Şimdi Ara

Proteus licence key sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
67.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önceden win7 32 bit kullanıyordum şimdi 64de geçtim proteus'u kuramadım durmadan licence key.exe hatası veriyor. Setup'u yönetici olarak yükledim olmadı, licence dosyasını yönetici yaptım olmadı, ares'i isis'i yönetici yaptım olmadı. lisans dosyalarınıda attım dosyaya ama olmuyor kafayı yemek üzereyim birisi yardım etsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellolef -- 28 Şubat 2013; 0:36:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Proteus Lisans Anahtarı Sorunu [Çözüldü]

Proteus yazılımını kullanırken lisans anahtarıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Proteus Lisans Anahtarını Kontrol Et: Yazılıma girdiğiniz lisans anahtarının doğru olduğundan emin olmalısınız. Anahtarı yeniden kontrol edin ve hatalı karakterler olup olmadığını inceleyin.
    • Proteus 8 Lisans Anahtarı Güncellemesi Yap: Proteus 8 yazılımında lisans anahtarınız güncel olmayabilir. En son sürümü indirerek lisans anahtarınızı güncelleyebilirsiniz.
    • Proteus Lisansını Yenile: Lisansınızın süresi dolmuş olabilir. Lisansınızı yenilemek için Proteus web sitesini ziyaret etmelisiniz.
    • Proteus 8 Profesyonel Lisans Anahtarı Kullan: Profesyonel sürüm kullanıyorsanız, doğru Profesyonel lisans anahtarını kullandığınızdan emin olun.
    • Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: Bazı durumlarda, antivirüs yazılımı Proteus lisans anahtarının doğrulanmasını engelleyebilir. Lisansı etkinleştirirken antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra lisans anahtarı sorununuz çözülmelidir. Sorun devam ediyorsa, Proteus teknik destek ekibiyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadaşlar önceden win7 32 bit kullanıyordum şimdi 64de geçtim proteus'u kuramadım durmadan licence key.exe hatası veriyor. Setup'u yönetici olarak yükledim olmadı, licence dosyasını yönetici yaptım olmadı, ares'i isis'i yönetici yaptım olmadı. lisans dosyalarınıda attım dosyaya ama olmuyor kafayı yemek üzereyim birisi yardım etsin lütfen

proteusun bulunduğu dizini yani "program dosyaları(x86)/labcenter/proteus" içindeki bin dosyasında licence.exe var bunu yönetici açıp sağdakilerin hepsini seçin ve remove deyin ardından proteusu yeniden yükleyin ve cracki yönetici açın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wert95

quote:

Merhaba arkadaşlar önceden win7 32 bit kullanıyordum şimdi 64de geçtim proteus'u kuramadım durmadan licence key.exe hatası veriyor. Setup'u yönetici olarak yükledim olmadı, licence dosyasını yönetici yaptım olmadı, ares'i isis'i yönetici yaptım olmadı. lisans dosyalarınıda attım dosyaya ama olmuyor kafayı yemek üzereyim birisi yardım etsin lütfen

proteusun bulunduğu dizini yani "program dosyaları(x86)/labcenter/proteus" içindeki bin dosyasında licence.exe var bunu yönetici açıp sağdakilerin hepsini seçin ve remove deyin ardından proteusu yeniden yükleyin ve cracki yönetici açın.

hocam remove yaptıktan sonra proteus'u silip tekrar mı yüklüyoruz ? Ve crack dosyasının adı "LXK Proteus 7.7 SP2 ENG v1.0.0" bu mu ?

