Şimdi Ara

Programım bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programım bu kendi başıma yapdım internetten buldukalrımla harmanladım sizce bi yanlışlık varmı biraz hafif yapdım bilerek diyetle beraber yapıcam çünkü protein eksiği doğabilir diye hafif oldu. Dumbbell Bench Press i de ekliyecekdim fakat evde yapmam mümkün olmuyo bilgili kişiler varsa onu yerde yapabilirmiyim Ama daha önemlisi program yeterlimi şimdilik 2 ay sonra spor salonuna yazılıcam zaten o zamana kadar boş durmayım dedim

Boyum 1.74 kilom 94 yaşım 17 5kg luk dambıl kullanıyorum

PAZARTESİ ( Göğüs - Ön kol )
    Göğüs
    1. Şınav
    setler 2 3 2 2 3
    2. Dumbbell Bench Press
    setler 12 12 12
    3.Dumbbell Flyes
    setler 12 12 12
    Ön kol
    1. Dumbbell Curl
    setler: 15 15 15
    2. Concentration Curl
    Setler: 15 15 15
    Kardiyo Egzersizleri 30dk
    10 dk tempolu yürüyüş ile ısınma
    2 dk koşu
    3 dk yürüyüş
    2 dk koşu/3 dk yürüyüş şeklinde tekrar

SALI ( Omuz - Arka Kol )
    Omuz
    1. Neck Dumbell Press
    Setler: 8 8 8
    2. Dumbbell Lateral Raises
    Arka Kol
    1.Dumbbell French
    setler: 12 12 12
    2. Dumbbell One Kickbacks
    setler: 10 10 10
    Artı olarak
    1. Mekik
    Setler: 24 32 23 23 ( max en az 32 )
    ÇARŞAMBA
    1. Şınav
    setler: 3 4 2 3 4
    2. Kardiyo Egzersizi 30 dk
    2 dk koşu
    3 dk yürüyüş
    2 dk koşu/3 dk yürüyüş şeklinde tekrarlar

PERŞEMBE
    Göğüs
    1. Şınav
    setler 2 3 2 2 3
    2. Dumbbell Bench Press
    setler 12 12 12
    3.Dumbbell Flyes
    setler 12 12 12
    Ön kol
    1. Dumbbell Curl
    setler: 15 15 15
    2. Concentration Curl
    Setler: 15 15 15
    Kardiyo Egzersizleri 30dk
    2 dk koşu
    3 dk yürüyüş
    2 dk koşu/3 dk yürüyüş şeklinde tekrar

CUMA
    1. Mekik
    CUMARTESİ
    Omuz
    1. Neck Dumbell Press
    2. Dumbbell Lateral Raises
    Arka Kol
    1.Dumbbell French
    setler: 12 12 12
    2. Dumbbell One Kickbacks
    setler: 10 10 10
    PAZAR
    1. Mekik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 5 Mart 2014; 0:28:37 >

• Yanlış yapdığım bişey varmı sizce daha yeniyim 2 hafta karışık kafama göre yapdım şimdide bu şekilde düzene sokdum
  • Dostum olmamış bu. çok hafif kalmış. Gelişme sağlama ihtimalin çok az.

Şu vidyodaki hareketleri 3er set gün aşırı yapmayı dene. fit birisi için bile zor hareketler ama gerçekten etkililer. Yapamadıklarını kolaylaştır. Mesela vidyodaki ekzantrik şınav yerine düz şınav çek vs.. Bu arada mutlaka sağlam sandalyelerle çalış

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    şöle diyim ben daha yeniyim vücut geliştirmede biraz az başlayıp sonra artırıcam bu ilk hafta sonra git gide artırıyorum tüm programlarım hazır. Bide bi sorum olucakdı ben diyetle beraber yapıcam bunları biraz o yüzdende az tutdum çünkü prıotein ihtiyacı çok artıcak o yüzden diyetle beraber zor olur diye düşündüm sorum kaslarım diyetle beraber yaparsam 4 - 5 ayda belirginleşmeye başlarmı ?
  • FuKaGa F kullanıcısına yanıt
    Dostum beslenmeden bu iş olmaz zaten. Ancak en önce bilgisiz olmaz. Bence forumları iyice araştır, ne yapman gerektiğini, ne yemen gerektiğini oku. Sonra başla. Yoksa zaman ve emek kaybı yaşarsın.
  • Diyete başlıcam onla beraber götürmeyi planlıyorum. Bide çoğu hareketleride zaten forumda araştırdım onları toplayıp kendime düzgün program çıkarttım şınav ve mekik programalrı daha önce forumda paylaşılmış ona uyuyorum yorumlarıda okudum fayda alan çok kişi var Dumbbell curl hareketlerinide uzman tv deki bi kişiden aldım ve bacak kası programıda aynı şekilde arka kol kasıda aynı şekilde. Dinlenme günlerinide forumda görüp yapdım
  • Valla dostum senin yerinde olsam ilk önce tecrübeli bir spor hocasına danışırdım. Çünkü sadece 5kglik dambıl bir işe yaramaz. Zamanla kiloları arttırman gerekecek. Ben olsam eve kilosu ayarlanabilir dambıl seti ve ayarlanabilir bir sehpa (bench) alırdım. Bench ve kilosu dambıllarla hareketlerin çoğunu evde yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suyheuti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için şuanlık 5 klioyla devam ediyorum tabikide artırıcam ağırlığı ama kaç gündne sonra artırmalıyım sizce 1 aymı 2 haftamı mesela birde program yetersizmi yeni başlayan biri için çünkü programı forumda diğer vücut geliştirme sitelerinden harmanlayıp yapdım. Birde kardiyo eklemeyi düünüyorum sizce hangi günlere ve kaç dk yapmalıyım bilgi veririseniz sevinirim
  • yeni bi tane daha hazırladım bu konuda iyi olanlar yardımcı olabilirmi bi düzgün program hazırayamadım kendime :)
  • Dostum, tavsiyem her sette kiloları arttır, tekrarı azalt. Özellikle press hareketlerinde. Mesela 3 set yapıyorsan 12 - 10 - 8 tekrar 10 - 12,5 - 15 kg kaldır. 4 set yapıyorsan başa 15 tekrar ekle düşük ağırlıkla ısınma seti olur, kasların kanla dolar ağır girmeden daha iyi olur.
    Gün olarak da ben ptesi göğüs ve ön kol, çarşamba sırt ve arka kol, cuma da bacak ve omuz çalışıyorum. Normalde 1 gün ayrı olarak 45 dk hızlı tempo yürüyüş 15 dk da eliptik yapardım ama şu an işten çıkınca çoğu zaman eve yürüyerek gidiyorum. 45 dk sürüyor. Mümkün olduğunca asansör kullanmıyorum. Yani illa cardio için ekstradan salona gitmen gerekmez.

Not: Kiloyu arttıracağın süreyi sadece sen bilebilirsin. Mesela ben son seti rahat tamamladığın an kiloyu 1 kademe daha arttırıp ekstradan 1 set daha girerim. Kaslarımın sınırına ulaşmaya çalışırım. Doğru mu yanlış mı bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 6 Mart 2014; 10:27:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suyheuti kullanıcısına yanıt
    Teşekkür edeirm. Ben dün bi antronörle konuşdum vücudumda fazla yağ var ilk önce yağ yakma pogramı uygulaman lazım dedi banaa bi program verdi. Şuan onu uyguluyorum bilmem sizin yorumunuz ne olur ama benim kafama takılan bişey var haftada 3 kere antreman 1 kerede başlangıç için 30 dk kardiyo dedi diğer haftalar 45dk diye çıkartısın dedi. Ben haftada bir gün kardiyo az değilmi dedim oda değil dedi. Nedeni diğer hareketlerde kardiyo yerine geçermiş :)

PAZARTESİ
    Dumbbell Squat
    Dumbbell Bench Press
    Two Arm Dumbbell bent over row
    Dumbbell Shoulder Press
    Triceps Dips
    Hammer Curl
    Abs
    SALI
    Tatil
    ÇARŞAMBA
    Dumbell Lunge
    Dumbbell Deadlift
    Push Up
    Lateral Raise
    Dumbbell French
    Standing Dumbbell Curl
    Standing Calf Raise

PERŞEMBE
    10 dk Isınma ( Tempolu yürüyüş)
    1 dakikalık hafif koşu
    4 dakikalık tempolu yürüyüş
    1 dk koşu/4 dk yürüyüş 20 dakika boyunca tekrar edin.
    CUMA
    Dumbbell Fly
    One Arm Dumbbell Row
    Dumbbell Thruster*
    Dumbbell Triceps Extension
    Concentration Curl
    Abs
    CUMARTESİ
    Tatil
    PAZAR
    Tatil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 6 Mart 2014; 12:39:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.