Şimdi Ara

Prometheus (2012) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Elder diye aratıyorum Engineer resimleri çıkıyor. Bu adamların şekli şemali nedir neye benzer elinde link olan yok mu?

Prometheus (2012)

iyi de hocam bu Elderlar farklı bir ırk değil o zaman Engineer'lar la aynı görünümdeler demek aynı ırktanlar. Ben farklı bir ırk olur diye düşünmüştüm bence bu Elderlar, Engineer ırkının artık adı ne ise yüksek konseyi gibi birşey.

bu elder'lar daha organik, engineer'lar ise daha sentetik duruyo. valla bana elder'lar bu engineer'ları yapmışlar gibi geliyo.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elder diye aratıyorum Engineer resimleri çıkıyor. Bu adamların şekli şemali nedir neye benzer elinde link olan yok mu?

Prometheus (2012)

iyi de hocam bu Elderlar farklı bir ırk değil o zaman Engineer'lar la aynı görünümdeler demek aynı ırktanlar. Ben farklı bir ırk olur diye düşünmüştüm bence bu Elderlar, Engineer ırkının artık adı ne ise yüksek konseyi gibi birşey.

bu elder'lar daha organik, engineer'lar ise daha sentetik duruyo. valla bana elder'lar bu engineer'ları yapmışlar gibi geliyo.

Birde filimdeki engineer bence insan değildi ama dna neden %100 insan dna'sıyla eş çıktı acaba(%98 falan olsaydı keşke),evrim geçirmiş insan olsa dna'sı biraz daha farklı olmazmıydı?

Bence bunların hepsi aslında insan ama ufak farklarla evrimleşmişler.

Birde kadının ameliyatı saçmaydı,makine iç damarları dikmedi,iç kanamadan ölmesi lazım kadının

Bu sahneler neden çıkarılmış?bluray/dvd satmak için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 7 Temmuz 2012; 3:11:34 >
  • quote:

yok hocam alakası yok, bu resimdekiler normal formda. Diğer engineer vücut yapmış, büyük ihtimalle savaşçı. Dediğim gibi bence resimdeki diğer grup, bilim adamı veya bu elemanların gezegeninin yüksek konseyi gibi bir şey. Hepsi Jedi cüppesi gibi bir şey giymiş. Gözlerim direkt Obi-Wan'ı aramadı desem yalan olur.

Bence bunlar başka bir ırkla savaştalar ve insanlığı tamamen kobay amaçlı üretiyorlar. Bu elemanlarda seçilmiş kişiyi dünya ya getirip gazlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 7 Temmuz 2012; 6:53:48 >
  • quote:

Bence bunlar başka bir ırkla savaştalar ve insanlığı tamamen kobay amaçlı üretiyorlar. Bu elemanlarda seçilmiş kişiyi dünya ya getirip gazlıyor.

uzatılmış versiyonu bekliycez biraz daha iyi anlamak için. netekim uzatılmış versiyonda elderlar olacak, belki hatta ilk sahnede konuşmalar geçecek. sonra david ile engineer arasındaki konuşma da verilecek. belki kim bilir başka neler var.
  • güzel film izleyin
  • Bazı kişiler baya acımasızca eleştirmiş ben filmi izlemedim baştan belirteyim. Şimdi öncelikle 1979 yılında çıkan ilk Alien filmini izlemeniz gerekiyor. Sonra David Cameron'un ikinci film olan Aliens'i izlemeniz gerekiyor, (bunlardan ayrı Alien görürseniz hiç bulaşmayın) ve en sonunda gidin bu filmi izleyin. Bütün taşlar böylelikle yerine oturur ve bu filmden de lezzet alırsınız. Ne kadar kötü olursa olsun...
  • güzel film
  • filimin tek kotu yani hic bir cevap vermesi sadece soru olusturmasi insanlarin kafasinda ... o yuzden begenmeyen insna sayisi cok bende begenmiyenlerdenim sonucta dizi degil bu film hicbise anlamadan gelicek filmi beklemek cok sacma.
  • acaba Engeener leri katleden şey Predator'lar olabilirmi? çünkü Predatorlar binlerce yıl önce Alienleri dünyaya getirmişlerdi. yani bunuda mutlaka bir şekilde bağlamaları lazım.
  • Ne zaman düşer bu film. Bir an önce düşse de izlesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

