Şimdi Ara

Protein tozu yerine lor shake!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Protein tozu almayı düşünüyordum.Youtube'ta dolanırken bu videoyu gördüm.Yarından itibaren bende uygulamaya başlayacağım.Spordan sonra 250 gr loru 1,5 bardak kadar suyla birlikte blender'a sonra oldu Lor Shake :)
    Bu tavsiye sayesinde Supplement kullanmaktan vazgeçtim.Ne dersiniz protein tozunun yerini tutar mı?
    Herkese iyi sporlar

• Ben denemistim light lor ile baya tadsiz tuzsuz oldu sivi hale tam gelmiyor denemek sana kalmis ben begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu icmek icin saglam mide lazim ben denedim suya karismiyor igrenc tadi var.

• Spordan sonra protein tozu içmek zorunda değilsin. Bu gibi zorlamalarla iştahını falan kapatırsın. Evde güzel bir öğün ye spordan sonra.

• Ben bunu hafta sonları ara öğün olarak tüketiyorum.

Lor markasına vs göre tadı yoğunluğu karışımı değişiyor. İçmesi biraz zor olabilir. Ama A101 oeynes lor u fena olmuyor.
  • yemeyi denesen
  • Valla onu içebilcek iradeye sahip adam proteinsiz bile kas yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende baktım uygun gibi proteinin yanında bunu içeyim ama nerede bulunur bu meret yağsız tuzsuz olanı klasik marketlerde bim ve a101 bakmadım hepsi karbonhidrat yağ tuz tavan sadesi nerede bulunur ve hangi markanın teşekkürler :)
  • Spordan sonra denedim ağır bir tadı olmasına karşın öyle içilmeyecek gibi değildi.Fakat uzun vadede ne kadar katlanılır bilemem
  • Kardeşim faydalı oluyor bu içecek. Tadını değiştirmek için 5 çay kaşığı nescafe ve su ile değil 1,5 bardak süt koy. Kana çabuk karışşsın istyorsan su ile yap . Nescafe ve az bişey pekmez koyarsan tadı iyi oluyor sakın içine tuz atma deniz suyu gibi tadı olur.
  • Yağsız olanından bulsaydım supp. almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saouron

Kardeşim faydalı oluyor bu içecek. Tadını değiştirmek için 5 çay kaşığı nescafe ve su ile değil 1,5 bardak süt koy. Kana çabuk karışşsın istyorsan su ile yap . Nescafe ve az bişey pekmez koyarsan tadı iyi oluyor sakın içine tuz atma deniz suyu gibi tadı olur.

nescafe ile mi yapıcaz yani anlamadım
  • 250 gram lor nedir arkadaş? 50 gram protein eder, abartmaya gerek yok bu kadar, yemişlere ya da etlere dağıtmaya çalış protein alımını, yatmadan 100 gram lor yeter.
  • Mikser yok, kaşıkla karıştırsam olur mu ki?

• Olur fakat kıvamı ayran gibi değilde yoğurt gibi olur.
  • Geçen sene lor peyniri, ev yoğurdu ve suyu mikser aracılığıyla karıştırarak içiyordum. Lor peynirinin tadını almamak için yoğurdu daha çok koyuyordum ve tadı gerçekten ayran gibi oluyordu, tavsiye ederim
  • Protein tozunun yerini tutacağını sanmıyorum.İyi bir alternatif.Tat için pekmez dökün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 6 Ocak 2015; 19:28:30 >
  • Çalıştığım köyde mandıra kooperatifi var. Harika peynir yapıyorlar da neyse...

Lorları aşırı yağsız. Yani bize uyuyor ama çok tatsız. Kilosu 4 tl. Karton bardaklara basıp donduruyorum. 150gr civarı oluyor.

Bazen yoğurda katıyorum. Bazen omlet... Bazen de domat, yeşillik , ceviz doğruyorum.

1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.