Merhaba arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım fakat çözüm bulamamıştım. Arkadaşlar çalıştığım kurumda proxy engeli var yani proxy mecburi kullanıyorum kullanmadığım zaman internet bağlantısı olmuyor. Proxyi girincede facebook ve birçok site proxy engeline takılıyor. Eskiden bir proxy sitesinden giriyordum ama şuanda McAfee denilen program onuda engellemiş. McAfee engelliyor fakat sorunum proxyle ilgili bana bu proxy engelimi nasıl çözeceğim hakkında bilgi verebilecek varmı? Bana facebook sohbetin olması yeterki daha önce yahooda solda bulunan facebook arkadaşlarımdan sohbet ediyordum fakat şuanda ona girmiyor engel olduğunu düşünmüyorum sorun yahooda olabilir yani herhangi bir sitedede facebook chat olabiliyorsa onuda söylerseniz memnun olurum . Tek lazım olan facebook chat:D uygulama olarak pc indirdim fakat oda proxye takılıyor heralde.
google translate e girip deneyin
www.facebook.com yazın kutuya basın girmesi lazım diye tahmin ediyorum
hocam basit olayları denedim :D https felan yani yemiyor :D translate felanda.
öncelikle bu konuda cok acıklamalar yapıldı azıcık son 2 sayfayı inceleseydiniz gorurdunuz. bir baska pc den cyberghost programını indirip flash a atıp o pc nize kurun ve bu programı calıstırdıgınızda bir tunel kuracak firewall u delen sonra heryere girersiniz.