Şimdi Ara

Profesyonel Apartman Yönetimi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oturduğumuz sitede problemler var.... Oturan site sakinlerinin bir kısmı aidat,doğalgaz,su v.b paralarını ödemedikleri için doğalgazımız ve suyumuz kesik..
    Şu andaki yönetimden bozma insanlar 5 ayda 50.000 Tl ücret alıp defolup gittiler ve arkalarında birikmiş fatura ve bir yığın mağdur insan bıraktılar

Bizim profesyonel, 634 sayılı Kat Malikleri kanunu bilen, uygulayan, defter tutan v.s bir site yönetimine ihtiyacımız var.

Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler

• Artık profesyonel site yönetim şirketleri var.gittikçede yayılıyor,bizde çok çektik yok aidat toplanamaz,yok bazıları ödemez.vallahi şimdi kafa rahat,baba da kurtuldu bende hesap yapmaktan bıkmıştım babamın mecburiyetiyle.
    kardeş bilmiyorum sen nerdesin ama biz mersindeyiz bizde 3-4 ay önce bir şirkete verdik yönetimi.gayet güzel. bizim şirketin adı vipyönetm diy ebi firma.www.vipyonetim.com.tr adresleri bi soru sorunca cevap veriyorlar istersen ordan cevap alabilirsin kanımca,yardımcı olacaklar diye düşünüyorum.

• Takip. Benimde yönetici vekili olma ihtimalim var. Dur bakalım.
  • İzmir astyönetim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvador84

Artık profesyonel site yönetim şirketleri var.gittikçede yayılıyor,bizde çok çektik yok aidat toplanamaz,yok bazıları ödemez.vallahi şimdi kafa rahat,baba da kurtuldu bende hesap yapmaktan bıkmıştım babamın mecburiyetiyle.
    kardeş bilmiyorum sen nerdesin ama biz mersindeyiz bizde 3-4 ay önce bir şirkete verdik yönetimi.gayet güzel. bizim şirketin adı vipyönetm diy ebi firma.www.vipyonetim.com.tr adresleri bi soru sorunca cevap veriyorlar istersen ordan cevap alabilirsin kanımca,yardımcı olacaklar diye düşünüyorum.

aylar önce bulduk bir yönetim gelen yedi giden yedi...
    Şimdi site kendi sakinleri yönetiyor. Şimdilik sıkıntı yok..

• Merhaba Arkadaşlar,

Firmamız Odak Yönetim Profesyonel Apartman Yönetimi konusunda 20 yıllık tecrübeye sahiptir. Profesyonel Aparman Yönetimi hizmeti ile birlikte Yönetim Danışlmanlığı, Hukuksal Danışmanlık hizmetleri de vermekteyiz.
    www.odakyonetim.com
    Odak Yönetim - Odak Noktamız Yönetim Şeklimiz!
    http://www.odakyonetim.com
    web sitemiz üzerinden hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilir, Apartman Yönetimi ile ilgili tüm sorularınızı bize iletebilirsiniz.

Teşekkür eder, güzel günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odak Yönetim

Merhaba Arkadaşlar,

Firmamız Odak Yönetim Profesyonel Apartman Yönetimi konusunda 20 yıllık tecrübeye sahiptir. Profesyonel Aparman Yönetimi hizmeti ile birlikte Yönetim Danışlmanlığı, Hukuksal Danışmanlık hizmetleri de vermekteyiz.
    www.odakyonetim.com
    web sitemiz üzerinden hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilir, Apartman Yönetimi ile ilgili tüm sorularınızı bize iletebilirsiniz.

20 Yıl mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Kemal Sunal galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Odak Yönetim

Merhaba Arkadaşlar,

www.odakyonetim.com

20 yıl nasıl oluyor onu anlamadım.

Apartman ve site yönetiminde firmaların devreye girmesi daha 5 yıl filan ancak oldu.

• Guzel reklam tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Arkadaş Kemal Sunal galiba

Yer mi Anadolu çocuğu bunları
  • Vay be neredeyse 4 yıl olmuş konuyu açalı adam gelip hortlatmis 😂😂

• Hocam durum ne alemde? :)

• Tsasoftdigital.com
    Tsa Danışmanlık 2014 yılında izmirde kurulmuş, 2017 yılında ise ortaklık gerçekleştirerek hizmet alanını büyütmüş, İzmir merkezli bir yurt dışı vize ( schengen vizesi ), web tasarım ve profesyonel apartman yönetimi hizmeti veren şirkettir.

Yurt dışı vize danışmanlığı alanında schengen vizesi ağırlıklı olarak hizmet vermekle beraber tüm ülkelerin vizeleri için başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Profesyonel apartman yönetimi alanında izmir ve çevresinde apartman yönetimi hizmeti vermekteyiz. İzmirde apartman yöneten şirket bulmak işini titizlikle yapan bir şirket bulmak zordur. Ayrıcalıklarımızdan faydalanmak için hemen iletişime geçin.

Web tasarımı ve yazılım alanında ise, Html , html5 , php , css ağırlıklı olarak web tabanlı yazılım yada klasik web tasarımı hizmeti vermekteyiz.

Ayrıcalıklı fiyatlar ve hizmet içinwww.tsasoftdigital.com u ziyaret ediniz.

http://www.tsasoftdigital.com

schengen vizesi, profesyonel apartman yönetimi, apartman yönetimi izmir, yunanistan vizesi, seo

• var mı tavsiye istanbul için güvenilir firma?
  • Akçalı Yönetim olarak bina yönetimi ve tesis yönetimi alanlarında Ankara da hizmet vermekteyiz. Amacımız binalarda aranan huzurlu yaşamı sunmaktır. Gelir ve giderin şeffaf, kontrol edilebilir ve denetlenebilir bir kayıt içinde tutulduğu bu yönetim anlayışını bizden başka kimsede görmedik.

Yönetici olup da başına dert almaktansa profesyonel yönetime geçilir. Sonuçta mali ve hukuki tüm sorumluluktan kurtulur.

Web sitemizin linki aşağıda aklına takılan bir soru olursa bina yönetiminin sıkça sorular kısmından ya da iletişim bilgilerimizi alaraktan bizlere ulaşabilirsin.

www.akcaliyonetim.com
    Akçalı Yönetim
    https://www.akcaliyonetim.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.