Bildirim
PS2 Alayımmı, Değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyunlarını çok rahat bulursun
bende 2. elini yaza dogru alıcam para biriktirmeye bşladım bile 120 ye anlaştım biriyle alette sorun yok gibiydi -
quote:
Orjinalden alıntı: Quintana!
oyunlarını çok rahat bulursun
bende 2. elini yaza dogru alıcam para biriktirmeye bşladım bile 120 ye anlaştım biriyle alette sorun yok gibiydi
Değer mi?
Yoksa Para biriktirip pc'e mi yatırım yapayım ama şuda varki ne kadar yatırım yaparsam yapıyım son nesil oyunlar çalışmaz -
Değer tabiki Dostum.
hiç Ps2 in olmadıysa Ps3 e xbox'a yönelme.
Ps2 al sürüsüyle oyun oyna zevkini çıkart.
sonra ilerde Ps3 felan oynarsın. -
ps2 yeni oyunların hiçbirini desteklemiyor .Bence acele etme ps3 veya sağlam bir pc al. -
NE kadar Tutar ps 2 0? -
0 ini 250 e alırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: YoungAnıL
0 ini 250 e alırsın
Oyunları ne civarda
ve 2. el sağlam? -
2. eli sağlam, 150 civarına gider aksesuarına göre.
Sıfırına 250 den fazla verme sakın. Zaten çipli satıolar yanında bi ton oyun felan hediye. -
PS3'leri malesef maddi durumu iyi olan alabiliyor ve durum yok demişsin o zaman kesinlikle ps2 al oyun konusunda sıkıntın olmasın çook rahat bulursun ve zevkle oynarsın -
Psp al bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X