Şimdi Ara

Prof. Kadıoğlu'nda Korkutan Uyarı:Mümkün Olsa İstanbul'u Terk Ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prof. Mikdat Kadioğlu, Twitter'dan İstanbul için çok önemli bir uyarı yaptı. Kadıoğlu, 30 Temmuz'dan sonra İstanbul'un yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini açıkladı.

Cuma günü özellikle Trakya bölgesi ve İstanbul'da etkisini gösteren fırtına ve dolu yağışı sonrası askeri meteoroloji dalında Türkiye'deki tek profosör olan Mikdat Kadıoğlu, Twitter'dan yeni bir uyarı yaptı.

SICAK HAVA DALGASI, HEM DE ÇOK KUVVETLİSİ!

Havaların çok daha fazla ısınacağını ve İstanbul'da yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altında kalacağını belirten Kadıoğlu, "Mümkün olsa 30 Temmuz'dan önce İstanbul'u terk edip kuzeye kaçar ve bir hafta dönmezdim. Sıcak hava dalgası, hem de çok kuvvetlisi geliyor" dedi.
    Prof. Kadıoğlu'nda Korkutan Uyarı:Mümkün Olsa İstanbul'u Terk Ederim

• Ben 3 sene önce kaçtım.. AKP tarafından veya depremle yıkıldıktan sonra imar edilip düzelmesinden sonra dönmeyi düşünüyorum tabii istanbul diye bir şehir kalmış olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Temmuz 2017; 16:15:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felaket tellaligi yapmayalim da bir yandan deprem hissediyorum. Halimiz nice olur dusunemiyorum. Turkiye coker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.