Şimdi Ara

Projektör 1080p series s aldım hata mı yaptım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynayacak çok vaktim yok. Series x stoklarda da yoktu beklemek istemediğim için series s aldım.

Projektörüm 1080p yansıtma yapıyor ama 4k oynatabiliyor. 4kyı 1080pye düşürüp öyle yansıtıyor. 110inç boyutta yansıtma yapıyorum. 1080p olduğu için series s aldım.

X/S serilerini projektörde kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirlerse süper olur.

Diğer merak ettiğim husus ise series xteki 1080p ile series steki 1080p arasında fark var mıdır?

• Neden hata yapmış olasın dostum. En fazla satarsın bir süre sonra Xbox Series X alırsın. Projeksiyonla pek kullanan yoktur.

Bence Series X alsan yazık olurmuş 4K'yı 1080P'ye downscale yapıyorsa projeksiyonun.

• Ben kullanıyorum pj ile. Hatta sadece xbox series s pj bağlı. Memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Neden hata yapmış olasın dostum. En fazla satarsın bir süre sonra Xbox Series X alırsın. Projeksiyonla pek kullanan yoktur.

Bence Series X alsan yazık olurmuş 4K'yı 1080P'ye downscale yapıyorsa projeksiyonun.

https://www.mi.com/tr/mi-smart-compact-projector/

Projeksiyon bu

1080P çözünürlük gerçek renkleri korur

Mi Akıllı Kompakt Projektör 1920×1080 full HD çözünürlüğü destekler ve 4K çözünürlükte oynatma için yükseltmeye uygundur.

Böyle yazıyor hocam sitesinde. Cihaz 1080p oldugu için series s aldım. Sonradan aklıma takıldı. Sonuçta büyük ekranda hatalar daha çok belli oluyor.

• WorldWideWeb W kullanıcısına yanıt
    Bence iyi etmişsin ama yine de sen bilirsin tabii ki. Aklına takılıyorsa ver geri Series X al ileriye yatırım olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Bence iyi etmişsin ama yine de sen bilirsin tabii ki. Aklına takılıyorsa ver geri Series X al ileriye yatırım olsun.

iki cihazda da 1080p görüntü aynıysa. sorun yok benim için. Zaten 1080p film izlerken görüntü tatmin ediyor beni. 4k ile 1080p arasında farkıda çok anlayamadım projeksiyonda.

Bu konuda kimse net bir şey söyleyemez iki konsola da sahip olup Yanyana incelemek lazım. Bence YouTube dan faydalan
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Gelsinde bi buraya tekrardan yazarım düşüncelerimi. youtubedende bi araştırıcam 1080p karşılaştırmalarını.

Güle güle kullan pişman olmazsın iyi oyunlar şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.