Şimdi Ara

Prozac Hiçbir İşe Yaramıyor En Ağır İlaç Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 mg olanından kullanıyorum hergün sabahları 1 tane atıyorum ama hiçbir işe yaramıyor yine kızlarla konuşurken heycanlanıyorum elim ayağım titriyor sınıfta bana söz verilince kalbim güm güm atıyor konuşamıyorum yolda yürürken herkes bana bakıyor ve her an rezil olabilirim hissi gitmedi ve en ufak şeyleri kafaya takma sorunum devam ediyor kısacası prozac denen ilaç hiçbir halta yaramıyor yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ne sosyal olarak düzeldim ne psikolojim düzeldi mutlu da hissetmiyorum tam tersi daha mutsuz hissediyorum bok gibi bir ilaç bu içi boş kapsülden ibaret bana ilaç önerecek var mı şöyle en ağırından

Prozac Hiçbir İşe Yaramıyor En Ağır İlaç Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 27 Eylül 2014; 23:54:05 >

• senin derdinin devası prozac değil alkol
  • Bu ilaç bunları iyileştirmeye mi yarıyomuş?
  • 20 mg bi zahmet bir işe yaramasın zaten

Doktorunla paylaş bunları, bizimle değil.
  • senin reçetini veriyorum: 4 adet shot, yanında tuz ve limon. Önemli bir geceye başlamadan 15dk önce ard arda alıyorsun. Hiç birşeyin kalmıyor.
    Yan etkisi: vücudun ısınması, kahkaha atma, belki mide bulantısı, dozu aşmamanı öneririm. Hamileysen kullanma.

Sen bunu dene işe yaramazsa dozu arttırıcam.
  • psikolojik reaksiyonlar ilaçla çözülmez kardeşim okusaydım o tarzda önerirdim ama insana yaşam sevinci veren cesaret veren kitaplardan al onlardan oku
  • Adam evden çıkmadan önce alkol mu içsin paso :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

senin derdinin devası prozac değil alkol

alkol içemem okulda ağzım kokar anlar millet
  • Tum bu sıkıntıları ilaçla çözmeye çalışacaksan işin zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurup olanını dene bi de.Tadı yeter tadı.
  • işe yarıyor mu harbiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.