Şimdi Ara

Prizden DS4 şarj etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, sorum DS4 prizden direk şarjı ile ilgili. iphoneların şarj aparatı ve ds4 şarj kablosuyla direk şarj etmem sıkıntı yaratır mı? ömrü vs. açısından. bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Prizden PS4 Kolu Şarj Etme

Bir PS4 kolu, genellikle konsolun kendisine takılı olarak şarj edilir. Ancak, priz kullanarak da kolu şarj etmek mümkündür.

PS4 Kolu Nasıl Prizde Şarj Edilir?

PS4 kolunu prizde şarj etmek için şu adımları izlemelisin:

1. Bir USB Type-C şarj kablosu kullanarak kolu prize bağla.
    2. Kablonun diğer ucunu kolun üst kısmındaki USB Type-C bağlantı noktasına tak.
    3. Şarj işlemi başlayacaktır.

PS4 Kolu Şarj Olunduğunu Nasıl Anlarsın?

PS4 kolu şarj olurken, üzerindeki ışık çubuğu turuncu renkte yanıp sönecektir. Şarj işlemi tamamlandığında ışık çubuğu beyaz renge dönecektir.

PS3 Kolu Prizde Şarj Olur mu?

Hayır, PS3 kolu prizde şarj edilemez. PS3 kolu yalnızca konsolun kendisine veya özel bir şarj istasyonuna takılı olarak şarj edilebilir.

PlayStation Kolu Nasıl Şarj Edilir?

PlayStation kollarını şarj etmenin birkaç yolu vardır:

• Konsola takarak
    • Şarj istasyonu kullanarak
    • USB Type-C kablosu ve priz kullanarak

Her yöntem farklı kolaylık seviyeleri sunar. Priz kullanarak şarj etme, konsolun açık olmaması veya şarj istasyonu olmaması durumunda kullanışlı bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aman öyle bir şey denemeni önermem bide patlar matlar,ver sonra yüz küsür tl yeni kola
  • Android ile şarj ediyorum. Problem falan olmadı bende. Android şarjı 5v
  • ben geçen gün pc ye taktım şarz oldu herhalde nasıl şarz olduğunu da bilmiyorum bu arada sıkıntı yok. ps3 ü pc den şarz ederdim çoğu zaman alışkanlık kaldı.
  • @TheDC Arkadaşımızın dediği gibi bende Telefonun şarj cihazı ile şarj ediyorum bir sıkıntı cikmadi.Hemde Daha hızlı şarj oluyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm usb yuvalarından (tv,iphone adaptörü,pc) şarj edebilirsiniz sıkıntı olmaz.
  • Konsol kapalıyken bile DS4'ü şarj ediyor mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Konsol kapalıyken bile DS4'ü şarj ediyor mis gibi.

Bekleme modunda olmadan mı şarj ediyor kapalıyken
  • android den takınca nasil anliyoruz tam dolduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Bekleme modunda olmadan mı şarj ediyor kapalıyken

Bekleme modunda (Standby) şarj ediyor.
  • Değerler üzerinden konuşmak gerekirse : İphone adaptörünün 5V 1A çıkışı var. Dualshock'un giriş değerleri 5V 800 mAh. 5V olduğundan dolayı sıkıntı olmaz hatta %25 daha hızlı şarj eder. Yanlışım varsa düzeltin.

• Konu biraz eski ama nette ararken buldum, iphone adoptoru ile edebilirz o zaman kollari sarj? Yada bekleme moduna alinca usb ozelligini actim konsolumun (ps4) otomatik kapanmayida ayarlarsam 1 saate mesela , 1 saat sarj etmesi yeter mi? Sonrada otomatik kapanir heralde konsol.

Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.