Şimdi Ara

Prometheus (2012) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boyut2.06 GB 2 dosya

Prometheus (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ulen ne umutlarla girdim konuya meğer r5'miş neyse. BR veya DVD rip bekleniyor...

DVDRip çıkmış haberin ola 1.47 GB

Severim böyle müjdeli haberleri, indir elim, indir!

Edit: işte hocam bunlar hep r5. Bize normal DVD'den ripler lazım. Beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2012; 1:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Prometheus 2012 DVDRip XviD-EPID

Boyut2.06 GB 2 dosya

Prometheus (2012)

Bu sürümü indirdim, berbat. Görüntü DVDripten daha kötü ses ise berbat ötesi.
  • Prometheus 2012 DVDRip XviD-EPID kamera çekimi galiba.Bir kaç kere kamera sesi geldi.Dil rusça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Prometheus 2012 DVDRip XviD-EPID kamera çekimi galiba.Bir kaç kere kamera sesi geldi.Dil rusça.

Prometheus.2012.DVDRip.XviD.AC3-TtRG bide bu var

Filmin yönetmeni "Ridley Scott".

Alien, Cennet Krallığı ,Hannibal, Gladiator gibi filimlerin yönetmeni....

Oyuncu kadrosu çok iyi,bakalım konuyu nasıl işleyip seyirciye sunacak.

Konu yine "Alien" olacak.

SSler böyle

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)
  • bluray ay sonu ekim başı gibi cıkacak arkadaşlar en az 3 haftası var daha acale etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Prometheus 2012 DVDRip XviD-EPID

Boyut2.06 GB 2 dosya

Prometheus (2012)

Bu sürümü indirdim, berbat. Görüntü DVDripten daha kötü ses ise berbat ötesi.

Ses kötüyse hiç davranmayalım madem. Bilimkurgu'da ses kötüyse filmin yarısı yok demektir.

Sağol bilgilendirdiğin için.
  • Dvd-rip ve legion sürümüde gelmiş. Diğer filmlerde bu sürümler çıktıktan bir gün sonra 720p ve 1080p'lerde ortama düşüyordu.
  • Prometheus.2012.DVDRip.XViD.AC3-REFiLL bunu indirdim kalite fena değil. Filme gelelim. Valla film de fena değildi. Aşağı yukarı beklediğim gibi çıktı ama yine de biraz açlık hissi vardı bu film doyurmadı beni. Boşlukta kalan soru işaretleri var.

Mesela filmin başında şu insana benzer varlığın teki bir şey içiyor sonrasında da ölüyor. O nedir? Niye içiyor? Öldüreceğini biliyorsa neden içiyor, intiharsa niye? Sanırım aynı sıvıyı şu David denen android Peter'ın kadehine bu sıvıdan koyuyor. Niye? Niye böyle bir şey yapıyor?

Filmin Alien'la doğrudan bir bağlantısı yok. Ancak filmin sonunda gördüklerimiz, o yaratık görünüşü, doğuşu, vahşi oluşu itibariyle Alien'a benziyor. Sanki onun başka türü gibi. Ama doğrudan bir bağlantı yok. Acaba daha sonraları Alien'a bir bağlantı mı kurulacak?
  • Bluray'de Extended verisionda 20 dakika fazladan sahne olacakmış.
  • bluray nasıl 3 hafta sonra düşer dvdripten sonra en fazla 2 günü var
  • Prometheus.2012.DVDRip.XViD.AC3-REFiLL sürümünü az önce izledim bekleyemeyenler için gayet yeterli bence,ses ingilizce ve görüntü fena değil.
    Filme gelirsek, insanda çok daha iyisi yapılabilirdi düşüncesi bırakıyor,yini de sıkmadan izlettirdi.bir de bazı sahnelerde yıl olmuş 2090 yıldızlararası seyahat yapıyorsunuz hala bunu mu kullanıyorsunuz şeklinde şey çoktu.mesela el feneri:)

filmin sonundaki alien bağlantısı güzeldi
  • Prometheus.2012.PAL.BGSUBS.DVD5

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

720p cıkana kadar beklicem bakalım
  • dayanamayıp refill sürümü izledim.film yarıya kadar dengeli gidiyorda,sonrasında film uzamasın diye aşırı vites yükseltiyor gibi geldi.2 degilde 3 saat olsa çok

daha doyurucu olurdu diye düşünüyorum.
  • bluray versiyonunda 10 dakikalık mı ne ekstra sahne olacak deniliyordu o ne zaman çıkar acaba
  • Prometheus.2012.PAL.BGSUBS.DVD5 sürümünde o fazlalık 10 dakika var çok bişey yok heveslenmeyin bazı sahneleri de 2 farklı şekilde çekmişler onları da izledim.keşke film daha uzun olsaydı 3 saat olsa gene sıkılmadan izlerdim
  • @Days Grace prometheus 2 film olarak tasarlanmış bir yapım ondan böyle ilerliyor olaylar ama bence de dahada uzun olsaydı sıkılmadan izlenebilirdi
  • Olmamış, ilk Alien'de ki gibi bir atmosfer oluşmamış. Birçok olay havada kalıyor sanki.

Mesela kendini ameliyat ettiği sahneden sonra odaya giriyorr, herkes cool bir şekilde umursamaz davranıyorlar. Bu uzaylı arkadaş kim? Konuşmalarda falan bir gariplik var. Hiçimse korkmuyor, herkes cool sanki orada ki herkes robot.
  • beyler filmi hiç izlemedim sinemaya gelmişti ama vaktim yoktu hiç..

şimdi ben birde bu deleted sceneslerle brilikte izlemek iztiyorum.. kaç tane deleted scenes var ve bluray le gelecekse full versiyonu ne zaman düşer ?
  • Prometheus (2012) 480p DVDRip XviD DUAL AC3-LTRG

türkçe dublaj

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)

Prometheus (2012)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.