Şimdi Ara

PS2 Hatası ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum ne yapıcam nasıl süzelir oyunları bazen açıyor bazende bu htayı veriyor sorun nedir?

• playstation 2 cd si takmalısın
    eğer chipli değilse ps korsan oyun açmaz.
  • çipli iste çip gitmiştir.ruhuna fatiha
  • Amd Al Diyor
  • @Pisikopat Nuri

Zaten ps2 oyunu korsan ve çipide var ama daha bugün 2.el aldım çip bolzulabiliyomu?
  • Ama bazen korsan oyunu çalıştırıyor bazen çalıştırmıyor
  • Ben "0" almıştım bendede bazen böyle oluyordu diski iyi yerleştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa ps2ler çok dandik bişiy.. bizim arkadaşa 4 kere aldik hemde orjinal çin mali fln da deil 2 3 ayda bir sorun bozulma fln.. o yüzden ps3 ü hemen çikardilar yaa.. şimdi ps3 le akiyoruz winniglere peslere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 13 Aralık 2008; 18:25:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Ben "0" almıştım bendede bazen böyle oluyordu diski iyi yerleştir.

Bütün sorun bundan mıdır sence yoksa csnin çizik falan olusundan kaynaklana bilrmi?
  • Diski iyi yerleştir.Disk bozukta olabilir.Başka bir dvdye 4xle yazıp oynamayı dene.Çiptede sorun olabilir bazı çipler dvd seçer.Yada oyun açılırken bazen çip devreye girmez.Ama bu sorun reset atınca düzelir.

@Seddoo.
    Ps2 iki ayda bir bozulmaz.Elinizdeki ps2nin donanımsal bir problemi vardır.Bende 3 senedir neredeyse 7/24 açık.Benimkine niye birşey olmadı ?
  • 1-Chip pert olmuş.

2-Disk pert olmuş

3-Optik göz pert olmuş.

Üçünden biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Diski iyi yerleştir.Disk bozukta olabilir.Başka bir dvdye 4xle yazıp oynamayı dene.Çiptede sorun olabilir bazı çipler dvd seçer.Yada oyun açılırken bazen çip devreye girmez.Ama bu sorun reset atınca düzelir.

@Seddoo.
    Ps2 iki ayda bir bozulmaz.Elinizdeki ps2nin donanımsal bir problemi vardır.Bende 3 senedir neredeyse 7/24 açık.Benimkine niye birşey olmadı ?

koyu yaptığım yeri anlamadım iyice açarmısın?

Korsan oyunların bazılarını açıyor bu durumda çipde deildir dimi sorun?

Evet buda oluyor bazı oyunlar reset açınca düzeliyo bazıları hiç açmıyo bazılarıda sorunsuz açıyo..

sanırım benim sorun ya çipim oyun seçiyo yada diskler bozuk

nasıl anlarım hangsi oldunu?

@deserthawk

Korsan oyun çalıştırıyor bu durumda çip sağlam

Disk olabilir (inş budur sorun)

optik gözde olabilirde nasıl anlarız onun gidip gitmedini ama bazı oyunları açıyor

• tatbk ve deserthawk yardım edin ya sorularıma cevap verin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PS2araniyor

quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Diski iyi yerleştir.Disk bozukta olabilir.Başka bir dvdye 4xle yazıp oynamayı dene.Çiptede sorun olabilir bazı çipler dvd seçer.Yada oyun açılırken bazen çip devreye girmez.Ama bu sorun reset atınca düzelir.

@Seddoo.

koyu yaptığım yeri anlamadım iyice açarmısın?

Korsan oyunların bazılarını açıyor bu durumda çipde deildir dimi sorun?

Evet buda oluyor bazı oyunlar reset açınca düzeliyo bazıları hiç açmıyo bazılarıda sorunsuz açıyo..

sanırım benim sorun ya çipim oyun seçiyo yada diskler bozuk

nasıl anlarım hangsi oldunu?

@deserthawk

Korsan oyun çalıştırıyor bu durumda çip sağlam

Disk olabilir (inş budur sorun)

optik gözde olabilirde nasıl anlarız onun gidip gitmedini ama bazı oyunları açıyor

O açmadığı oyunların imajını al bilgisayara ondan sonra dvdnin birine 4x ile yazdır.Tak bakalım o zaman okuyacakmı.Okumazsa oyunda problem vardır.Ben mesela geçenlerde 4 oyun aldım dışarıdan sadece 1 tanesini açtı.Diğerlerini açmadı.Götürdüm satıcıda deedik ordada açmadı.Oyunların bozuk olması ihtimali üzerindede durmak lazım.En yisi kendi dvdni kendin yapman.Oyunu indir netten dvdye yaz.Problem olmuyo o zaman tabi yazdığın dvdde kaliteli olucak.Dijitex marka mesela iğrenç.Ps2 çalıştırmıyo.Ama Princo alırsan yada verbatim alıp dvdlerini buna yazarsan 4x ile sorunsuz çalışacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

yaa ps2ler çok dandik bişiy.. bizim arkadaşa 4 kere aldik hemde orjinal çin mali fln da deil 2 3 ayda bir sorun bozulma fln.. o yüzden ps3 ü hemen çikardilar yaa.. şimdi ps3 le akiyoruz winniglere peslere..

2005'in Ocak ayından beri PlayStation2 & internet kafe işletiyoruz.Ozamandan bu zamana hiçbir sorun olmadan makineler çalışıyor. Yani makinelerin bakımı, kullanımı çok önemli. Ayda bir içini açıp elektrik süpürgesiyle tozlarını çekmeniz lazım ki ömrü uzasın oyunları hemen açsın vs.

@PS2araniyor

Dediğim gibi önce makinenin içini açıp elektrik süpürgesiyle tozunu alın. Sonra Dvd yi temizleyin çiziklerini falan gidermeye çalışın. Dvd yi şöyle bi Hooohlayıp bezle bi silin
    Eğer yine açmazsa alttaki reset tuşuna basın açılana kadar. illaki açacaktır bikaç sefer deneyin. Bazen böyle sorunlar olabiliyor. Yani dvd den dvd ye fark yaratabiliyor. Kimi zaman oluyor orjinal oyunu açmıyor kimi zaman pc den kopyaladığımız dvd yi açıyor

Kolay gelsin.

Edit:/imLâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 13 Aralık 2008; 19:32:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

çipli iste çip gitmiştir.ruhuna fatiha

ne alakası var cd'yi temizle veya çipsizse çipli yaptır 30 YTL olması lazım
  • Hepsinize çok teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.