Merhabalar Dahili Dac'ı olan ve XLR çıkışlı bildiğiniz lambalı preampli var mı? |
Bildirim
Merhabalar Dahili Dac'ı olan ve XLR çıkışlı bildiğiniz lambalı preampli var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet çok az seçenek var o yüzden raspberry pi'ye geçmeye karar verdim |
Geçen XLR çıkışlı bykoz audioda daclar görmüştüm. Preamp katına tüp ekleyebilir belki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bursa'da yaşarken bir türlü fırsat bulup gidememiştim. Şuanda Rpi ya da windows sistemli mini pc + khadas dac düşünüyorum. çıkışına da bir lambalı eklerim |
m.n11.com Behringer PP400 Ultra Kompakt Fono Preamp Fiyatları ve Özellikleri https://m.n11.com/behringer-pp400-ultra-kompakt-fono-preamp-P413906032?gclsrc=aw.ds&gbraid=0AAAAADsJcV1V1dW1s1jm7s684reHmAnQ3&gclid=CjwKCAiA55mPBhBOEiwANmzoQuG9RNg5Y-hxhYKppVAn-5SxjQpi1L1lYwFdSf2y8_h8UiFrSVLa7RoCtowQAvD_BwEBildiğim bu var kardeşim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende eski laptopum(volumio)+USB filtre+creative xifi USB ses kartı-optic- bykoz DAC kullanıyorum. Daha sonradan csr8675 Bluetooth modülü entegre ettim. Ayrıca preamp katındaki dual opampı değiştirerek değişik tadlar elde edebiliyorum. Kendi amfimi yaparken ve bu tarz konularda yardımcı oldu sağolsun. Sipariş ile çok güzel DAC'lar yapmış baya ağzım sulandı 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |