Bildirim
:: Programlardan hata raporu alıyorum .Yardım edin !!! :::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz detay lütfen. Ekran görüntüleri sorunun anlaşılmasında pek yardımcı olmuyor. -
detaya gerek yok hocam bi combofix indir ve çalıştır birde tarama yap..sorun giderilmezse başka bi hal çare düşünürüz -
quote:
Orjinalden alıntı: DEAD-RECKONING
detaya gerek yok hocam bi combofix indir ve çalıştır birde tarama yap..sorun giderilmezse başka bi hal çare düşünürüz
combofixi denedim olmadı başka bir çare varmı -
Birde böyle deneyin..Bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler>gelişmiş>hata bildirimi. Hata bildirimini devre dışı bırakı seçin. Altındaki seçeneğinde işaretini kaldırın.. -
quote:
Orjinalden alıntı: DEAD-RECKONING
Birde böyle deneyin..Bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler>gelişmiş>hata bildirimi. Hata bildirimini devre dışı bırakı seçin. Altındaki seçeneğinde işaretini kaldırın..
hata raporu vermiyor ama program da açılmıyor -
Belirtmiştim, biraz daha detay gerekiyor...
Hataları ne zaman ya da ne yaparken alıyorsun?
Sistem sıcaklık değerleri normal mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: Bora DURSUN
Belirtmiştim, biraz daha detay gerekiyor...
Hataları ne zaman ya da ne yaparken alıyorsun?
Sistem sıcaklık değerleri normal mi?
hatalar bazı programlarda çıkıyor bazılarında çıkmıyo mesela r.share manager de hata veriyor CCleaner de vermiyor
sistem sıcaklığına nasıl bakılıyor onu bilmiyorum onu tarif edebilirsen onada bakarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X