bu güzel paylaşımlardan 3-5 densiz için çoğunluğu mahrum bırakmamanızı dilerim…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Atalarımızın "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" lafının ne kadar doğru olduğunu hatırlayın hocam. Siz boşverin onları. 991.2'yi hâlâ bekliyorum.  

• Hayalim olan marka.

• Ucuz B ve C sınıfı araç alan engelli vatandaşlara devleti dolandırıyorsunuz diyen zihniyete Tata incelemesi bile yazsanız yine yaranamazsınız. Boşverin başkalarını siz incelemelerinizi yazın. Sayfa sayısı arttığı için ilk mesaja da inceleme yazdığınız sayfalarıın sayısını ve mesajların linkini koyarsanız ara sayfalarda kaybolup emeğiniz boşa gitmemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 11 Ocak 2024; 15:53:1 >
  • Tertibatlı araç alım sürecinde olan bir engelli olarak yazdıklarınıza imzamı atarım @Acil Stop

Açtığınız konulardaki araçlara erişecek ekonomik güçte olmasam da keyifle okuyorum. Milletin dediğini takmayın. @Podgoritsa

Engeli basın geçin hocam biz takipteyiz

• Yapılan tüm yorumlara teşekkür ederim, forumun şu an ki durumu maalesef spor ve üst segment araçlar için müsait değil. Eski araçlarımın bakım/tadilat konularıyla devam edeceğim.

P.M’den de çok garip mesajlar alıyorum, buradan belirteyim benim kimseye bir cevap verme zorunluluğum yok. Paylaşımlarımdaki araçlarla alakalı bilgi sahibi olmak isteyen varsa elimden geleni yaparım

Mimari konusunu açalım hakikaten , ülkemizde mimarinin kat etmesi gereken çok yol var. villaların, apartmanların çoğu göz kanatıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.