Bildirim
protein bcaa nox ve beef protein kullanımı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlla hepsini bir arada kullanmana gerek yok. Arkasında kullanım talimatını yazar ki tavsiye edilen odur.
Hee bana sorarsan şöyle bir baktığımda kullanım talimatını kullanmak kaydı ile (full dahil değil tabii)
bcaa yı sona saklardım onun yerine antreman öncesi nosx10 antreman sonrası amix anabolic yatarkende optimum olabilir.
yada
antreman öncesi weider nos + bcaa antreman sonrası bcaa yatarken de optimum yada amix gibi. -
antrenmandan 1 saat önce 1 ölçek amix+bcaa
yarım saat önce nos
antrenman sonrası optimum olabilir -
Bcaa'yı çıkar bi kere. Weider nos-x10'un içinde glutamine bcaa gayet iyi miktarda var. Ayrı olarak bcaa fazla olur sakla sonra kullanırsın.
Antreman öncesi Amix ve nos kullan. Amixte 2.5 gram creatine var ölçek başı performans artışıda sağlar sana. Antremandan 1 saat önce al ikisini.
Sonrasında da optimum whey yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
yarım saat önce nos
antrenman sonrası optimum olabilir
yalnız ben amıx proteinin içine 1.5 kg gece uyurken alınıcak proteini döktüm ve sizce şöle kullansam
antreman öncesi yarım ölcek aptimum yarım ölçek beef tam ölçek(5gr) ediyor bcaa alsam ve antremana son 30 dk kalada nos alsam sonrasındada yine 2 proteini karıştırsam yatarkende sadece beef proteini içsem bana denilen beef gece uykuda aşırı yardımcı olurmuş vucuda geceleri yatarken beef protein alıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: melankolin
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
yarım saat önce nos
antrenman sonrası optimum olabilir
yalnız ben amıx proteinin içine 1.5 kg gece uyurken alınıcak proteini döktüm ve sizce şöle kullansam
antreman öncesi yarım ölcek aptimum yarım ölçek beef tam ölçek(5gr) ediyor bcaa alsam ve antremana son 30 dk kalada nos alsam sonrasındada yine 2 proteini karıştırsam yatarkende sadece beef proteini içsem bana denilen beef gece uykuda aşırı yardımcı olurmuş vucuda geceleri yatarken beef protein alıyorum
amixin içeriği daha çok antrenman öncesi için uygun gözüküyor
casein proteini amixle karıştırmasan iyiymiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X