Şimdi Ara

PS 3 için hayatta kalma oyunu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ps3 ü yeni aldım eksik bi çok konum var dün bi hatamı düzelttim tr psn den usa psn hesabı açtım ve farklı oyunlar var ve daha ucuz. ama hayatta kalma oyunu arıyorum önerebileceğiniz bişey var mı ? mesela the walking dead dizisi çok güzel ama oyunda bize pek birşey düşmüyor anca yönlendiriyoruz sürekli konuşmalar var. psn de ücretsiz olarak görünce sevinmiştim.

Aradığım oyun tipi şu şekilde sıfırdan başlamak bi kaç eve girerek silah cephane yemek vs bulup ilerlemek böyle önerebileceğiniz bi oyun var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pokemon210

Aradığım oyun tipi şu şekilde sıfırdan başlamak bi kaç eve girerek silah cephane yemek vs bulup ilerlemek böyle önerebileceğiniz bi oyun var mı acaba ?

Mağaralar soğuk oluyormuş diye duydum.

http://gamexnow.com/wp-content/uploads/2013/01/The-LAST-Of-US-Naughty-Dog.jpg

ama bunu ilk oynama, sonra çıta çok yükseleceği için benzer oyunlardan keyif alamayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Mağaralar soğuk oluyormuş diye duydum.

http://gamexnow.com/wp-content/uploads/2013/01/The-LAST-Of-US-Naughty-Dog.jpg

ama bunu ilk oynama, sonra çıta çok yükseleceği için benzer oyunlardan keyif alamayabilirsin.

bu oyunun videolarını izledim çok beğendim bayramda bu oyunu alacağım. Acaba bayram diye tr psn de bu oyun indirime girer mi ?

• Girmez. Sony için bayram; halloween'dir, paskalya'dır, noel'dir. Sen kutulu olarak al oyunu, bekleme indirim bindirim.
  • quote:

Girmez. Sony için bayram; halloween'dir, paskalya'dır, noel'dir. Sen kutulu olarak al oyunu, bekleme indirim bindirim.

hmm peki teşekkür ederim mesajlarınız için.
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    Resident evil, silent hill serileri tabikide. İkisininde oyununu satıyorum dusunursen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi the last of us o satın aldım :) şuan başka oyun düşünmüyorum teşekkür ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi the last of us o satın aldım :) şuan başka oyun düşünmüyorum teşekkür ederim :)

Bahsettiğin tarzda oyun pc de var ama konsolda bilgim yok pc de dayz , 7 days to die , rust gibi oyunlar var.
  • Last of Us varken gerisi hikaye...
  • Far Cry 3

• quote:

quote:

Girmez. Sony için bayram; halloween'dir, paskalya'dır, noel'dir. Sen kutulu olarak al oyunu, bekleme indirim bindirim.

hmm peki teşekkür ederim mesajlarınız için.

2.el de 40-50 TL ye çok rahat bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Alan Wake's American Nightmare.PS icin var mi bilmiyorum ama varsa mutlaka oynamalisin.Daha once PC'de oynadim.Tek kelime ile muhtesemdi.Silent Hill Homecoming de cok iyidir.

Alan Wake PS de yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.