Şimdi Ara

Prometheus (2012) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası

quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Birde filimdeki engineer bence insan değildi ama dna neden %100 insan dna'sıyla eş çıktı acaba(%98 falan olsaydı keşke),evrim geçirmiş insan olsa dna'sı biraz daha farklı olmazmıydı?

Filmde insanlar yaratıcılarını arıyorlar.Engineer da insanın yaratıcısı.Önceden çok fazla varmış ama geriye bir tane kalmış.Filmin başında gösterdiği sahnede engineer bir şey içiyor sonra şelaleden atlıyor.Nehirdeyken vücudu paramparça oluyor , DNA'ları nehire karışıyor.Oradan da insanlar oluşuyor.Bu yüzden DNA tamamen uyuşuyor.

tamam hocam dediklerin doğruda benim orda demek istediğim hiç insan gibi değiller evrimleşmiş bir insan formuysa dns'ı farklı olmalıydı bir ölçüde.Bir kendini koy mayoyla birde yanına o uyandırdıkları uzaylıyı koyaynımısınız?

Birde yazmayı unuttuğum burdada kimsenin yazmadığı bir hatada şu,bu uzaylı uyanınca diğer kardeşlerini uyandırmadı,sayısız tepe vardı sayılarını tam bilmiyorum belkide 20,onların içindede yaşayanlar elbet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 4 Ağustos 2012; 16:20:03 >
  • Bluray ne zaman çıkacak arkadaşlar bilginiz varmı,
  • Alien filminde bulunan gemi ile bu filmdeki olayların geliştiği gemi farklı gezegenlerde. Yani Prometheus'ta ölen uzaylı farklı, Alien 1 filminde buldukları uzay gemisi ve kabinde ölü bulunan uzaylı farklı.

Alien 1'in geçtiği gezegen lv-426, Prometheus'un filmindeki gezegen lv-223. Her iki filmdeki gezegenler aynı sistemde bulunan farklı gezegenler. Engineer'lar bu sistemi üs olarak kullanmışlar.

Ayrıca bir tane Engineer yok, adamların uzak bir sistemde gezegenleri var. Filmin sonunda eleman oraya gitmek üzere yola çıktı.

Prometheus (2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Ne zaman düşer bu film. Bir an önce düşse de izlesem

Sinema çekimi çoktan düşmüştü
    Ben beğenemedim pek. Ama olabilecek bir kaç teknoloji çok hoşuma gitti özellikle ortamın haritasını çıkarma
  • beyler bnde alien filmlerini seneler önce izlemistim prometyusuda bugün izlemeye fırsatım oldu ama bnimde kafama takılan bi konu var birde teorim :)

öncelikle bazı arkadaşlar sj burayı biyolojik silah kullanmak için üst olarak sectiklerini söylemiş bunu nerden anladınız bna kalırsa burası onların yaşadığı gezegendi ve bi terslik sonucu alienlar serbest kaldı ve onları öldürmeye başladı hatırlarsanız gruptan ayrılan 2 mühendis toplu sj cesetleri buldular cesetleri incelerken adamlardan biri aynen şu kelimeyi kullandı"bu şeyler içeriden dışarıya açılmış gibiler sanki içeriden patlamışlar"dedi.Holloway'in öldürülmesine gelirsek niye öldürüldüğünü bnde anlamadım ama wayland şirketinin sahibinin öldürdüğünü biliyorum kum fırtınası yüzünden gemiye apar topar geldiklerinde robot bir dondurucunun basında icabına bakıcam efendim gibisinden bi laf söyledi ondan sonra buldugu zehiri alıp holloway ickisine koydu hatta bu olay öncesinde sahibiyle konusurken bayan vickers onu bekliyodu ne konustunuz bnada söyle vs laflar söyledi.Gelelim anlamadıgım kısmı izledigim film 5 part halindeydi 4 part sonlarına dogru dr.shaw kendini ameliyat ettirip icinden o cismi aldı ve onu dondurup kacmaya basladı o sırada kaybolan bilim adamlarından biri geminin ön kapısında zombie dönüşmüş halde cıktı gemi tayfasından 1-2 kişiyi öldürdü ve orda bitti 5. parta gectiğimde dr shaw 5 dk önce köşe bucak kaçtığı adamlar la birlikte sj uyandırmaya gitti sizin izlediginiz filmde böylemiydi yoksa bnim izledigim sitede mi film kesilmis?

düzeltme:
    geminin ön tarafında beliren zombiyede ne oldugunu anlamıs değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakç -- 5 Ağustos 2012; 1:58:04 >

• Filmin sonunda gezegenden ayrılan kızıl saçlı kadının aracına en sonda gördüğümüz Xenemorph binecek ve geminin içine Facehugger yumurtaları bırakacak. Daha sonra Xenemorph ile kadın savaşacak ve ikiside ölecek, böylece gemi Alien 1'in geçtiği gezegene düşecek. (Alien 1 Spoiler izlemeyen burdan sonrasını okumasın)Alien 1'deki tayfa da gemiyi bulacak ve malum Xenemorph'un bıraktığı Facehugger adamın suratına yapışacak.

Benim teorim bu, yeni film gelince göreceğiz. Eğer benim teorim olursa 2 filmden daha fazla film çekileceği aşikar, çünkü benim teorim
    insanların yaratılış amacını ve neden yok edilmek istendiğini karşılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 5 Ağustos 2012; 19:23:37 >
  • Beyler bu filmi 3D izledim filim baya güzel herkese tavsiye ederimm
  • Filmin 2.sinin çekileceği açıklandı. Açıkçası bekliyordum.Bazı sorular cevap bulmalıydı.
    http://www.hayaliicraat.com/2012/08/03/prometheus-2-kesin-lindelofun-akibeti-kesin-degil/
  • eğer predatorlar da görünürse bu filmde off derim, acayip birşey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Filmin sonunda gezegenden ayrılan kızıl saçlı kadının aracına en sonda gördüğümüz Xenemorph binecek ve geminin içine Facehugger yumurtaları bırakacak. Daha sonra Xenemorph ile kadın savaşacak ve ikiside ölecek, böylece gemi Alien 1'in geçtiği gezegene düşecek. (Alien 1 Spoiler izlemeyen burdan sonrasını okumasın)Alien 1'deki tayfa da gemiyi bulacak ve malum Xenemorph'un bıraktığı Facehugger adamın suratına yapışacak.

Benim teorim bu, yeni film gelince göreceğiz. Eğer benim teorim olursa 2 filmden daha fazla film çekileceği aşikar, çünkü benim teorim

yalnız o gemide pilot koltuğunda ölü bir mühendis olması gerekecek
  • Sinemada izleme şansını kaçırmıştım ama kötü görüntülerlede olsa izledim. Aliens serisini seven birisi olarak bu filmde hoşuma gitti. Konuyu daha da genişletmişler. Bu filmi şöyle 720p'de tekrar seyretmek gerekecek.
  • Bi çıkmadı gitti adam gibi ripler. Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Filmin sonunda gezegenden ayrılan kızıl saçlı kadının aracına en sonda gördüğümüz Xenemorph binecek ve geminin içine Facehugger yumurtaları bırakacak. Daha sonra Xenemorph ile kadın savaşacak ve ikiside ölecek, böylece gemi Alien 1'in geçtiği gezegene düşecek. (Alien 1 Spoiler izlemeyen burdan sonrasını okumasın)Alien 1'deki tayfa da gemiyi bulacak ve malum Xenemorph'un bıraktığı Facehugger adamın suratına yapışacak.

yalnız o gemide pilot koltuğunda ölü bir mühendis olması gerekecek

Evet şimdi hatırladım onu. O zaman teoride değişikliğe gitmek lazım
  • Blu-ray sürümü ne zaman çıkacak arkadaşlar,

Birde ikincisi kesin gelecekse süper haber,
  • Birkaç haftaya çıkar blurayi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer 2. filmde predatorlarda işin içine katarlarsa super olur
  • Bluray uzatılmış versiyon olarak çıkarmı acaba kesilmiş sahneleri merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus.2012.R5.CAM-AUDiO.XViD-FANTA R5 gelmiş.

Yakında bluray ve dvd çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 14 Eylül 2012; 11:49:54 >
  • Ulen ne umutlarla girdim konuya meğer r5'miş neyse. BR veya DVD rip bekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ulen ne umutlarla girdim konuya meğer r5'miş neyse. BR veya DVD rip bekleniyor...

DVDRip çıkmış haberin ola 1.47 GB
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.