Şimdi Ara

Projeksiyon cihazlarının vga out kullanımı hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Projeksiyon cihazlarında bulunan monitör out veya vga out kısmından pc monitörüne görüntü aktarımı yapıp aynı anda hem monitörden hem de projeksiyon cihazından görüntü almak istiyorum.Daha projeksiyon cihazı almadım alırken bu çıkışlara sahip bi cihaz almayı düşünüyorum.
    Peki iki cihazdan aynı anda görüntü alırken projeksiyonu kapatsam(power tuşundan,fişten çekmeden)pc monitöründen görüntü alabilir miyim?
    Diğer sorum ise görüntü kalitesi bu kullanımlarda gözle görülür biçimde kötüleşiyor mu?

• Merhaba,
    VGA out port, sadece D-SUB dan gelen görüntüyü bir çoklayıcı gibi iletir. Ve bildiğim kadarıyla bunun çalışması için projektöründe çalışması gerekmekte.
    İhtiyacınızı net olarak yazarsanız farklı bir çözüm olabilir belki. Tam olarak amacınız nedir ?
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Amacım herhangi bir harici cihaz olmaksızın,vga kablosunu sök tak yapmadan hem pc monitöründen hem de projeksiyondan aynı anda görüntü almak.Projeksiyon açık veya kapalı olsa da pc monitöründen görüntü almam lazım.
  • Bunun için bir vga çoklayıcı kullanmanız yeterli olur.
    Tek giriş çift çıkış (veya fazla) çoklayıcılar (splitter) var. Bu durumda açık olan cihaza görüntü gelir.
    Hatta çok ucuz vga çoklayıcı kablolarda mevcut.
  • ben bilgisayarın dvi çıkışına monitöre vga çıkışına projekte takıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.