Şimdi Ara

Prometheus (2012) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnnRated

Alien serisini sevenler kaçırmasın filmi

Kesinlikle katılmıyorum.Özellikle Alien severler beklentiyle izlemesin.Ayrıca bilim-kurgu severler de.Tam bir hüsran oldu benim için.Çok boşluklu,kopuk bir konu ve az aksiyon(felsefi kısmını bari doldursalarmış).Yazık olmuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Alien serisini sevenler kaçırmasın filmi

Kesinlikle katılmıyorum.Özellikle Alien severler beklentiyle izlemesin.Ayrıca bilim-kurgu severler de.Tam bir hüsran oldu benim için.Çok boşluklu,kopuk bir konu ve az aksiyon(felsefi kısmını bari doldursalarmış).Yazık olmuş bence.

bu senin görüşlerin. bende fazla beklentiyle izlememiştim filmi yorumları okuduktan sonra ama ben beğendim filmi. devamı da gelicek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler filmi hiç izlemedim sinemaya gelmişti ama vaktim yoktu hiç..

şimdi ben birde bu deleted sceneslerle brilikte izlemek iztiyorum.. kaç tane deleted scenes var ve bluray le gelecekse full versiyonu ne zaman düşer ?

beyler UP..

artı olarak @Eorl sorusuna bende bir yanıt istiyorum...

edit: geçmi şalien filmleri berbattı (izledim).. predatorlü olanalr güzel ama.

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

Dixplanette Alien diğer filmleri diye çıktı bunlar. Konu bütünlüğü için hepsi izlenmelimi ? Farklı konular işliyorlarsa sadece Alien ı ve prometheusu izleyeceğim

1. Alien (1979)
    2. Aliens (1986)
    3. Alien³ (1992)
    4. Alien: Resurrection (1997)
    5. AVP: Alien vs. Predator (2004)
    6. AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)

saydığın 5 film zaman olarak prometheus tan daha uzak bi gelecekte geçiyor(avp hariç). hani o filmlerde bir konu bütünlüğü var ama prometheusla çok az bağlantısı var. ben önce prometheus daha sonra alien serisini izledim ve öyle olunca daha iyi olucakmış gibi geldi.

Bluray çıkar çıkmaz internete düşer. tarih olarak 11 ekim diye hatırlıyorum.
  • Ben anlamadım bile alışma la alakası olduğunu sonundaki yaratık benziyordu biraz beklentiye girmeden izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekçok merak edilen soru okudum..Ama sanıldığı gibi saçma sapan bir hikaye değil "alien" adlandırılan yaratığın nasıl en son formuna ulaştığını mükemmel anlatan bir film olmuş..10 üzerinden 10..
    Engineers bir yaşam formu keşfetmiş(kesik kafayı laba getirdiklerinde Dr.Shaw açıklıyor, bu bir neocell ve değişmeye çalışıyor diye) ve bu formu bir amaç için kullanacak(burası henüz tam açıklanmadı,prometheus'un devam filminde bu amacı açıklanacaktır,sadece bazı ipuçları verildi: onlar bizi yaratmamışlar yok edecekler repliği, buna android şu karşı cümleyi söylüyor, bir şeyi baştan yaratmak için önce onu yok etmelisiniz Dr.Shaw) Yaşam formunun önce bir biyolojik canlı olması gerekir.Bunun içinde şu big bang teorisinin şartları oluşturulması gerekir.Silis, statik elektrik, oksijen,hidrojen, su.Engineers bu yüzden Lvl 223'ü seçmiş. Ancak yaşam formunun önce o gezegende yaşayabilecek bir dna sının olması gerekirdi.Bu yüzden filmin başındaki engineer(aslında bir gönüllü) formu vücuduna alıyor ve dna kopyalaması için plasenta görevi görecek şelaleye kendini bırakıyor.İzlediğiniz gibi form engineerin dna sı ile kendini birleştirerek siyah renkli yeni dna yı üretiyor.Bence xenomorp'un daha sonra farkedeceğimiz aşırı zeki olma özelliği engineers kaynaklı.Engineers istediği silahı üretiyor ve yok etmek istediği evrenler için çeşitli kargo gemileri ile Lvl 223'e inip stoklama işlemini yapıyor. Ancak ürettiği silahın aşırı zeki olmasını hesaba katmamış olduğu için kontrol dışı bir şekilde silah bir ön yaratık halini alıyor(başlangıç hali küçük solucan ya da yılan) Hologramlarda kargoları taşımak için gelen pilotların panik halinde birşeyden kaçtığını görüyoruz.Kafası kopanda tökezleyip kafasını kapıda kaybetti zannımca.Evolution yani evrim yaşam formlarının dna'larını geliştirmesidir aslında.Bu yüzden yılan formunun, Dr.Shaw un karnında yılandan çok daha büyük bir ahtapot şekline dönüşmesi, ve son olarak Engineers'in karnında nihai Alien formuna kavuşması bence mükemmel olarak anlatılmıştır..
    Daivid adlı android Dr.Shaw hakkında aslında çok şey biliyor, kapıları nasıl açtığınıda 5000 yıllık bir dili öğrendiğini anlatırken anlamışsınızdır.Devam bölümünde Daivid'in asıl amacını anlayacağız.
    Dr.Shaw'un kocasına o formu içirme ve neden dölleme yaptığınıda.
    Büyük usta R.Scott'u küçümseyen yorumları görünce acele etmemenizi ve mükemmel hikayenin bir sonraki filmde kususrsuz olarak tamamlanacağını zevkle iddia edebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixis -- 15 Eylül 2012; 5:10:41 >
  • Prometheus.2012.720p.DUAL.AC3.XViD.RemixHD-Nok
    Prometheus.2012.RC.UPSCALED.720p.AC3.XViD-RemixHD

