Şimdi Ara

PORSCHE CAYENNE 955 3.2 V6 ÇOK UZUN DÖNEM KULLANICI TESTİ (VİDEO EKLENDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
10
Favori
19.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kayseri'de tüm giderleri benim karşılayacağım bir etkinlik ayarlarsak mangal tarzında, tüm garajları açarım bu konuda bir sorun yok :)

• Yeni yazımız hazırlandı yayına alacağım ama fikirlere ihtiyacım var, Cayenne Turbo konusunu açacaktım ama bu konuda çok fazla Cayenne hakkında bilgi olunca oranın altı biraz boş kaldı.

Dolayısıyla Cayenne Turbo için bir anlatım olmayacak direk olarak 911 Turbo S’e geçmeyi planlıyorum lakin bu başlık altında mı ilerlemeliyim, yeni bir başlık mı açmalıyım? Fikir verirseniz çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Yeni başlık olursa daha faydalı olur kanaatindeyim Yalnız yeni konu açarsanız da mutlaka burada linkini paylaşın da saçmasapan konuların arasında kaynayan güzel konulardan olmasın. Forum trolden geçilmiyor bu ara.

ayrı başlık açın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayrı başlık olması daha iyi olacaktır. Konunuzu keyifle okudum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için

991.2 Turbo S'in konusunu dört gözle bekliyoruz  

• Maşallah o nasıl bir ev. Porsche Cayenne bile evin yanında şahin gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Maşallah o nasıl bir ev. Porsche Cayenne bile evin yanında şahin gibi duruyor.

Teşekkür ederim, herkese daha iyi evler nasip olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

991.2 Turbo S'in konusunu dört gözle bekliyoruz  

Bir türlü açamadık konuyu, sürekli düzenleme halindeyim. Nerden başlasam bir yeri eksik kalıyor yalnız konu geldiğinde şimdiye kadar açtığım tüm konuların en zirvesinde olacak :)

• Ben yaklaşık 20 yıldır bu forumu takip ederim, çok nadiren mesaj yazarım. Gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş, zevkle okudum. Kısır tartışmalardan veya laf ebeliğinden uzak, bizzat kullanıcı deneyimine dayalı bir değerlendirmeye rastlamayalı uzun zaman olmuştu. Ayırdığınız zamana teşekkür ediyorum ve mutlaka devamını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventoker

Ben yaklaşık 20 yıldır bu forumu takip ederim, çok nadiren mesaj yazarım. Gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş, zevkle okudum. Kısır tartışmalardan veya laf ebeliğinden uzak, bizzat kullanıcı deneyimine dayalı bir değerlendirmeye rastlamayalı uzun zaman olmuştu. Ayırdığınız zamana teşekkür ediyorum ve mutlaka devamını bekliyorum.
    Merhaba;
    Bunları duymak beni mutlu etti, çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. İnşallah devamı gelecek.

• Maşallah araç çok temiz ve diri duruyor. Diğer konulardaki Kısır al satçı tartışmalarından sonra keyifle okudum. Bu arada eşim Kayserili senede birkaç kere gelirim müsait olursanız tanışmak isterim.

Araçlarınız genelde d-e segmenti ancak hiç cla45 amg deneyiminiz oldu mu?

• Hocam iyi ki konuyu up lamış diğer üyeler. Ben de okuma şansına sahip olmuş oldum. Gerçekten çok beğendim. Hem samimi hem de akıcı bir anlatımınız var çok keyif aldım. Diğer incelemelerinizi de özellikle takip ediyor olacağım bundan sonra.

Cayenne'in bende özel bir yeri vardır. 2008 3.0 dizeli ile az uzun yol yapmadım ankara istanbul arasında. Gerçekten hem konforu olsun hem sürüş dinamikleri beni çok tatmin ediyordu. Hoş stabi bendeki 240 lık olan aslında Almanya da çerez paket :D Stuttgart da benim patronun 4.5 Cayenne'ini sürmüştüm. O bambaşka bir histi tabi

Benim bu araçtaki en sevdiğim şey ama şöför bölgesinin hissiyatı, yani hem sportif bir şöförü sarma duygusu var ama seni bunaltmadan ferahlığı da bozmadan veriyor o hissi. Yani tam ifade edemiyorum ancak siz beni anlarsınız diye düşünüyorum :)

• MaddogJin kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Bildirim gelmediği için konunuzu geç gördüm kusura bakmayın, bir çok otomobil sahibi oldum ama en çok keyif aldığım araçlar arasında ilk 5'e girer Cayenne.

Nasip oldu geçen ay 2023 model bir Cayenne aldım, 2.9 motorlu 440 beygirlik bir makine fakat bir türlü konudaki "Eski Cayenne" heyecanını yakalayamadım. 2015'ten sonra üretilen hiç bir araç bana eski araçlardaki keyfi veremiyor maalesef bir tek 2020 model BMW 7 serisi hariç. Sanırım bir süre sonra hurdalıktan araç alıp toplar hale geleceğim. Bu arada Cayenne için bir film çekmiştik arkadaşlarla, es kaza arşivde gezerken gördüm buraya da ekleyeyim.

Reklam filmi gibi olmuş valla. Tebrikler.

Bu arada uzun zamandır ya inceleme yazısı yazmıyorsunuz ya da gözümüzden kaçtı. Yazarsanız eski konulara yeni yazınızın linkini mutlaka atın lütfen. Hiçbir fikrim ve ilgim olmayan araçlar da olsa hoş oluyor okuması.

Audi A8 A6 serisi de bozulmadı ama cayennein bozulmasına şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Reklam filmi gibi olmuş valla. Tebrikler.

Bu arada uzun zamandır ya inceleme yazısı yazmıyorsunuz ya da gözümüzden kaçtı. Yazarsanız eski konulara yeni yazınızın linkini mutlaka atın lütfen. Hiçbir fikrim ve ilgim olmayan araçlar da olsa hoş oluyor okuması.

Hocam teşekkürler;

Uzun zamandır inceleme yazisi yazamıyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.