Şimdi Ara

proje öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önerdiğiniz bir proje varmıdır elektrik-elektronik?

• şuan yaptığım kurmalı uzaktan kumanda projesi bi araştırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin_ysr

önerdiğiniz bir proje varmıdır elektrik-elektronik?

rc gemi yap
  • projey ne için yapacağını söylersen güzel projeler önerebilirim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan58742

projey ne için yapacağını söylersen güzel projeler önerebilirim sana

ya kendimi geliştirmek amacıyla devreler yapmak istiyorum
  • quote:

quote:

Zevkine yapcam deseydin sana tesla bobini yap derdim ama geliştirmek istiyorsun kendini bilgisayra en tegre çalışan sistemler üzerinde dur processing programı na bi bak derim
  • H köprüsü, flip flop, mantık kapılarıyla deneyler, kodlama, kod çözme falan. Senin seviyen nedir ona göre önerelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

H köprüsü, flip flop, mantık kapılarıyla deneyler, kodlama, kod çözme falan. Senin seviyen nedir ona göre önerelim

ben meslek okulunda 11.sınıf teknik lise öğrencisiyim yaş 17
  • quote:

quote:

quote:

Zevkine yapcam deseydin sana tesla bobini yap derdim ama geliştirmek istiyorsun kendini bilgisayra en tegre çalışan sistemler üzerinde dur processing programı na bi bak derim

processing programı nedir vede tesla bobinini nasıl yapabilirim?
  • hüseyin_ysr H kullanıcısına yanıt
    ooo kardeşim sen öyle herşeyi devletten beklersen öyle sana kimse sana yardımcı olmaz bunu bil bir kere intenetten araştırma yapmalısın yapamadığın yerde yardım istemelisin.
    tesla bobini
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1559034/9408cb23-885c-4a6f-88e0-0b8163fc2a4d.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1559034/67024963-a202-4b53-bd72-457289edaa61.jpg
    kablosuz elektrik bunuda yapabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1559034/11c49bea-ba5f-4318-863b-eafba7888cdf.jpg
    processing dili ama bunu öğrenmeye başlamadan en az bir tane mikrodenetleyici proğramlama dili öğrenmelisin c,ccs,pic probasic,arduino gibi bu dilleri öğrenmeden sadece internetten bakıp devre yaparak pek bişey öğrenemezsin
    http://www.elektrikport.com/teknik-kutuphane/processing-dili-nedir-1-bolum/8928

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLYoNeR36 -- 17 Şubat 2014; 19:04:50 >

• Selamün Aleyküm bende bu hobiye başlamak istiyorum daha pek bişi bilmiyorum ama bana böyle başlangıçta napim onları söylermisiniz yavaş yavaş başlamak istiyorum
  • Mikrodenetleyicilerden anlıyorsan çizgi izleyen robot yap. Çok zevkli
  • Üniversitede proje dersinde cok güzel bi projemiz vardi tavsiye ederim. Bi oyuncak araba aldik ustunu söktuk. Sargı bezini arabanin tekerleklerine doladik. Yani basit bir konveyör oldu. Bu konveyörun sonuna cd romn okuyucu mekanizmasıni yani raylarini yukariya sabitlendik. Bunun hemen altinada ufak bir bariyer devresi koyduk.start verip ürünü konveyöre koyduğumuzda bariyere gelip gördüğün de yukaridaki okuyucu göze bağladığmiz supurge urunu dışarı atıyor arkasındaki lastik gözü geri çekiyor bariyer herhangi bir sey gormediginde devam ediyordu.tabi biz bunu plc ile yaptik ama birkaç konyaktorlede halledilebilr. Cok basit Tavsiye ederim. Ilgi cekici bi proje

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan hasta takip sistemi yap. benim bitirme projemdi vay be duygulandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce tecrüben oldu mu ? Bir şey danışacaktım da bu motor ile pervane arasına konular şaft var fakat geminin içi su alacak motor yüksekte kalacak şekilde gibi geldi yani benim şaft alma imkanım yok kendim pervaneye giden şaft için deldiğim gemiye delikten su geçirmeyecek şekilde pervanenin dönmesi lazım oraya ne yapılabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.