Şimdi Ara

Protein tozu + Karbonhidrat kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar öncelikle bir sorum olucak;
    Ben PP AMP WHEYBOLIC 60 protein kullanıyorum.
    Bugün elime Optimum Nutrition marka karbonhidrat geçti.
    Sorum şudur ; Protein ile karbonhidrat karıştırılıp içilirmi yani bi faydası olurmu. yarım ölcek protein yarım ölcek karbonhidrat koyup..
    Kilom 69.5 boyum 1.76.. yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AlparslanEmir

İyi günler arkadaşlar öncelikle bir sorum olucak;
    Sorum şudur ; Protein ile karbonhidrat karıştırılıp içilirmi yani bi faydası olurmu. yarım ölcek protein yarım ölcek karbonhidrat koyup..

Karbonhidrat ve proteinleri yüksek oranda birlikte tüketmeniz, sizi hacme ve ideal kas inşasına götüreceği duyumlarını almışsınızdır. Genel olarak basit ve anlaşılır mantıklı bir yoldur ve klasik bir bilgidir. Hacme ulaşma konusu, anlatıldığı gibi doğru değildir. Tam tersine, %50 oranında etkisi görülebiliyor. Proteinlerin sindirilmesi ile karbonhidratların sindirilmesi aynı oranda ve aynı şekilde cereyan etmiyor. Enzimlerin ideal çalışmasını da engelleyici bir metot. Pilav ve tavuk tüketimi, ideal çözüm sayılsa da bunun böyle olmadığını vücudunuz biyolojik olarak size bazen uyarı şeklinde belirtir. Bunu bazen anlayamazsınız çünkü bedeninizi buna mahkum etmişsinizdir. Protein ve karbonhidratları ayrı ayrı zamanlarda tükettiğinizde, alacağınız verim iki kat daha fazladır.

ALINTI

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

quote:

Karbonhidrat ve proteinleri yüksek oranda birlikte tüketmeniz, sizi hacme ve ideal kas inşasına götüreceği duyumlarını almışsınızdır. Genel olarak basit ve anlaşılır mantıklı bir yoldur ve klasik bir bilgidir. Hacme ulaşma konusu, anlatıldığı gibi doğru değildir. Tam tersine, %50 oranında etkisi görülebiliyor. Proteinlerin sindirilmesi ile karbonhidratların sindirilmesi aynı oranda ve aynı şekilde cereyan etmiyor. Enzimlerin ideal çalışmasını da engelleyici bir metot. Pilav ve tavuk tüketimi, ideal çözüm sayılsa da bunun böyle olmadığını vücudunuz biyolojik olarak size bazen uyarı şeklinde belirtir. Bunu bazen anlayamazsınız çünkü bedeninizi buna mahkum etmişsinizdir. Protein ve karbonhidratları ayrı ayrı zamanlarda tükettiğinizde, alacağınız verim iki kat daha fazladır.

ALINTI

Yorumun için teşekkür ederim öncelikle, nasil tüketmeliyim bu ikisini eger bi faydası olmucaksa veririm arkadaslara gider :-) ayri ayri zamanlarda tuketmrk daha iyi demiş onu yazan arkadaş, keşke nasil tüketilecegini yazsaymis :-) mesela spordan once karbonhidrat spordan sonra protein alınır mi veyahut 1 gun protein 1 gun karbonhidrat şeklindemi daha yararli olur.ins yardimci olabilecek birileri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

quote:

ALINTI

Yorumun için teşekkür ederim öncelikle, nasil tüketmeliyim bu ikisini eger bi faydası olmucaksa veririm arkadaslara gider :-) ayri ayri zamanlarda tuketmrk daha iyi demiş onu yazan arkadaş, keşke nasil tüketilecegini yazsaymis :-) mesela spordan once karbonhidrat spordan sonra protein alınır mi veyahut 1 gun protein 1 gun karbonhidrat şeklindemi daha yararli olur.ins yardimci olabilecek birileri vardır.

usta ikisini aynı anda tüketmek vucuduna aşırı yağ ve organlarınada aşırı yağlanma yapabilir. iç organların fazladan çalışacaktır ve vucuda aynı anda o kadar besin kaynağını depolayamayacağı gibi dışarı atamaz ise bu sana yağ olarak geri döner. benm diyeceğim boyuna göre kilon iyi, proteini kullan kas yapmana yardımmcı olaraktır, karbonhidrat kilo için daha ön planda kalıyo. bence proteinini bitir. ben 63 den 1.5-2 ayda 70 kiloya çıktım ve oluşan kas kütlesindende memnunum. gömleklerim penyelerm daraldı resmen

• Karbonhidrat ve protein aynı anda alınmıyorsa, progainerlar ve komplex ürünlerdende verim alınamaz. O zaman tüm supplement üreticileri hata mı yapıyor, kafam karıştı.
  • Kullanılamaz diye birşey yok kullanılır ama gerek yok "güldür güldür" programını bilirsen "Hayvan Adam Olmuşum" Repliği vardır. İşte hayvan adam olmak için kullanılmaz o, Hayvan Adam olduktan sonra kullanılabilir. Yukarıda da arkadaşlar anlatmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 14 Eylül 2013; 1:14:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whey protein tozu ve amino asit
    geçen ay önce açıldı
    protein tozu bozulması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.