Şimdi Ara

Programcılık bitiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Program yazabilen yapay zeka konu edilmiş. Bitirir mi programcılığı ?

Oğuz Erginyoutube
    Dünyanın ilk yapay zeka yazılım mühendisi Devin'in ortaya çıkışıyla birlikte, yazılım dünyasında büyük bir dönüşüm başlıyor. Bu canlı yayında, yapay zeka yazılımcılarının insan yazılımcıları işsiz bırakıp bırakmayacağını, teknolojinin bu hızlı ilerleyişinin yazılım mühendisliği mesleğine etkilerini ve sektördeki gelecek senaryolarını ele alacağız. Yapay zekanın gelişimi, yazılım sektöründe yeni fırsatlar mı yaratıyor, yoksa mevcut işleri mi tehdit ediyor?
    https://www.youtube.com/watch?t=1070&v=8GtCApnXQto&feature=youtu.be

Hani programlardaki "If Then Else" tipi cümle kurar gibi kalıplar da akla getirilirse ?

• Yapay zeka programlarını yazacak programcılar daha yüksek maaşla hayatlarına devam edecekler diğerlerine geçmiş olsun.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

21:20 zamanında videoda bu programın kendisi gibi yapay zeka da üretebildiğinden bahsediyor.........

• ben kendimi bildim bileli uzayli videolari gosterilir. ben daha hic uzayli ile tanismadim. yapay zeka da benim gorusume gore boyle bir olay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eskiden, dos zamanında her işlem komut yazarak yapılıyordu, bilgisayarın saatine bakmak için bile komut yazıyordun sonra bunun üstüne norton commander çıktı ki o zamanın devrimiydi dosyaları görsel olarak klasörler arasından taşıyabiliyordu falan ama yaptığı şey arka planda yine dos komutları çalıştırmaktan ibaretti yani bir frontend'di. sonra windows serisi çıkınca bunu görselleştirdi yani komut yazma olayı bitti ama win 2000'e kadar win98 falan hala dos üzerinde çalışıyordu; önce dos başlıyor sonra bir otomatik komut olarak windowsu çağırıyordu. daha sonra işletim sistemi çekirdeğini de değiştirdiler tümden görsele geçti, bu sefer grafik arayüz komutlu sistemin bir parçası olmaktan çıktı, komut satırı grafik işletim sisteminin bir parçasına dönüştü ve sadece az sayıda ileri düzey kullanıcıların ve sistem yöneticilerinin kullandığı bir araca dönüştü. bugün çoğu kullanıcı tek satır komut bilmez ama bilgisayar her yerde ve daha etkin kullanılıyor.

gidişatın benzerliğini farketmişsinizdir.

• iyi de, yaz da program yaz deniyordu. N'olçak schimdi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım bitiyor mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.