Şimdi Ara

PRATİK MUZLU DONDURMA TARİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
6
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar daha önceden televizyonda gördüğüm pratik muz dondurması tarifi.yaptım ve çok hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz..
    MALZEMELER:
    1 yada 2 adet muz (tercihe göre)
    malzemeler bu kadar püf noktası muzlar hafif kahverengi olmalı ki tatlı olsun

YAPILISI:
    muzları dilimliyoruz ve buzdolabı poşetine koyup 1 gün buzlukta bekletiyoruz.ertesi gün donmuş olan muzlarımızı dondurma kıvamına gelinceyedek rondodan geçiriyoruz.ve ister çikolata parçacıklarıyla yada Hindistan ceviziyle servis ediyoruz

AFİYET OLSUN ...

yorumlarınızı eksik etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 13 Haziran 2013; 11:51:20 >

• Çok iyiymiş. Sadece muz var ve dondurma tadı alıyoruz sanırsam ? En kısa zamanda deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Obito

Çok iyiymiş. Sadece muz var ve dondurma tadı alıyoruz sanırsam ? En kısa zamanda deniycem

tam öyle sayılmazda yinede süper dene en kısa zamanda
  • Rondodan geçiriyoruz demişsin rondo ne oluyor tam olarak? Bizde mutfak robotu var hem doğrayıcı robot kısmı hem blendırı var nasıl olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Rondodan geçiriyoruz demişsin rondo ne oluyor tam olarak? Bizde mutfak robotu var hem doğrayıcı robot kısmı hem blendırı var nasıl olur?

dondurma kıvamına getirecek her şey ile olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Rondodan geçiriyoruz demişsin rondo ne oluyor tam olarak? Bizde mutfak robotu var hem doğrayıcı robot kısmı hem blendırı var nasıl olur?

dondurma kıvamına getirecek her şey ile olur hocam

Dün buzluğa koymuştum şimdi yapıyorum hadi hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim begenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STARBUCKS KAHVE TARİFİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

umarim begenirsin

Yaptım ve çok beğendim tarifin için teşekkürler. Mis gibi muz kokuyor :) Önemli bir ekleme yapmak istiyorum dondurmanın üstüne çokokrem veya nutella sürün o zaman daha da güzel oluyor.

PRATİK MUZLU DONDURMA TARİFİ

• Güzel duruyor ben de deniyeyim bir ara
  • mesajım bulunsun daha sonradan yaparım bunuda
  • Çok tehlikeli bi buluş

• Rondonun bıçağını kırmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

Rondonun bıçağını kırmaz mı?

buzluktan çıkardıktan sonra 1-2 dk bekletirsen kırmaz. Gerçi ben direk aldığım gibi rondodan çektim yine bir şey olmadı
  • quote:

quote:

buzluktan çıkardıktan sonra 1-2 dk bekletirsen kırmaz. Gerçi ben direk aldığım gibi rondodan çektim yine bir şey olmadı

O zaman bizim rondondan olabilir. Annem iç yağ geçirirken bıçağının biri kırılmıştı. Ama olsun. Şu an buzlukta muzlar duruyor. Yarın kırık olan bıçakla yapacağım. Belki de tamamen kırılır.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman bizim rondondan olabilir. Annem iç yağ geçirirken bıçağının biri kırılmıştı. Ama olsun. Şu an buzlukta muzlar duruyor. Yarın kırık olan bıçakla yapacağım. Belki de tamamen kırılır.

denedikten sonra görüşlerini bekliyorum o zaman

• deneyecem

• Rondonun bıçağını kırmayalım dondurma yapacaz diye? Sonra annem 2 ay laf eder

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Rondonun bıçağını kırmayalım dondurma yapacaz diye? Sonra annem 2 ay laf eder

yaklasik 3-5 dk bekletirsen hic birsey olmaz.gerci cikardigim gibi rondodan cekiyorum bir sey olnadi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

Rondonun bıçağını kırmayalım dondurma yapacaz diye? Sonra annem 2 ay laf eder

yaklasik 3-5 dk bekletirsen hic birsey olmaz.gerci cikardigim gibi rondodan cekiyorum bir sey olnadi.

Dolaba attım muzu hadi bakalım inşallah güzel olur :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.