< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ps 4’ümü sattım depresyona girecem
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hayır hem cihazı 3 yıldır açmamışsın bile tam sattın oynama isteğin mi geldi a*q derler adama ps5 alcak durum var ama 1 gram istek yok ben unchartedlı ps’imi istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 sahibi olarak yaşadıklarının aynısını yaşamıştım, gel anlatayım dertleşelim. Ben Ps4 oyunları çok pahalı diye oyun alamıyordum. Oyun aldığımda zar zor alabiliyordum ve gittim Ps4ümü Xbox One S ile takas ettim. Gamepass ile çok ucuza bir sürü oyun oynadım ama hiçbiri Ps4 exclusive oyunları kadar zevk vermedi 6-7 ay sonra pişman oldum. Ps4 elden gitmişti, yapacak bir şey yoktu. Anam demişti bana takaslamadan önce "Pişman olursun pişman olursan nolacak?" Diye ben ise anamı dinlemedim. Üzgünüm, mutsuzum, Ps4 güzel bir şey ve biz değerini ancak ve ancak elimizden kayıp gittiğinde anlayabiliyoruz. Sana önerim 20-30 gün sonra iktidar değişecek ve yeni iktidar ilk defa oyun konsolu alacaklara ötvsiz konsol satacak. 20-30 gün sonra Ps5 al. Ben mesleğe girdiğim an param yeterli seviyeye geldiği an ps5 alacağım. Ps5 daha güzel. Ps4 oyunlarının da çoğunu oynatıyor hem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5’le ps4 oyunlarını oynayabilir miyim mükemmel o zaman ya ben alsam şimdi gider yine ps4 alırım ama bendeki bilmiyorum bana özel gibi geliyor artık o tadı vermez bi de uncharted kaplama özel seriydi umarım unuturum zamanla yıllarca ilgilenmedik şimdide arkasından ağlıyoruz
-
yeminle ben de 1-2 ay önce ps4ümün fotoğrafını çekmiştim ilan sitelerine koymak için o fotoğrafı gördüm duygulandım kırmızı bir taburenin üstüne koyup çekmiştim o fotoğrafı görünce duygulandım of of...
-
bazı ps4 oyunları ps5de oynanıyor ama cd ile oynanıyor mu bilmiyorum playstation storeden alırsan yazıyor orada "ps5 ile de uyumludur." cümlesi varsa alıp oynayabilirsin rahatça valla özel seri olarak ps5 god of war ragnarokun serisi vardı galiba belki o mutlu edebilir seni unchartedı çok mu seviyordun belki ps5e de uncharted özel seri yaparlar
-
Bende ps4 pro mu 2 kollu 2200 tlye sattığıma üzülmüştüm 3-4 sene önce
unchartedı çok seviyordum aynen bakalım olmadı bi ps5 alırım o belki keyfimi biraz yerine getirir
6600 gibi bir şeye sattım ben fiyatından dolayı üzülmüyorum ama üzüntüm gitmesine
oyunlar hafızanızda anı olarak kaydedilir ileride mutlaka ararsınız
işte bende bu yüzden çok para kazanıyorum sayenizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne iş hocam dijital oyun tasarımı mı
Bende bir an gaza gelip eskilerden kalma ps1, ps2, 2 adet ps3 , wii, psp, nintendo2ds, nintendo3ds (Pikachu editiondi hele bu), Nintendo ds imi ve Nintendo switchimi sattım. Oynamiyordum zaten eski oyunları falan oynamam gerekirsede nasıl olsa eski konsollar emulatorleri çok piyasada öyle oynarım dedim sattim gitti.
Birtek elimde o zaman ps5 çıkmamıştı ps4 bıraktım birde müşteri çıkmayan bir tane gameboy advance sp.
Aşırı pişman oldum. Bu konsolları tekrar toplamaya calistigimdada piyasa hep uçmustu.
Bazı konsolları hatta tekrar almaya durumum bile yetmiyor. Ps3 ler misal 1500-2000 lira olmuş o parayı asla bu yaşta konsola vermem. Mesele Nintendo switchler 7500 liradan aşağı yok.
Şimdi yeni Zelda oyunu çıkacak ne yapacağım bilmem.
Birtek psp yi tekrardan alabildim ama kendi çocukluk psp imdeki zevki bulamadım. Üstündeki her bir cizikte bir hatıra vardı.
