Şimdi Ara

Prometheus (2012) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir diye beklıyoruz
  • Bu prometheus Alien ile falan bağlantılımı?. Belirli bir sırası varmı ?
  • ben izlemeden duyduklarıma gore soyleyeyım öncesini anlatıyor dendi ama anlatmıyormus sadece kucuk baglantılar olabilirmiş..
  • filmi izledim bir solukta gayet başarılı ve güzeldi sonlara doğru bozuluyor ama iyiydi yinede Alienle bağlantısı doğuşu dünyaya gidişi diyelim filmin mutlak 2ncisi cekilir devamı edecek tarz yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 12 Eylül 2012; 12:04:21 >
  • Dixplanette Alien diğer filmleri diye çıktı bunlar. Konu bütünlüğü için hepsi izlenmelimi ? Farklı konular işliyorlarsa sadece Alien ı ve prometheusu izleyeceğim

1. Alien (1979)
    2. Aliens (1986)
    3. Alien³ (1992)
    4. Alien: Resurrection (1997)
    5. AVP: Alien vs. Predator (2004)
    6. AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)
  • güzel bi flim ama akılda çok soru işareti bırakıyor bu flim anlayan ve bütün alien serilerini izleyenler bilgilendirirse sevinirim tabi spoiler ile
  • Ben hiç alien filmi izlememiştim. Direkt bundan başladım aklımda sorular var o yüzden.

En son doğan yaratık predatör mü ? David ne ayak ? Neden o doktoru zehirledi ? Diğer doktora hamile olduğunu söyledi ama bebeği almadı kadına göstermedi vs. En sonunda yine yardım etti ama ? Birde kendi başına keşiflere çıkıyor falan. Enteresan bi robot.
    Yalnız doktor kadın da esaslı kadınmış ama. Nasıl kendi kendini ameliyat etti çılgın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler filmi hiç izlemedim sinemaya gelmişti ama vaktim yoktu hiç..

şimdi ben birde bu deleted sceneslerle brilikte izlemek iztiyorum.. kaç tane deleted scenes var ve bluray le gelecekse full versiyonu ne zaman düşer ?

beyler UP..

artı olarak @Eorl sorusuna bende bir yanıt istiyorum...

edit: geçmi şalien filmleri berbattı (izledim).. predatorlü olanalr güzel ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Eylül 2012; 18:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Olmamış, ilk Alien'de ki gibi bir atmosfer oluşmamış. Birçok olay havada kalıyor sanki.

Mesela kendini ameliyat ettiği sahneden sonra odaya giriyorr, herkes cool bir şekilde umursamaz davranıyorlar. Bu uzaylı arkadaş kim? Konuşmalarda falan bir gariplik var. Hiçimse korkmuyor, herkes cool sanki orada ki herkes robot.

evet filmde bazı gariplikler var belki blurayde bunlar eklenen sahnelerle garip duruma gelmez, ama alien filmi zaten o kadınla yaratıklar arasındaki kovalamacadan ibaret 4 filmde aynı şey yav, kadın kaçıyor yaratıklar kovalıyor , izlemeyenin kaybedeceği birşey yok.
  • Film çok güzeldi , 2. filmle bir çok soru işareti aydınlanacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca space jockey'inde sırrı aydınlanmış oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ben hiç alien filmi izlememiştim. Direkt bundan başladım aklımda sorular var o yüzden.

En son doğan yaratık predatör mü ? David ne ayak ? Neden o doktoru zehirledi ? Diğer doktora hamile olduğunu söyledi ama bebeği almadı kadına göstermedi vs. En sonunda yine yardım etti ama ? Birde kendi başına keşiflere çıkıyor falan. Enteresan bi robot.
    Yalnız doktor kadın da esaslı kadınmış ama. Nasıl kendi kendini ameliyat etti çılgın.

