Şimdi Ara

Prometheus (2012) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film ne zamana kadar vizyonda durur arkadaşlar?
  • 10 üzerinden 6.5 veriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad135

Bu film ne zamana kadar vizyonda durur arkadaşlar?

Bulundugun ile ve sinema salonlarına göre değişir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

quote:

Orijinalden alıntı: ad135

Bu film ne zamana kadar vizyonda durur arkadaşlar?

Bulundugun ile ve sinema salonlarına göre değişir hocam

Peki, ben kendi sitesine bir bakayım o zaman sinemanın. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 28 Haziran 2012; 21:06:21 >
  • bluray da 30 dak fazladan izlenti olacakmış sanırım
  • bu lost yazarı linderof kafadan sallıyor soruları sonra ne cevap var ne açıklama

kafa karıştırıp devamını izleyin diyor, bu dizi mi gerçi lost adasında kutup ayıları dumanlar fln sonuda saçma sapan baglanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanreiz

Ah gitmez olaydım.Sinemaya, 3D fiyatına ve Mısırıma veridiğim paraya yazık oldu .Hayır aklımda o kadar soru varki sizin gibi hadi bende yazayimde eksik olmasın cevapları çok merak ettim .

1-İlk başta o Uzaylı arkadaşa intahar ettide tomurcuk bıraktıda biz ondan doğduk dediniz.Çok saçma arkadaş nerden çıkardınız bir kaynağınızmı var anladığınız kadarıylamı demek istediniz adamın damarını gösterdiler toz oldu.Neresinden çıktık biz bunun nerdeydi o tohum ve orası dünyamıydı dünyamızın ilk halimiydi.

2-Bu robot abimiz niye o adamı zehirlediki bırakın onu bu adamın sperminemi girdi bu solucan o kızla sevişiyorda canavar oluyor bunuda geçtim kadın bir iğneyle hiç acı hissetmeden karnını lazerle yarıyor içindekini çıkarıyor bildiğimiz zımba makinesi gibi bişeylede dikiyor ve kalkıp koşmaya başlıyor madem teknoloji o kadar gelişmiş 2093 yılında hala terlik ? günümüzden tam 81 yıl sonra terlik ne alaka arkadaş

3-Mağaranın içinde o hologramlar neydi sadece 1 adamın kapının önünde kafası koptu peki ya neden???

4-Robot arkadaş kapının içinde bulunan kavanozları aldı çantanın içine koydu uzay gemisine kadar taşıdı ve kavanoza hiçbir şey olmamışdı oysaki kapıyı açtıkları gibi eriyen diğer kavanozlar için ''Kapıyı açıp odanın atmosferini bozduğumuz için erimiş olmalılar '' diye saçma bir cümle kurdular neden o zaaman uzay gemisine taşınan kavanoza birşey olmadı bunada klimalı çanta demeyin artık

5-Yine robot arkadaş sonlarda uzaylıya bir soru sordu bu soru neydi ve niye soruyu sorduktan sonra uzaylı kafayı yedide hepsini öldürmeye çalıştı madem öldürecektin niye yarattın lan o zaman ırkımızı (birde Elizabeth adlı hatun gittide kaç yıldır uyumakta olan uzaylıya niye bizi öldürmeye çalıştın diye soru soruyor sence o uzaylının amacı değiştimi senle barışmı yapacaktı onumu bekliyodun

6-Elizabeth kendi gemisine şu an kalkan gemiye çarpın dünyamıza çarpmaya gidiyor dedi.O uzay gemisi 1 dünya boyutundadamı 1 çarpmada tüm insanlar ölcek 2093 yılına gelmişiz 1 uzaylıyı savunacak donanmamızmı yok Kaptanda sanki onun emri altındada tamam dedi gitti çaptı la o yılda otomatik pilot yokmu senin uçağı ona kilitle sen git bin kapsüle kurtul kaptanda şimdi kendi kullanınca dahamı güçlü çarpıyorlar ne yani

7-Sarışınla Elizabethin üstüne uzay gemisi düşme sahnesi çok dandik olmuş.La en az 10 kere baktı kaçarken düşen uzay gemisine niye hala boyuna kaçıyosun direk enina kaç kurtul sonrada 1 kaya parçası kaç milyon ton ağırlığındaki gemiyi taşır bu arada Elizabeth de kayanın altındadır ve kurtulur birde yönetmen olacaklar peh

Evet arkadaşlar sonuçda bence gidilmez filme 2. filmi bekleyin biraz uzun oldu yazı ama emeğe saygı okuyanlar içinde eyw.

1-Film belgesel bir nitelik taşımıyor,gerçekleri değil bilim kurgu öğeleri aktarıyor.Evet filme göre,engineers tarafından dünya'da yaşam oluşturuluyor.DNA'ların bire bir örtüşmesi kanıtlıyor.

2-Alien filmlerini izle ilk önce,bu film öncesini anlatıyor.İçinden uzaylı çıkması yeni şeyler değil..

3-Kendi iç çatışmaları diye yorumladım ben,

4-Sprey ile dondurup götürüyor gemiye,

5-

6- Gemi boyutuyla alakası yok,bütün o kavanozlar kitle imha silahları(muhtemelen içindekiler dünyada salı verilecekt)ve hatırlatırım, 1den fazla gemi var.

7- Yine yeniden,bilim kurgu kelime anlamını öğren,
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bluray da 30 dak fazladan izlenti olacakmış sanırım

gerçektenmi nerden haber aldın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Beğenmeyen arkadaşlar bütün alien filmlerini izlememiş olanlar ya bir çok karakterli film beklentisi veya çok fazla aksiyon beklentisi oluşturanlar kendilerinde.

Bence konusu itibariyle müthiş zevkli bir filmdi

benim iki takıldığım nokta oldu,

ilki; yıl bilmem kaç havada uçan 3 boyutlu topografi haritası çıkaran aletin var ama mağaraya elinde fenerle giriyorsun

ikincisi ;

üzerine binlerce ton demir yığını düşecek ama sen mıçı kırık iki kaya sayesinde kurtulacaksın

ne alakası var kardeş ben alien serisinin çok sıkı bir takipcisi olarak beğenmedim filmi zaten alien takipcileri beğense imdb deki notu öyle olmazdı ... alien serisi için taşıdığı özelliklerde çok zorlama ve yarım yamalaktı ,
    baya baya cürümüş yaratık iskeleti idi alien 1 deki
    içinden insanımsı bir varlık çıkarttılar , 2000 yıllık yaratık zerre çürümemiş , o üstündeki kıyafet ne işe yarıyo onuda anlayamadık o gezegende kıyafetsizde gayet rahat takıldı çünki ayrıca bu film ilk alien filmi öncsinide anlatmıyor prequel diye çıkan söylentiler doğruysa daha beter

yassak daha yazılırdı bunlae sadece seriye vurulan darbelerden örnekler

baya sıkı takipçiymişsiniz belli yadığınız spoileran tek kelime anladıysam ne olayım.

Yahu alien ın geliş tarihini anlatıyor sana zırhının nereden geldiğini ve ne işe yaradığınız anlatacak değildi ya ?

Her film için imdb ye bakarak film seyrediyorsanız oldukça yanlış yapıyorsunuz.İmdb her insanın zevkine hitap edecek istatistik bilgi vermeden yoksun.Genel değerlendirme yüzdesi oldukça tutarlı olsa da bir çok filme hak ettiğinden fazla ya da düşük puan verdiği çok oluyor.
  • ben filmi geçen gün izledim ve çok beğendim 3d zevki bi ayrı ayrıca görsel efektler vs cok iyiydi parayı verdiğime pişman olmadım en azından, arkadaşların yukarda yazdıkları ufak hatalar film izlerken böyle filme bu olurmu şimdi dedirtiyor yani, kadın diğeri gibi yana doğru kaçsa kurtulacak , gerçi diğeride nası cıktıysa ordan koca gemi devrildi üstüne , neyse blurayi cıksın birdaha izleriz, az önce alien 2 izledim , avatarı hatırlattı
  • Bende 3 d nin hatrına AVATAR gibi olacağını düşünerek gittim ama bırakın olmayı yanından bile geçemez avatarın 3 d o kadar kaliteli değildi.
    tam bir hayal kırıklığı yaşadım ve iğrenç mide bulandırıcı sahneler vardı iyiki tok karna gitmemişim filme.
    Gideceklere tavsiyem aç karna gitsinler mide bulantısı yapmasın
    Filme bi not verilecek olursa yaratık alien gibi filmlere nazaran puan olarak önde tabi ama avatarın çok çok daha gerisinde
    ve 10/6 başka çalışmaz benden boşa vakit kaybı gibi
    zaten sinemada 2 kişi idik koskoca salonda Prometheus 'u izleyen bizden ben ve arkadaşımdan başka hiç kimse yoktu.
  • quote:

quote:

quote:

Beğenmeyen arkadaşlar bütün alien filmlerini izlememiş olanlar ya bir çok karakterli film beklentisi veya çok fazla aksiyon beklentisi oluşturanlar kendilerinde.

ilki; yıl bilmem kaç havada uçan 3 boyutlu topografi haritası çıkaran aletin var ama mağaraya elinde fenerle giriyorsun

ikincisi ;

üzerine binlerce ton demir yığını düşecek ama sen mıçı kırık iki kaya sayesinde kurtulacaksın

ne alakası var kardeş ben alien serisinin çok sıkı bir takipcisi olarak beğenmedim filmi zaten alien takipcileri beğense imdb deki notu öyle olmazdı ... alien serisi için taşıdığı özelliklerde çok zorlama ve yarım yamalaktı ,
    içinden insanımsı bir varlık çıkarttılar , 2000 yıllık yaratık zerre çürümemiş , o üstündeki kıyafet ne işe yarıyo onuda anlayamadık o gezegende kıyafetsizde gayet rahat takıldı çünki ayrıca bu film ilk alien filmi öncsinide anlatmıyor prequel diye çıkan söylentiler doğruysa daha beter

baya sıkı takipçiymişsiniz belli yadığınız spoileran tek kelime anladıysam ne olayım.

Yahu alien ın geliş tarihini anlatıyor sana zırhının nereden geldiğini ve ne işe yaradığınız anlatacak değildi ya ?

Her film için imdb ye bakarak film seyrediyorsanız oldukça yanlış yapıyorsunuz.İmdb her insanın zevkine hitap edecek istatistik bilgi vermeden yoksun.Genel değerlendirme yüzdesi oldukça tutarlı olsa da bir çok filme hak ettiğinden fazla ya da düşük puan verdiği çok oluyor.

yazdığımdan bişey anlamdıysan yorum yapmasaydın daha iyi olurdu bence , gerçi bu yorumlarından gördüğüm kadarı ile anlayacağında yok :)
    alien tarihçesi diyorsun peki film içinde gördüğümüz kocaman kraliçe alien heykeli neydi kardeş , filmin geçtiği tarihten önce alien lar zaten var

imdb olayına gelirsek birazcık araştıran bilirsin alien gibi filmlerin kitlesel fanatikleri vardır bu sitede onların oyları çok önemlidir eğer o fanatikler prometheus u da alien açısından değerli bulsalar film çok daha yükseklere gelirdi hatta aksine aien fanatikleri bu filme özellikle düşük notlar vermiştir , şimdi anlayabildinmi acaba

+ olarak film alien filmi olmakta zayıf kaldığı gibi , işleniş ve tutarlılık açısından da vastın alıtında bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Temmuz 2012; 10:54:19 >
  • Daha öncede facede bu yorumu yapmıştım tamamen şahsi görüşümdür, İlk 1979 de çekilen "ailen" filmi ile 1997 yılında çekilen "alien resurrection" filmi bende ayrı bir yeri var seride sonraki ve önceki filmlerinde hep birşeyler eksikti.Tamam ailen,predator ikisinide bir arada gördük ama konu,oyunculuk vs,vs hep zayıf kaldılar "Sigourney Weaver" ona sözüm yok oyunculuk konusunda tabi :),Prometheus bir nebze merhem oldu diyebilirim.Aynı durum oyun içinde geçerli,Prometheus sonrasında sağlam bir film çekselerde hepimizi tamam la budur işte desek :)
  • bana kalırsa avp nin ilk filmi alien ların kökenlerini anlatma açısından bu filme göre çok daha başarılı idi , zaten o yıldız haritası olayını falanda avp 1 den apartmışlar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Temmuz 2012; 12:21:23 >
  • alien leri izleyeli en az 10 sen oldu acab 2 sini tekrar izleyip mi bunu izlesem diyorum..
    ama yinede bugün gidebilirim galiba.. dışarıda akşam olmaz bugün..bişeyler yapmak lazım.
  • AVP yi izlemiş olanlar iyi kötü : Weyland ve David in bazı bilgilere neden&nasıl ulaşmış olduğunu anlamışlardır.
  • Cam Video çıktı mı acaba?
  • Arkadaşlar ben tam anlıyamadım,Alien'ı izlememizle ne lakası var.Hayır ben izledim alien serisini ama bu başka bir film değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ikincisi ;

yazdığımdan bişey anlamdıysan yorum yapmasaydın daha iyi olurdu bence , gerçi bu yorumlarından gördüğüm kadarı ile anlayacağında yok :)
    alien tarihçesi diyorsun peki film içinde gördüğümüz kocaman kraliçe alien heykeli neydi kardeş , filmin geçtiği tarihten önce alien lar zaten var

imdb olayına gelirsek birazcık araştıran bilirsin alien gibi filmlerin kitlesel fanatikleri vardır bu sitede onların oyları çok önemlidir eğer o fanatikler prometheus u da alien açısından değerli bulsalar film çok daha yükseklere gelirdi hatta aksine aien fanatikleri bu filme özellikle düşük notlar vermiştir , şimdi anlayabildinmi acaba

+ olarak film alien filmi olmakta zayıf kaldığı gibi , işleniş ve tutarlılık açısından da vastın alıtında bir film

Tabi tabi zaten her türlü film çekimidnde bulunmuş,yıllarca film kritikleri yapmış gçrselleştirme alanında çalışmış alien filmi ve tarihinde master yapmışsınız ki bu engin bilgilerinizle bu filmi izleyeceklere yol gösteriyorsunuz.
  • klasik bekleyen filme gitmesin türün hayranları zaten kaçırmaz benim gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.