Şimdi Ara

protein tozu(supplement) kullananlar hastaneye koşun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kalp kası buyumesi yapiyor.ileriki zamanlarda olum...
    Sivilce çıkıyorsa bo.u yediniz.endokrin sistemi yani hormanal sistem de bozuldu.
    Karaciğeri aşırı yoruyor.yağlanmamamsi icten bile degil.
    Son olarakda hipoglisemiye neden oluyor.labaratuar da uretilip yapay oldugundan civa gibi yan urunlerde vucudunuza giriyor.uzun sureli etkisi kanser...
    Alerji de yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakabns95 -- 17 Ocak 2015; 17:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam

Edit: Eksileri burdan alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^beetlejuice -- 17 Ocak 2015; 17:00:40 >
  • hicbir yapay dogalin yerini alamaz

• sağol kardeş senin sayende protein tozlarımı çöpe attım ve afyondan 150 büyükbaş aldım. doğalım artık

http://forum.donanimhaber.com/m_101676587/tm.htm

koruma kalkanı

quote:

Orijinalden alıntı: hakabns95

Kolum 35 cm 40 cm ye ulasmam ne kadar zaman alir ? Hic toz kullanmadim.kolumbiraz define.ss yi snra atarim. boyum 175 kilom 68 ektomorfum snrim.neler önerirsiniz.

daha 35 cm kolla bişey bildiğini sanıp konu açmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 17 Ocak 2015; 17:27:26 >

• Bunu bildiğim için steroid kullanıyorum. Steroidle mis gibi sağlıklı sağlıklı gelişmek varken toz kullanıp kendimizi mi öldürelim

• Ulan bu kadr beyinsiz olmayın lütfen ya protein bende kullanmıyorum da yok böbreği yorarmış yok şunu yaparmış bunu yaparmış yok yalan öyle şeyler inanmayın
  • Ben günde 8 ölçek whey 100 gramda kreatin kullanıyorum birşey olmuyoo :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein Tozumu Gainer mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani bir konu acarken daha duzgun ve insancil olarak acarsan iyi olur. Yok kanser yok b.. yediniz yok ölüm gibi rencide edici hos olmayan kelimelerden kaçın. Ayrica bilmeden ve araştırmadan konu açman saçma olmus. Önce araştır öğren. Protein tozu ve diger takviyeler nelerden üretiliyor araştır ondan sonra gel konuşalım.

• ciddiyseniz nasıl bu kadar mal oluyorsunuz anlamıyorum
  • Birçok insanın dışarıda yediği, o yağ havuzundan çıkmış hamburger, patatesler, un çuvalından fırlamış pizzalar bu supplementlerden çok daha zararlı. Asıl insanı öldürebilecek bir şey varsa o fast-foodların içinde bulunanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Birçok insanın dışarıda yediği, o yağ havuzundan çıkmış hamburger, patatesler, un çuvalından fırlamış pizzalar bu supplementlerden çok daha zararlı. Asıl insanı öldürebilecek bir şey varsa o fast-foodların içinde bulunanlardır.

tam bunu demeye hazırlanıyordum ki
  • Babam bu konuyu okumuş senin yüzünden protein tozumu çöpe döktü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.