Şimdi Ara

PROJEKSIYONUN LAMBASI HAKKINDA BILGISIOLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR projeksıyonumun lambası nınn Ömrü bıtmıs bu lamba yerine başka lamba kullandıklarını duydum yardım edersenız sewınırım sımdıden TESEKKURLER

• Lamba bitti ise yenisi ile değiştireceksin..Marka model ne cihazın..
  • hakanemre34 sana bir sorum olacak...istanbulbil.in int. sitesinde "gerçek çözünürlük" ile "max. çözünürlük" olan değerler var bunlar hangi manaya gelmekte yani hangi çözünürlük değerine itibar etmeliyiz Örneğin soni marka 600 küsür avro olan bir projeksiyon hakkında HD Ready deyip 720p diyebilmekteler....cevabınız için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 26 Nisan 2007; 21:05:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLaS

hakanemre34 sana bir sorum olacak...istanbulbil.in int. sitesinde "gerçek çözünürlük" ile "max. çözünürlük" olan değerler var bunlar hangi manaya gelmekte yani hangi çözünürlük değerine itibar etmeliyiz Örneğin soni marka 600 küsür avro olan bir projeksiyon hakkında HD Ready deyip 720p diyebilmekteler....cevabınız için sağolun

Gerçek olan çözünürlük adı üstünde gerçek yani native olan çözünürlüktür...Daha üstündeki çözünürlük değerlerini ise cihaz upscaling yaparak yani çözünürlüğü yükselterek elde eder..Ama hiçbir zaman yükseltiği değerinde native olan bir cihaz kalitesinde veremez..Örneğin benim cihaz native 1280x720p çözünürlüğe sahip ve gerçek 720p izleyebilrisiniz..Ama 800x600 bir cihazda ise bunu tam kalitesinde seyredemezsiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: lord_.lord

ARKADASLAR projeksıyonumun lambası nınn Ömrü bıtmıs bu lamba yerine başka lamba kullandıklarını duydum yardım edersenız sewınırım sımdıden TESEKKURLER

Bir ara forumda bir topic vardi. biten lambalari atmayin seklinde. sanirim tekrar degerlendirilebiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.