İlk soruna cevap vereyim.
    O doğan yaratık Alien'daki yaratıklara benziyor ama şekil vs olarak farklı. Mesela Alien'da bu yaratıklar önce yumurtadan çıkar. Şekilleri ve boyutu aşağı yukarı kadının vücudundan çıktığı gibi el-ahtapot arası bir şekildedir. Yumurtadan çıktığı gibi en yakın gördüğü insanın suratına atlar ahtapot gibi yapışır,sarılır ve zehrini-yumurtasını vs zerk eder. Sonrasında ahanda bu karıda olduğu gibi vücut içinde büyür gelişir ve insanın karnın yararak çıkar. Kadın hamile kalarak bildiğin sezaryanlı doğum yaptı. Lakin birinin Alien yavrusunu doğurması için kadın olmasına ve ameliyat masasına ihtiyaç yoktur. Adamın suratına yapıştı mı kendi kendine doğal olarak sezeryanla doğuyor zaten. Ve filmde gördüğün gibi gerek o ahtapot gibi hali gerekse insan vücudundan çıkmış hali vücudunda asitvari bir sıvı barındırıyor sanırım bu onun kanı. Yani bunun kolunu bacağını vs kesecek olursan fışkıran asit her nereye gelirse orayı eritiyor deliyor.

Alien serisinin ilkinde de bu şekilde David gibi bir android vardı. O tam şerefsizlik yapıyordu net hatırlamıyorum izleyeli bayağı oldu. Bu filmdeki David'in de o android gibi davrandığı kanısındayım. Ama niye o zehi gibi şeyi elemanın kadehine koyduğunu anlayamadım. Amaç deney miydi? Belki de yaratıcılarından bir yaşayan Alien getirme emrini almıştır.

Ayrıca o karın dikme yerine ayar oldum. Ulan lazerle kesiyorsun yıl olmuş 2095 halen daha lazerle o bölgeyi birleştiremiyorsun.
  • Alien serisini sevenler kaçırmasın filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Ben hiç alien filmi izlememiştim. Direkt bundan başladım aklımda sorular var o yüzden.

O doğan yaratık Alien'daki yaratıklara benziyor ama şekil vs olarak farklı. Mesela Alien'da bu yaratıklar önce yumurtadan çıkar. Şekilleri ve boyutu aşağı yukarı kadının vücudundan çıktığı gibi el-ahtapot arası bir şekildedir. Yumurtadan çıktığı gibi en yakın gördüğü insanın suratına atlar ahtapot gibi yapışır,sarılır ve zehrini-yumurtasını vs zerk eder. Sonrasında ahanda bu karıda olduğu gibi vücut içinde büyür gelişir ve insanın karnın yararak çıkar. Kadın hamile kalarak bildiğin sezaryanlı doğum yaptı. Lakin birinin Alien yavrusunu doğurması için kadın olmasına ve ameliyat masasına ihtiyaç yoktur. Adamın suratına yapıştı mı kendi kendine doğal olarak sezeryanla doğuyor zaten. Ve filmde gördüğün gibi gerek o ahtapot gibi hali gerekse insan vücudundan çıkmış hali vücudunda asitvari bir sıvı barındırıyor sanırım bu onun kanı. Yani bunun kolunu bacağını vs kesecek olursan fışkıran asit her nereye gelirse orayı eritiyor deliyor.

Alien serisinin ilkinde de bu şekilde David gibi bir android vardı. O tam şerefsizlik yapıyordu net hatırlamıyorum izleyeli bayağı oldu. Bu filmdeki David'in de o android gibi davrandığı kanısındayım. Ama niye o zehi gibi şeyi elemanın kadehine koyduğunu anlayamadım. Amaç deney miydi? Belki de yaratıcılarından bir yaşayan Alien getirme emrini almıştır.

Ayrıca o karın dikme yerine ayar oldum. Ulan lazerle kesiyorsun yıl olmuş 2095 halen daha lazerle o bölgeyi birleştiremiyorsun.

Çok anlaşılmadık yerler var filmde o zaman. Bu arada doktor kadını canlandıran aktris sherlock holmes 2'de ki madam simza imiş. İmdb'den bakınca öğrendim. Çok şaşırdım. Serpilmiş güzelleşmiş.
  • warez forumuna çevirdiniz burayı beee!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Çok anlaşılmadık yerler var filmde o zaman. Bu arada doktor kadını canlandıran aktris sherlock holmes 2'de ki madam simza imiş. İmdb'den bakınca öğrendim. Çok şaşırdım. Serpilmiş güzelleşmiş.

Doğrudur. Diyorum bu hatunu ben bir yerden tanıyorum.
  • 720p ne zaman çıkacak daraldım yau
  • BRrip çıktığında birisi bu mesajı alıntılayabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

BRrip çıktığında birisi bu mesajı alıntılayabilir mi acaba?

ben yaparım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

BRrip çıktığında birisi bu mesajı alıntılayabilir mi acaba?

ben yaparım:)

Ne varsa sende var :) ama hiç sanmıyorum yapacağını, unutursun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.