• programı kaldır ondan sonra dosyaları pc den tAMEMEN KALDIR RESTART AT YENİDEN KUR
  • Program Dosyaları (x86) ya değilde direkt program files a kurarsan düzelebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wert95

quote:

hocam remove yaptıktan sonra proteus'u silip tekrar mı yüklüyoruz ? Ve crack dosyasının adı "LXK Proteus 7.7 SP2 ENG v1.0.0" bu mu ?

evet "yucelnet"in dediği gibi kaldırıp yeniden yükleyin ve cracki yani "LXK Proteus 7.7 SP2 ENG v1.0.0" yönetici çalıştırıp crack yapın

• Hepsini denedim olmuyor.. Böyle bilgisayarında böyle sürümünde belasını versin artık. Paint'in az gelişmişini yükleyemiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende win7 x64 kullanıyorum bir kere benim de başıma geldi anlattığım gibi yaptım sorun çözüldü.
    1-programı kaldır
    2-Program files (x86) içindeki "labcenter electronic" klasörünü sil.
    3-PC restart
    4-programı yeniden kur.
    5-crack işlemlerini sırasıyla yap.
  • quote:

Benim söylediğimi denedin mi?
  • quote:

Hepsini denedim olmuyor.. Böyle bilgisayarında böyle sürümünde belasını versin artık. Paint'in az gelişmişini yükleyemiyoruz

kardeş crackı yönetici çalıştırmayınca crack yapmıyor o yüzden programda lisans hatası veriyor bizzat bende yaşadım hatta 5 tane felan proteus bile indirdim ama hata aynıydı
  • Yok yine olmadı dosyayı dediğiniz gibi sildim restart attım geri yükledim crack dosyasını içine attım yönetici olarak çalıştırdım yine aynı şeyi dedi. İnternet kestim öyle denedim.
  • quote:

Yok yine olmadı dosyayı dediğiniz gibi sildim restart attım geri yükledim crack dosyasını içine attım yönetici olarak çalıştırdım yine aynı şeyi dedi. İnternet kestim öyle denedim.

Hocam uzaktan bağlantın varmı ? Neden basit işlere kaçıyorsunuz. Gelin efendim özel mesajdan ID şifre atın. Hemen gireyim yapayım. Ben Tek yüklemede kurdum ve asla kaybetmiyorum. Özele gelin !
  • 6. kuralı yazmaya unutmuşum.
    6-baktın olucak gibi değil hala olmuyor, PC yi güzelce yakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

6. kuralı yazmaya unutmuşum.
    6-baktın olucak gibi değil hala olmuyor, PC yi güzelce yakacaksın.

Baskı devreyi asetat kağıdına cıkar ve asetat kalemi al. Sorun çözülür hocam. Fırçayla ugrasmazsın ! Kendi kendine geliyor zaten.
  • quote:

Yok yine olmadı dosyayı dediğiniz gibi sildim restart attım geri yükledim crack dosyasını içine attım yönetici olarak çalıştırdım yine aynı şeyi dedi. İnternet kestim öyle denedim.

crack dosyasını içine attım derken benim bildiğim program yüklenirken lisans dosyası istiyor oradan dosya seçerek "Grassington North Yorkshire.lxk"(veya lxk uzantılı key dosyası) seçilir kurulum tamamlanır daha sonra "LXK Proteus 7.10 SP0 ENG v1.0.1.exe" yönetici olarak çalıştırılıp gelen yerden yüklü olduğu yer seçilip "update" basılarak key crack lenir
  • Hocam hepinize çok teşekkürler sonunda oldu. @wert95 'in son yaptığı açıklama ile kurabildim tekrar teşekkürler.
  • rica ederim
  • quote:

Hocam hepinize çok teşekkürler sonunda oldu. @wert95 'in son yaptığı açıklama ile kurabildim tekrar teşekkürler.

yoksa sen ilk başta licance dosyasını seçmeden mi kurdun ?
    eğer öyle kurduysan zaten boşuna uğraşmışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

quote:

Hocam hepinize çok teşekkürler sonunda oldu. @wert95 'in son yaptığı açıklama ile kurabildim tekrar teşekkürler.

yoksa sen ilk başta licance dosyasını seçmeden mi kurdun ?
    eğer öyle kurduysan zaten boşuna uğraşmışsın :D

çaktırmayın çaktırmayın

• Mutlu son
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.