Şimdi Ara

Powercolor hd4870 için psu yeterlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar sistemimi değiştirmiştim tek ekran kartı kalmıştı 130 tl'ye Powercolor hd 4870 aldım sahibinden.com'dan GeT ile kutusu ile gelecek, ve Xigmatek 500w psu'um var onuda sıfır aldım 136 tl'ye akakceden bu psu yeterlimidir sistemim aşağıda 300w psu ile nvidia 9400 GT vardı çalıştırıyordu sistemi şimdi nasıl oldu yeterlimi GTA 4 BF3 felan oynamak için aldım.

• 130 tlye çok güzel bi kart almışsınız. Psu yeterli güle güle kullanın
  • ya şu gta4 bf3 hitman5 felan güzel bi şekilde oynatsın yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narchotich

ya şu gta4 bf3 hitman5 felan güzel bi şekilde oynatsın yeter :)

High-ultra arası açar sanırım. Hd7770e yakın bir kart Tek eksiği dx11 olmayışı.
  • iyi iyi zaten 1,5 sene sonra üniversite bida dokunmicam bu pcye bi ultrabook alıp bakıcam keyfime :) Teşekkürler yorumlar için
  • quote:

iyi iyi zaten 1,5 sene sonra üniversite bida dokunmicam bu pcye bi ultrabook alıp bakıcam keyfime :) Teşekkürler yorumlar için

Orta ve üst ayarlarda GTA 4 ü kasmadan oynayabilirsin. Seni 1,5 sene rahat götürür ancak işlemcine biraz o.c çekersen iyi sonuçlar alırsın.

Bu arada 500w power yeterli. 400w bile yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyman -- 24 Şubat 2013; 22:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

iyi iyi zaten 1,5 sene sonra üniversite bida dokunmicam bu pcye bi ultrabook alıp bakıcam keyfime :) Teşekkürler yorumlar için

Orta ve üst ayarlarda GTA 4 ü kasmadan oynayabilirsin. Seni 1,5 sene rahat götürür ancak işlemcine biraz o.c çekersen iyi sonuçlar alırsın.

Bu arada 500w power yeterli. 400w bile yeterlidir.

Malesef 2.8 yapabildim stock fanı var ama çift fanlı soğutucu felan alırsam 3.0'a felan çekicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 5850 yi 500w powerda çalıştırdım... eski kartım 4850ydi
    500W yeterlidir...
    güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.