Sinemada 3d olarak izledik arkadaşlarla, verdiğimiz paraya üzüldük

neye üzülüyorsunuz böle film nadir geliyor kafanızmı güzel arkadaşım ya varmı böyle başka film
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: IO

Sinemada 3d olarak izledik arkadaşlarla, verdiğimiz paraya üzüldük

neye üzülüyorsunuz böle film nadir geliyor kafanızmı güzel arkadaşım ya varmı böyle başka film

Her şey iyi güzelde, paradan kısmak için senaryoyu mahvediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Arkadaşlar ben tam anlıyamadım,Alien'ı izlememizle ne lakası var.Hayır ben izledim alien serisini ama bu başka bir film değil mi?

Aynen, bunu ben de merak ediyorum. Bazı yorumları okudum da Alien ile ne alaka dedim. Alien serisini 2-3 yıl önce izlemiştim. İlk film oldukça iyiydi 2 daha kötü 3 daha da kötü 4 ise berbattı yani seriyi giderek batırmışlar ki son filmde veya 3. filmde anlam veremdiğim yerler vardı. Neyse diyeceğim o ki Alien'ı 2-3 yıl önce izlediğimden hafızamda tüm detaylar yok sadece filmin ana hatlarını hatırlıyorum. Madem Alien'ı izlemiş olmamız gerekiyor o zaman Alien filminin ana hatlarını bilmem yeterli mi? Çünkü Alien filminde yanıtlanması gereken soruların olduğunu hatırlamıyorum, fakat son 2 filminde bazı gariplikler vardı belki onları açıklıyordur?
  • sinemada izleyemedim 1080p'nin çıkmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial crusader -- 27 Temmuz 2012; 16:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Arkadaşlar ben tam anlıyamadım,Alien'ı izlememizle ne lakası var.Hayır ben izledim alien serisini ama bu başka bir film değil mi?

Aynen, bunu ben de merak ediyorum. Bazı yorumları okudum da Alien ile ne alaka dedim. Alien serisini 2-3 yıl önce izlemiştim. İlk film oldukça iyiydi 2 daha kötü 3 daha da kötü 4 ise berbattı yani seriyi giderek batırmışlar ki son filmde veya 3. filmde anlam veremdiğim yerler vardı. Neyse diyeceğim o ki Alien'ı 2-3 yıl önce izlediğimden hafızamda tüm detaylar yok sadece filmin ana hatlarını hatırlıyorum. Madem Alien'ı izlemiş olmamız gerekiyor o zaman Alien filminin ana hatlarını bilmem yeterli mi? Çünkü Alien filminde yanıtlanması gereken soruların olduğunu hatırlamıyorum, fakat son 2 filminde bazı gariplikler vardı belki onları açıklıyordur?

Ne olduğunu söylemiyelim bence, siz kabaca Alien serisini izlediyseniz veya ne olduğunu ana hatları ile biliyosanız bile prometheusu izleyince olayın ne olduğunu anlayacaksınız. Siz prometheusu bir an önce izleyin bence.
  • pek beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

sinemada izleyemedim 1080p'nin çıkmasını bekliyorum

of ya aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Ne olduğunu söylemiyelim bence, siz kabaca Alien serisini izlediyseniz veya ne olduğunu ana hatları ile biliyosanız bile prometheusu izleyince olayın ne olduğunu anlayacaksınız. Siz prometheusu bir an önce izleyin bence.

Zaten film kıtlığı yaşıyorum kesin izleyeceğim de sadece merak etmiştim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

sinemada izleyemedim 1080p'nin çıkmasını bekliyorum

of ya aynen...

cok var daha sabırsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Birde filimdeki engineer bence insan değildi ama dna neden %100 insan dna'sıyla eş çıktı acaba(%98 falan olsaydı keşke),evrim geçirmiş insan olsa dna'sı biraz daha farklı olmazmıydı?

Filmde insanlar yaratıcılarını arıyorlar.Engineer da insanın yaratıcısı.Önceden çok fazla varmış ama geriye bir tane kalmış.Filmin başında gösterdiği sahnede engineer bir şey içiyor sonra şelaleden atlıyor.Nehirdeyken vücudu paramparça oluyor , DNA'ları nehire karışıyor.Oradan da insanlar oluşuyor.Bu yüzden DNA tamamen uyuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermutfimli -- 2 Ağustos 2012; 22:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.