2 tane 720p rip düştü arkadaşlar
  • bundan önce alien'i mi izlemek gerekiyor? sonra izlesem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Prometheus.2012.720p.DUAL.AC3.XViD.RemixHD-Nok

DTS olmazsa olmalzarımdan.. bluray bekliyorum hem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

bundan önce alien'i mi izlemek gerekiyor? sonra izlesem olur mu?

Sonra izlesen de olur sonuçta zaten öncesini anlatıyor ama Prometheus da ki çoğu sırın Alien'da çözülmesini bekleyerek Alien'ı izleme.
  • Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Prometheus.2012.720p.DUAL.AC3.XViD.RemixHD-Nok

Upscale onlar DVD'nin çözünürlüğü yükseltilmiş hali.
    Onun dışında BD en geç 2 haftaya düşer.
  • bluray kat'e düştü indirdim izledim silinmiş sahneleri ayrıca vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bluray kat'e düştü indirdim izledim silinmiş sahneleri ayrıca vermiş

Dostum bluray dediğin upscaled 720p mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bluray kat'e düştü indirdim izledim silinmiş sahneleri ayrıca vermiş

ismini yazarmsn
  • bildiğim kadarı ile upscaled değil...bdrip olarak indirdim...

Prometheus [2012]H264 BDRip.mp4[Eng]BlueLady idi galiba...

silinmiş sahneleri başka bir dosyadan indirdim yalnız...
  • Yahu birşey soracağım upscale izledim, sahneler bölük bölük gibiydi sanki. Birden başka sahneye atlıyor gibiydi. Bu neyden kaynaklanıyor?

Ayrıca film güzeldi. İlk Alien'dan bağımsız bir film gereçekten de. Ancak konusu gereksiz derecede zorlama. Bu kadar kastırmasına gerek yoktu aslında.

Efektler, kalite, oyunculuk yerindeydi.
  • Tekrardan izleyecekler için söylüyorum:
    Bluray çıkmadan bu filmi izlemeniz hem zaman hem de heves kaybı. İki hafta içinde gerçekten iyi sürümler düşecektir.

- Bu film Alien serisinin sadece ilki ile bağlantılı. Diğer serilere fazla gönderme yapmamış. Zaten yapmasını da beklemiyordum.
    - Bu filmin konusu ve senaryosu Alien'dan çok farklı. Zaten filmin yapımcısının amacı da biraz da bu. Alien serisinden başka bir seri çıkarmaya çalışıyorlar. Bu yüzden Prometheus 2 de gelecek (resmi olarak da duyuruldu). Bu filmle Alien filmlerini senaryo ve konu olarak bağlamak isteyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Bu yüzden Prom.2 'yi izlemeden erken yargılamamak gerekiyor. Bir çok sorunun cevabı orada verilecektir.

