Şimdi Ara

Türkiyede Proton Gen-2 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
21.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006-2007 model 20 bin civarı proton gen 2 alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Proton Gen-2 Alınır mı?

Proton Gen-2 modeli, Malay otomobil üreticisi Proton tarafından üretilen bir otomobildir. Türkiye'de sınırlı sayıda satışa sunulan bu model, uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekmektedir. Ancak, Proton Gen-2'yi satın almayı düşünen kişilerin göz önünde bulundurması gereken bazı faktörler bulunmaktadır.

Proton Gen-2 Yorumları

• Yedek parça sıkıntısı: Proton Gen-2'nin yedek parçalarını Türkiye'de bulmak zor olabilir. Bu nedenle, parçaların maliyetli ve tedarik süresinin uzun olabileceğini göz önünde bulundurmalısın.
    • Kronik sorunlar: Bazı Proton Gen-2 modellerinde kronik sorunlar bildirilmiştir. Bu sorunlar arasında elektrik tesisatı arızaları, motor hararet yapması ve süspansiyon sorunları yer almaktadır.
    • Satış sonrası hizmet: Proton'un Türkiye'de sınırlı sayıda yetkili servisi bulunmaktadır. Bu durum, bakım ve onarım hizmetleri için zorluk yaratabilir.

Proton Araba Alınır mı?

Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduğumuzda, Proton Gen-2'yi satın alıp almama kararı kişisel tercihlere ve önceliklere bağlıdır. Uygun fiyatlı bir araç arıyorsan ve yedek parça sıkıntısı, kronik sorunlar ve sınırlı satış sonrası hizmetleri tolere edebiliyorsan, Proton Gen-2 senin için uygun olabilir. Ancak, uzun vadeli güvenilirlik ve bakım kolaylığı konusunda endişelerin varsa, farklı seçenekleri değerlendirmeni öneririz.

Diğer Önemli Hususlar

• Gen-2'nin Türkiye'de az sayıda satılması nedeniyle ikinci el piyasası sınırlıdır.
    • Otomobilin yakıt verimliliği, rakiplerine göre düşük olabilir.
    • Geniş bir bagaj alanına ve ferah bir iç mekana sahiptir.

Proton Gen-2 ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yakışıklı ve sorunsuz bir araç çoğu parçası Mitsubishi, iç mekan biraz ya sev ya sevme modunda o kadar
  • Almasına alırsın da satar mısın bilemiyorum

Alırsanız Son Sahibi Olanlar Kulübümüz olarak düğünde bir çeyrek takarız.

• Tutmayan araçlar ortak üretim parçaya sahip değilse üzebiliyor. İsmi lazım değil bir aracımızın kapı kilidi bozuldu, fason yok orijinal 400tl. Aynı markaya ait çok satan aracın orijinali 200, fasonu 60tl.

Yine marka söylemeyeyim bir kazadan dolayı bagaj kapağını 1 ay beklediğimizi bilirim.

Bu tip durumları göz önünde tutarak araç alın derim.

Kendi şahsi fikrim olarak Türkiye'de üretilmeyen, satış rakamları yurt içinde belirli seviyelere gelmemiş aracı almam da aldırmam da.
  • büyük şehirlerde iseniz alabilirsiniz ( adana-bursa- istanbul- izmir- ankara )
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Sende hangi proton modeli var ? O kadar araştırdım en şık en yüksek model en sportif araç piyasasında gen 2 yi buldum ama onu da kimse tabsiye etmiyo işte

• entelseven kullanıcısına yanıt
    Proton kullanıcısıyım parça ve 2.el konusunda sıkıntı yaşayacağın bir araç değil

Yedek parçayı Vasitam.com üzerinden temin ediyorum.https://vasitam.com/15-proton-yedek-parca.html

Artık herkes araştırıyor ve biliyor, internet hayatımızı çok kolaylaştırdı. 20.000 seviyesinde 2006-2007 üzeri C segmenti araç yok, 99-2000 araçları o paralara satıyorlar.

İç trimi biraz kalitesiz plastikten yapılmış, pek göze hoş durmuyor onda da facelift versiyonlarında çözmüşler ama onlarda 30.000 civarı.. Sportif ve modern araç görünümü veriyor.

Sorularınız varsa ilk ağızdan cevaplayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proton alınır mı?
    17 yıl önce açıldı
    2.0 tempra alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca mevcut distribütör halihazırda parça tedariğine devam ediyor, sadece 0 araç satışları yok o da Proton'un global stratejisinin değişmesinden dolayı araçlarda revizyona gittikleri belirtiliyor
  • Zamanında heveslenip vazgeçmiştim. Neden vazgeçtim tutulmaması değil iç mekanı begenmemiştim birde cruise control yok o yüzden almamıştım.
  • 68mahmut68 kullanıcısına yanıt
    Aynen iç dizayn baya kötü ama dış dizayn da bir o kdar iyi peki var mı önerebiliceğiniz 20 24 bin arası sportif yakışıklı araba?

• Her aracın bir şekilde alıcısı çıkıyor yine de uzun süre kullanılacaksa almak daha mantıklı. Yakından 2-2 tanesini inceledim iç mekan biraz kalitesiz görünüyor.
    Geçen yıl düşünmüştüm almayı ancak 2004 lancer aldım. Öneririm.
  • Alınır tepe tepe binilir. Kolay kolay üzmez. Yedekparça zaten internet sayesinde sıkıntısız. E-bay kapatılmasaydı her parçası en fazla 10 güne elinize ulaşırdı. Donanım olarak iyidir. Tam bir f/p aracı

Proton Lotus markasinin sahibi biliyosunuzdur belki, bircok noktasinda lotus cizgileri mevcut. Ic konsol Lotus elise nin kopyasi olarak tasarlanmis, yine de bu fiyatlara alabileceginiz daha iyi bir arac yoktur bence

• 68mahmut68 kullanıcısına yanıt
    Aynen adamlar doğana 15 bin istiyoken bunlar 20 24 arası cok cazip peki hocam bir arabanın km orginal olup olmadığı nerden anlaşılır ekspertizde çıkar mı kesin?

Yeni modellerde pek km dusurme olmuyor, aslinda bmw de bile anlayamazsiniz bakmaniz gereken servis kayitlari, muayene kaydi birde aracin yipranmisligi. Protonlarda essek niyetine binen cok oldugu icin adam 60.00"km yag su degistirmiyor buda motora zarar veriyor bir sureden sonra, km'ye pek takilmayin ama ekspertiz yaptirarak motorun durumunu ogrenerek kararinizi verin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.