Oyun oynayacak çok vaktim yok. Series x stoklarda da yoktu beklemek istemediğim için series s aldım. Projektörüm 1080p yansıtma yapıyor ama 4k oynatabiliyor. 4kyı 1080pye düşürüp öyle yansıtıyor. 110inç boyutta yansıtma yapıyorum. 1080p olduğu için series s aldım. X/S serilerini projektörde kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirlerse süper olur. Diğer merak ettiğim husus ise series xteki 1080p ile series steki 1080p arasında fark var mıdır? |
Projektör 1080p series s aldım hata mı yaptım?
-
-
Neden hata yapmış olasın dostum. En fazla satarsın bir süre sonra Xbox Series X alırsın. Projeksiyonla pek kullanan yoktur.
Bence Series X alsan yazık olurmuş 4K'yı 1080P'ye downscale yapıyorsa projeksiyonun.
-
Ben kullanıyorum pj ile. Hatta sadece xbox series s pj bağlı. Memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: Th3M4NIMALNeden hata yapmış olasın dostum. En fazla satarsın bir süre sonra Xbox Series X alırsın. Projeksiyonla pek kullanan yoktur.
Bence Series X alsan yazık olurmuş 4K'yı 1080P'ye downscale yapıyorsa projeksiyonun.
https://www.mi.com/tr/mi-smart-compact-projector/
Projeksiyon bu
1080P çözünürlük gerçek renkleri korur
Mi Akıllı Kompakt Projektör 1920×1080 full HD çözünürlüğü destekler ve 4K çözünürlükte oynatma için yükseltmeye uygundur.
Böyle yazıyor hocam sitesinde. Cihaz 1080p oldugu için series s aldım. Sonradan aklıma takıldı. Sonuçta büyük ekranda hatalar daha çok belli oluyor.
-
Bence iyi etmişsin ama yine de sen bilirsin tabii ki. Aklına takılıyorsa ver geri Series X al ileriye yatırım olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL
Bence iyi etmişsin ama yine de sen bilirsin tabii ki. Aklına takılıyorsa ver geri Series X al ileriye yatırım olsun.iki cihazda da 1080p görüntü aynıysa. sorun yok benim için. Zaten 1080p film izlerken görüntü tatmin ediyor beni. 4k ile 1080p arasında farkıda çok anlayamadım projeksiyonda.
-
Bu konuda kimse net bir şey söyleyemez iki konsola da sahip olup Yanyana incelemek lazım. Bence YouTube dan faydalan -
Gelsinde bi buraya tekrardan yazarım düşüncelerimi. youtubedende bi araştırıcam 1080p karşılaştırmalarını.
-
Güle güle kullan pişman olmazsın iyi oyunlar şimdiden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X