Bildirim
Protein tozunu sabah hazırlasam, akşama kadar bozulur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bozulabilir onun yerine protein tozunu cam kapaklı bir kaba koyup yanındada kapalı süt götürüp içeceğin zaman sütle karıştırıp içersen daha iyi olur bence -
Tozu içtikten sonra shakeri yıkamazsan sabaha ölü gibi kokuyor. Bunu düşününce sabah hazırladığın şey akşama yine leş olur yani icemezsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir hata yapma, zaten süt olayın içine girdi mi nasıl duracak öyle? Fare leşi gibi kokar -
Ben sabah 6 akşam 5 yapıyodum ama tabiki su ile sabahtan hazırlıyodum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şöyle shakerlar var ben decathlondan 10 lira gibi bir fiyata almıştım altına tozu koyuyosun sütünü de üstteki shake'e hiçbir sıkıntısı olmuyor öneririm
www.hepsiburada.com
Hardline Nutrition Shaker 600ml. Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/hardline-nutrition-shaker-600ml-p-SPORHRG68
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X