Şimdi Ara

protein bcaa nox ve beef protein kullanımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde Amix Anabolic Monster Beef Protein
    optimum gold whey protein
    bcaa dymatize 5050
    weider nos-x10 var

sizce bunları nasıl kullansam uygundur

• İlla hepsini bir arada kullanmana gerek yok. Arkasında kullanım talimatını yazar ki tavsiye edilen odur.

Hee bana sorarsan şöyle bir baktığımda kullanım talimatını kullanmak kaydı ile (full dahil değil tabii)

bcaa yı sona saklardım onun yerine antreman öncesi nosx10 antreman sonrası amix anabolic yatarkende optimum olabilir.

yada

antreman öncesi weider nos + bcaa antreman sonrası bcaa yatarken de optimum yada amix gibi.
  • antrenmandan 1 saat önce 1 ölçek amix+bcaa
    yarım saat önce nos
    antrenman sonrası optimum olabilir
  • Bcaa'yı çıkar bi kere. Weider nos-x10'un içinde glutamine bcaa gayet iyi miktarda var. Ayrı olarak bcaa fazla olur sakla sonra kullanırsın.

Antreman öncesi Amix ve nos kullan. Amixte 2.5 gram creatine var ölçek başı performans artışıda sağlar sana. Antremandan 1 saat önce al ikisini.

Sonrasında da optimum whey yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

antrenmandan 1 saat önce 1 ölçek amix+bcaa
    yarım saat önce nos

yalnız ben amıx proteinin içine 1.5 kg gece uyurken alınıcak proteini döktüm ve sizce şöle kullansam

antreman öncesi yarım ölcek aptimum yarım ölçek beef tam ölçek(5gr) ediyor bcaa alsam ve antremana son 30 dk kalada nos alsam sonrasındada yine 2 proteini karıştırsam yatarkende sadece beef proteini içsem bana denilen beef gece uykuda aşırı yardımcı olurmuş vucuda geceleri yatarken beef protein alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolin

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

antrenmandan 1 saat önce 1 ölçek amix+bcaa
    yarım saat önce nos

yalnız ben amıx proteinin içine 1.5 kg gece uyurken alınıcak proteini döktüm ve sizce şöle kullansam

antreman öncesi yarım ölcek aptimum yarım ölçek beef tam ölçek(5gr) ediyor bcaa alsam ve antremana son 30 dk kalada nos alsam sonrasındada yine 2 proteini karıştırsam yatarkende sadece beef proteini içsem bana denilen beef gece uykuda aşırı yardımcı olurmuş vucuda geceleri yatarken beef protein alıyorum

amixin içeriği daha çok antrenman öncesi için uygun gözüküyor

casein proteini amixle karıştırmasan iyiymiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.