Şimdi Ara

Proton alınır mı ? Kullanmış olanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba butce kisitli olunca bir tane 415gls 1.5 proton buldum arastirdim hosuma gitti. Mitsubishi motor varmis ve yedek parca sorunu buyuksehirde yok diyorlar. Biniciyim almayi dusunuyorum onerir misiniz ? Kronik sorunlari var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam haftada 5 tane araba alma konusu açıyor
    ağır csb

• en1gma kullanıcısına yanıt

Parasini sen vereceksen acmam csb yok bende incelemelerim var bu forumda temiz araba bulamadim. Forum şahit parasini ver açmayacam.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşı anlıyorum ben de o bütçelere araç arıyordum eli yüzü düzgün araç almak istiyor tek atımlık kurşununu doğru atmak istiyor, o fiyatlara eli yüzü düzgün araç çok az bu yüzden sürekli fikir almak için konu açıyor. Csb değil diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eli yüzü düzgün araç arayan bütçesini kriterlerini yazar tavsiye alır forumu trollemez
    kaç gündür gına geldi

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt

Oyle maalesef noterden ciktin mi geri donusu yok. Biri almis 15 bin lira masraf yapmis acele etme iyice dusun tasin degerlendir dedi para kolay kazanilmiyor. Butce 70 bin max. uygun km,temiz ve saglam bulunca yapisacagim. Bi tane marea buldum ondan resim bekliyorum klima olmasi şart.

• Hocam 90-91 xl Corolla al düşük bütçeye bence en iyisi hidrolik direksiyon olanını bulursan daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proton alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu proton jet fadıl'ın getirip milleti dolandırdığı araba değil mi

• 415 ler hyundai motorlu. 416 ve ya 418(mitsu) daha iyi bir tercih. fiyatları neredeyse aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.