Bu arada Alien Anthology (4 film) Amazon'da 10 sterline kadar düşmüş.. Alsam mı diyorum, Prometheus'un adam gibi rip versiyonu düşene kadar gelir eve..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixis

Pekçok merak edilen soru okudum..Ama sanıldığı gibi saçma sapan bir hikaye değil "alien" adlandırılan yaratığın nasıl en son formuna ulaştığını mükemmel anlatan bir film olmuş..10 üzerinden 10..
    Engineers bir yaşam formu keşfetmiş(kesik kafayı laba getirdiklerinde Dr.Shaw açıklıyor, bu bir neocell ve değişmeye çalışıyor diye) ve bu formu bir amaç için kullanacak(burası henüz tam açıklanmadı,prometheus'un devam filminde bu amacı açıklanacaktır,sadece bazı ipuçları verildi: onlar bizi yaratmamışlar yok edecekler repliği, buna android şu karşı cümleyi söylüyor, bir şeyi baştan yaratmak için önce onu yok etmelisiniz Dr.Shaw) Yaşam formunun önce bir biyolojik canlı olması gerekir.Bunun içinde şu big bang teorisinin şartları oluşturulması gerekir.Silis, statik elektrik, oksijen,hidrojen, su.Engineers bu yüzden Lvl 223'ü seçmiş. Ancak yaşam formunun önce o gezegende yaşayabilecek bir dna sının olması gerekirdi.Bu yüzden filmin başındaki engineer(aslında bir gönüllü) formu vücuduna alıyor ve dna kopyalaması için plasenta görevi görecek şelaleye kendini bırakıyor.İzlediğiniz gibi form engineerin dna sı ile kendini birleştirerek siyah renkli yeni dna yı üretiyor.Bence xenomorp'un daha sonra farkedeceğimiz aşırı zeki olma özelliği engineers kaynaklı.Engineers istediği silahı üretiyor ve yok etmek istediği evrenler için çeşitli kargo gemileri ile Lvl 223'e inip stoklama işlemini yapıyor. Ancak ürettiği silahın aşırı zeki olmasını hesaba katmamış olduğu için kontrol dışı bir şekilde silah bir ön yaratık halini alıyor(başlangıç hali küçük solucan ya da yılan) Hologramlarda kargoları taşımak için gelen pilotların panik halinde birşeyden kaçtığını görüyoruz.Kafası kopanda tökezleyip kafasını kapıda kaybetti zannımca.Evolution yani evrim yaşam formlarının dna'larını geliştirmesidir aslında.Bu yüzden yılan formunun, Dr.Shaw un karnında yılandan çok daha büyük bir ahtapot şekline dönüşmesi, ve son olarak Engineers'in karnında nihai Alien formuna kavuşması bence mükemmel olarak anlatılmıştır..
    Daivid adlı android Dr.Shaw hakkında aslında çok şey biliyor, kapıları nasıl açtığınıda 5000 yıllık bir dili öğrendiğini anlatırken anlamışsınızdır.Devam bölümünde Daivid'in asıl amacını anlayacağız.
    Dr.Shaw'un kocasına o formu içirme ve neden dölleme yaptığınıda.
    Büyük usta R.Scott'u küçümseyen yorumları görünce acele etmemenizi ve mükemmel hikayenin bir sonraki filmde kususrsuz olarak tamamlanacağını zevkle iddia edebilirim...

+1 açıklama için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Tekrardan izleyecekler için söylüyorum:
    Bluray çıkmadan bu filmi izlemeniz hem zaman hem de heves kaybı. İki hafta içinde gerçekten iyi sürümler düşecektir.

- Bu film Alien serisinin sadece ilki ile bağlantılı. Diğer serilere fazla gönderme yapmamış. Zaten yapmasını da beklemiyordum.
    - Bu filmin konusu ve senaryosu Alien'dan çok farklı. Zaten filmin yapımcısının amacı da biraz da bu. Alien serisinden başka bir seri çıkarmaya çalışıyorlar. Bu yüzden Prometheus 2 de gelecek (resmi olarak da duyuruldu). Bu filmle Alien filmlerini senaryo ve konu olarak bağlamak isteyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Bu yüzden Prom.2 'yi izlemeden erken yargılamamak gerekiyor. Bir çok sorunun cevabı orada verilecektir.

Bu arada Alien Anthology (4 film) Amazon'da 10 sterline kadar düşmüş.. Alsam mı diyorum, Prometheus'un adam gibi rip versiyonu düşene kadar gelir eve..

Yalnız 10 £ dedikleri olay "FREE with Super Saver Shipping" olayını kapsıyor. Yani daha önceden bu siteden 25 dolarlık bir alışveriş yapman gerekiyor. US sitesinde böyle.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.