Şimdi Ara

problemler konusunda yardım edebilecek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu lanet konuya nasıl ve nerden çalışmalıyım acil cevap bekliyorum gerekirse sabahlara kadar çalışırım ama nasıl ? bir türlü istediğim gibi yapamıyorum ne olur yardım edin

• up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaa12345sayısal -- 29 Ocak 2014; 19:15:15 >
  • up up up
  • hiç yardım edecek bir abimiz yokmu buralarda ey ahali
  • Behzat Rasuli'den dinleyin tavsiyem. Çok iyi anlatmış. Formül falan olmadan, tam kafayı kullanarak çözümün nasıl yapıldığını göstermiş. Sonra bol soru tabi.
  • Ygs de ortalama 6-7 soru sayı problemlerinden geliyo. Ve sayı problemlerinin hicbir kuralı yok. Soru cozerek kendin gelistirceksin.
    Onun disinda hız problemlerinden su ana kadar ygs de hic soru gelmemis. Yas problemlerinden sanirim 1 kere gelmis. Yuzde-kar-zarar-faizden de her sene 1 soru geliyo. Onun icinde biraz konu calismak lazim. İnternetten video izleyebilirsin. Yada fem simetriden calisabilirsin.
    Ama problemlerde temel sey soru cozup, problem cozme yetenegini gelistirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem konu özetli varsa oradan örnek sorulara bakıp testlere geçebilirsin çok güzel sorular var yalnız o kitap yoksa sırf problemler çalışmak için de o kitabı alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var o kitap hocam
  • hocam günde kaç soru çözmeliyim problemler için ve yapamadıgım zaman moralim bozuluyor yapmayı bırakıyorum ne yapmalıyım:(
  • hocam günde kaç soru çözmeliyim problemler için
  • Sjoberg kullanıcısına yanıt
    saol hocam biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.