Şimdi Ara

Power ım yandı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • High power 750w powerım yandı şimdi garantiye gideli 20 gün oldu yanma şekli kabloyu farkedene kadar erimiş olduğuydu ne Zaman pc yi açsam sigorta atıyordu sorum şu acaba başka birşey yanmışmıdır teknik servisin dediği sigorta attıysa zor diğerlerine elektrik gitmediği için yanmaz size sorum şu sizce yanmış Mıdır birde eğer garantideyken yapılmazsa başka bir power mı almalıyım yoksa aynısını alcaksam ucuz nerde bulabilirim önerilerinizi bekliyorum yenisi diyorsanız marka model fiyat en fazla 300 tl iyi akşamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Seasonic
  • Markayı ilk defa duydum memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seasonic sitesi:https://seasonic.com

corsair sitesi:http://www.corsair.com/en

veee high power sitesi:http://www.highpower-tech.com/turkish/ bu muhttp://www.highpowersupply.com bu mu belli değil ama ikiside özensiz psudan ne hayır bekliyorsun :D

• 750w çok yüksek depil mi neden öyle bir power aldınız? bence 500-600 arası powerlar en sağlıklısı.
    500w 80+ verimli olsun yeter. gidipte 750w verimlilik sertifikası olmayan güç kaynağı alırsanız böyle oluyor işte.
  • Dalga geçilmiş ancak ölçümlerini yaptığım High Power güç kaynakları gayet kaliteli ürünlerdi. Yan odada bir yerlerde bir tanesi yedekler arasında duruyor olmalı. Tekrardan geçmiş olsun

Ayrıca High Power veya diğer adıyla Sirtec büyük bir OEM PSU üreticisidir ve piyasadaki bir sürü ürün kendilerinin üretimidir.

Elbette bu durum kalitesiz modelleri olmayacağı anlamına da gelmiyor. Herşey paraya bakıyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 26 Eylül 2016; 13:37:27 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımı 4bine topladım hocam. Ortalama bunu önerdiler o yüzden bunu aldım lakin tatilden geldiginde fişe takınca eridiğini farkettim önermem garantiden gelmesini bekliyorum 20gündür bayramı pas geçmişler ayın 4 ünde verdim 30iş günü değişim veya başka birşey yapmazlarsa çöp benlik bir durumda yok. 300 e yeni bişey alcam bakalım burdaki arkadaşların fikrine göre yönleneceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam olmadı aynısı 240lira yine onu alırım inş tek sakat olandır hepsi degildir =)

• 750w 80 plus muydu o aldığınız güç kaynağı. Ayrıca sistem bileşenleriniz neler?
    amd r9 390 gibi tek başına 275w güç tüketen bir ekran kartınız yoksa 750w bence çok gereksiz bir şey.
  • Bence burada üstünde durulması gereken mevzu sigorta attırma durumu. Hocam öncelikle o pirzden kaç amper akım çekiliyor onu bilmenizde fayda var. Mesela monitör, psu, speaker, şarj alati,harddisk veya bağladığınız diğer elektronik cihazların üzerinde kaç amper akım çektikleri yazar. Benimde başıma aynı şey gelmişti. Kullandığım priz ev tipi 10A kadar destekliyordu. Benim ise prizden çektiğim akım 9A kadardı. Doğal olarak hemen hemen her seferinde anahtarı açtığım anda sigortalar atıyordu. Çözüm olarak ise 7 TL ye aldığım 20A lik sigortayla eski sigortayı değiştirdim. Aklınızda bulunsun.

Edit : Yeni Power alsanız dahi bu sorunla karşılaşma imkanınız var. Bu yüzden anlattım. Helede tesisat ve sigorta kutusu eskiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisadam -- 26 Eylül 2016; 15:37:47 >
  • Çok sağolun hocam aklımda olsun sadece tv ve uydu alıcısı bağlı .pc özellikleri ekran kartım 980ti ekran kartı amd fx 8350 ddr4 16gb ram corsair 2tb ve 240ssd özellikleri ben garantiden dönmesini bekliyorum powerın inşallah yaparlarda en hızlı şekilde gönderirler yoksa mecbur alıcam bu kadar beklettikten sonra yapmazlarsa BİM'ere şikayet edeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.