Birgun ikinci el sitelerinde falan kendi kullandigim konsollara denk gelirsem kesinlikle alacağım. Ciziklerden vuruklardan vs tanımaya çalışıcam artık. Manevi değeri vardı hepsinin çünkü.
Suan bende Xbox series s var. Genelde ondan oynuyorum. Ps4ude artık kullanmıyorum malum ama satmayacağım. Aynı hataya bir daha dusmeyecegim. Bundan sonra elime geçen hiçbir konsolu veya oyunu satmak yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 25 Nisan 2023; 23:27:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende ps5 alacaktım.Oyun fiyatları çok pahalı hem xboxta gamepass var diye Xbox series s aldım. Series x alacaktım ama o donem bu konsollar daha yeni çıkmıştı stok problemi vardı. Karaborsaya düşmüştü ikinci el sitelerinde sifirinin 2-3 katı paraya satıyorlardı.Series s bulunca series s aldım daha sonra üstüne para ekler takasla series x e geçerim dedim.
İlk başta gayet iyiydi ama sonra Sony, Ps plus i güncelleyip Gamepasse benzer bir sistemi ps5 ede getirmis. Cok pişman oldum xbox aldigima. Üstelik ps plus kütüphanesi bence gamepassten daha iyi. Çoğu exclusive oyun var. Gamepass çöp oyun dolu.
Series s ide takaslamaya kalktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ben 5000 liraya almıştım o donem bulabilirsem series x lerde 7000 lira civariydi. Ps5 lerde öyle. Şuan fiyatlar uçmuş. Ben üstüne 2000-3000 ekler alırım diyordum o donem şimdi millet 10.000 falan istiyor series s in üstüne. Ps5 veya series x le takas için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 25 Nisan 2023; 23:40:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam ben de ps3ümü ve pspmi satmıştım yıllar önce yeminle sizin gibi düşündüm emülatör var zaten oynamıyorum yıllardır bari cebime para girsin dedim pişmanım pişman birdahakine hatıra olarak kalsın diye kıyıda köşede tutacağım yeni bir şey alırsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 26 Nisan 2023; 13:45:10 > -
hocam gamepassteki tüm oyunlar size ciddi söylüyorum bir tane playstation exclusive oyunu kadar etmez o denli iğrenç oyunlar var iyi bulabildiğin oyun gelse bile gamepasse kiralamış gibi hissediyorsun o oyun sana ait hissetmiyorsun rahatça oynayamıyorsun ben xbox aldım sırf gamepass için hataydı büyük bir hata eğer kaliteli oyun oynamak istiyorsam ben paraya kıymak zorundayım lükse girmek zorundayım bundan dolayı ps5 oyunları 10000 lira bile olsa sorun etmeyeceğim ve para biriktirip alacağım başka çare yok aksi takdirde sıkıcı çöp oyunlara maruz kalıyoruz tüm bunlar yetmezmiş gibi xbox aşırı az türkçe oyun çıkartıyor ama playstation bol bol türkçe oyun çıkartıyor çünkü playstation ülkemizde çok satın alınıyor tek korkum şu playstation ülkeden çıkmayı düşünüyormuş öyle iddialar var yeterince kar edemiyormuş ps plusı da türkiye'ye kapatabilirler belki hani öyle bir korkum var türkiyeden giderlerse türkçe oyun da göremeyiz türkiyeden gidince ps5 satımını başka bir Türk firmaya şirkete verecekler onla muhattap olacaz playstationla değil tek korkum bu ama iktidar değiştikten sonra bu kararlarından vazgeçeceklerini düşünüyorum şu videoyu izleyebilirsin
Enis Kirazogluyoutube
Dakikalar 00:00 Sony, Türkiye'den gidiyor mu? 06:24 Steam zamları ve bu işin nereye gideceği Bu videoda genel olarak ülkemiz oyun sektörü adına yaşadığımız olumsuz gelişmeleri konuşuyoruz. Tekrar edeyim buradan da buradaki Playstation haberi, daha doğrusu Sony haberi resmiyet kazanmış bir haber değil. Ancak farklı kaynaklara sahip söylentiler işin böyle olduğunu iddia ediyorlar. Ben de doğru olduğuna inandığım için bu senaryo üzerinden neler yaşanabilir videosu hazırlamak istedim. Aslında bir gündem videosu olacaktı bu. Ama konuştukça diğer konulara çok giresim gelmedi. Onlara da başka videolar da değiniriz.https://www.youtube.com/watch?v=v7s-OHRH3a4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X