Şimdi Ara

powercoluor ati hd4850 512 mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben " ati hd radeon 6510 " kullancsym fakat bunun ne kdr dandik oldgnu anladiktn snra dgstrmye karar vrdm . Elime " powercoluor ati hd 4850 512 mb " bi kart gecti . Kullanan arldslra soruyrm kart nasil bi kart. Gta 4, crysis 3 gbi oyunlari ksmadn oynaya biliomu. Sahsen ben raden 6510 la kasmadan oynayamiyodum. Surukli kasiyodum . Rakam olarak vermeden ( o gb mb drn fl pek bsi anlamiyorum ) aciklayci bi sekilde hd 4850 , radeon 6510 dan ii midir bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasmadan oynaman zor
  • 4850 elbette o karttan çok daha iyi ancak 4850 eski bir karttır dx10 olduğu için crysis 3'ü açmaz diğer oyunları oynarsınız 720p çözünürlükte rahatlıkla.
  • Hd 4850 mevcut karttan iyidir de psu 250w falansa o kart çalışmaz. ..
  • gta4 icin soruyorsan en az 3 cekirdekli saglam islemcin varsa 4850 isini gorecektir ve 6510 dan kat kat daha iyidir. 512mb bellekli oldugu icin ayarlari fulleyemezsin commandline olayi disinda. 2008 yilinda millet q6600-4850 ikilisiyle grafik sorunlari haric rahatca oynayabiliyorlardi gta4 u. patch olarak 1.4 patch disinda hicbirine bulasma ozellikle son patch olan 1.7 ye. crysis3 u acmaz, 4800 serisi dx10 desteklidir oyun en az dx11 istiyor. birde bu kart icin kaliteli 450watt lik psu lardan gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 30 Ekim 2013; 21:43:22 >
  • Islemcim intel core i7 8 cekirdek 3.40 ghz. Ram de 8 gb . Ama power gcnu blmyrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kustepelii

Islemcim intel core i7 8 cekirdek 3.40 ghz. Ram de 8 gb . Ama power gcnu blmyrm

islemcin kurtarir fakat psu yu bilmen lazim. cok kotu birseyse psu yu patlatirsin ve giderken yaninda islemci,hdd vs.. gibi parcalari da goturebilir. kasanin icini acin kutu seklinde birsey olmasi gerekiyor etiketinin uzerindeki degerleri ve markasini buraya yazin.
  • orta ayarlarda gta 4 oynarsın ama crysis 3 zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.