Şimdi Ara

Power bank sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün bir adet 2600 mA kapasiteli Remax marka power bank aldım. Benim T 50 nin pilinin tamamen boşalmasını bekledim. Daha sonra ,Remax'i taktım. T 50 açılmaya niyet etti, ancak başaramadı. Power Bank'i yeni aldığım için, acaba şarjı mı az dedim, 45 -50 dk şarjda bıraktım.Daha sonra gene taktım.Ancak telefon gene açılmadı. Bunun üzerine ,ithalatçı firmayı aradım. Yetkili kem küm etti. İşte T 50 Çin malıymış ,Çin malı cihazlarda bu sorun yaşanabiliyormuş ( sanki Remax başka bir yerin malı ) falan filan dedikten sonra, baklayı çıkardı. Remax'ın ucuz bir cihaz olduğunu, pili tamamen biten cihazı açamayabileceğini söyledi
    Şimdi arkadaşlar, Remax'ı çöpe göndermeden önce, sormak istiyorum. Hangi marka power bank, kendi gücü ful olmadığında bile, pili tamamen tükenmiş telefonu ( Çin malı da olsa ) açar ?
    Bir de şu : Bu power bank'ların çalışma prensibi nasıldır ? Mesela şu an telefonu % 38 'e kadar şarj ettim. Tekrar Remax'ı bağladım. Telefonda şarj bölümüne baktım, " Şarj oluyor" diye bir uyarı yok. Yani bunlar şarj etmeden direk kendi üzerindeki enerjiyi mi verir, yoksa şarj ediliyor uyarısını vererek mi ,fonksiyon icra eder. ?
    Vereceğiniz bilgiler, ikinci kez kazık yememek için önemlidir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simeli -- 26 Temmuz 2016; 11:06:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 PIN GPU POWER Kablo Hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.