arkadaşlar almanyadan 23 eylülde postam gönderildi ama istanbul ardesine ulaşmadı hala daha sanırım nrmal süre aşıldı ne yapmam lazım gidip postaneye sorayım mi birşey çıkar mı yoksa uçtu gitti mi alışveriş postası değil sadece bi paket gelicekti burada açmamın sebebi yurtdışından çok kulaklık alanların olması
23 Eylülde gönderilen posta Almanya'dan geliyorsa bence gelmesi lazım. Bence PTT'yi bir ara derim.
1 hafta daha bekle almanyadan geç geliyor postalar. Bana yaklaşık 1 ayda ulaştı almanyadan. Şimdiye kadar alışveriş yaptığım ülkelerden ; İngiltere 1 hafta, Amerika 2 hafta, Hongkong 3 hafta, Almanya 4 hafta da geldi.
saolun arkadaşlar beklemeye devam edeceğim
yavaş yavaş ümidimi kesmiştim ama
bekliyorum artık
merhaba ben oto teyp almıştım 1 ay dan uzun sürmüştü 1500 euro idi almanyadan postaya verildikten sonra 1 ayı geçmişti 2 aya yakın bir zaman aldı sabır. istersen bekleme
yurt dısından mal almıcan.. :D takıldımı kayıp mı oldu o mu oldu adamın omrunden omur gider. Ben de vakti zamanında Nikon d80 aldıydım her he kadar hediye yazsada bakılmıs ve takıldıgı soylendi 2 paket ( full ) cigarayla işi halletim ya halledemeseydim on katına alırdım. tanıdık biri veya bu işi yapanlarla gorusmek lazım. satın almak cok riskli ve sinir bozucu
ptt ile geliyorsa.elinde takip numarası varsa internetten takip et.
nerede olduğunu öğrenirsin.
almanya münihten 16 günde istanbul paket merkezine geldi benim postam.1 ayı geçti gelmemişti.
pttyi arıyorum 1 hafta sonra gelir istanbulda diyordu, sonra istanbul paket merkezinin telefonunu buldum onlar hemen ertesi gün yollamışlar bulunduğum ile. tekrar pttyi aradım ve 17sinde ordan çıkmış dedim ve tekrar araştırıp bulunduğum ilde olduğunu öğrendim.
yani biraz sıkıştırıp peşine düşersen halledebilirsin. ama süre 1 ve 1.5 ay arasında değişiyor.