Şimdi Ara

Ps2' nin cd tray üzerindeki dönen logosunun anlamı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunu sağa çevirince konsolun kilitlendiği okumuştum bir zamanlar. Çocuk kilidiymiş yani. Yoksa başka birşey olabilir mi?

Ps2' nin cd tray üzerindeki dönen logosunun anlamı nedir?

• playstation ı dikey olarak kullandığında çeviriyosun işte amblem ters durmamış oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

playstation ı dikey olarak kullandığında çeviriyosun işte amblem ters durmamış oluyo

Çok Doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil01

quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

playstation ı dikey olarak kullandığında çeviriyosun işte amblem ters durmamış oluyo

Çok Doğru

Ya tamam doğru olabilir de, biraz da saçma değil mi? O zaman neden SON yazısı da dönmüyo?
  • Sony yazısının dönmesini neden istiyorsun anlamadım logo için böyle bir opsiyon tanımışlar gerekli veya gereksiz logonun dönmesini gereksiz buluyorsun ama Sony yazısının dönmesinide bekliyorsun nereye varıcaksın merak ettim?
  • Hayır madem saçmalamışlar bu kadar gereksiz birşey için, o halde iyicene saçmalasalardı da komedisi olsaydı işin onu kastediyorum yani sadece falan filan! Ha bir de feşfekan...
  • sony yazısı dönemez ,çünkü döndüğünde dışarı taşar durduğu yerde.kapiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukjohn -- 26 Nisan 2007; 22:12:29 >
  • Ya dösün demiyormki. Allahalaah! nerelere geldi ya! Sanki kafayı o yazıya takmışım dönsün de dönsün diyorum gibi bir izlenim yaratınız yani. Sadece ne gereksiz bir olaydır demek istiyorum logonun dönmesi. Hepsi bu...
  • Onun adı Cd Tray değil "Disc Tray" bu biir. Sadece Compact Disc le çalışsaydı dediğin doğru idi. Ama Digital Versatil Disc ile de uyumlu olduğundan iki medyanın ortak noktası olan "Disc" terimini kullanmak daha doğru.

İkincisi bence çoğunun söylediği gibi gereksiz bir olay değil. Gerçekten yaratıcı bir zekanın ürünü minicik, sevimli bir detay o dönen logo olayı. Bneim çok hoşuma gidiyor. Çok sevecenlik, samimilik katıyor bence olaya.bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

Onun adı Cd Tray değil "Disc Tray" bu biir. Sadece Compact Disc le çalışsaydı dediğin doğru idi. Ama Digital Versatil Disc ile de uyumlu olduğundan iki medyanın ortak noktası olan "Disc" terimini kullanmak daha doğru.

İkincisi bence çoğunun söylediği gibi gereksiz bir olay değil. Gerçekten yaratıcı bir zekanın ürünü minicik, sevimli bir detay o dönen logo olayı. Bneim çok hoşuma gidiyor. Çok sevecenlik, samimilik katıyor bence olaya.bence.

işte olay budur güzel bi cevap

• ben ps2 mi ilk aldığımda dik tutarken ps logosu gözüme batmıştı saçma gelmişti ben dik koyuyordum ama logo yamuktu sonra kurcaladım ve döndüğünü buldum bence arkadaşında dediği gibi iyi düşünülmüş küçük ama gerekli bir detay
  • @giannakopoulos
  • Hay Allam ya! Büyüttünüz de büyüttünüz. Amma gerekli bir detaymış yani ha!

Konsola cd yi takıp oyununu oynuyor insanlar diye bilirdim. Meğerse cd yi taktıktan sonra logoya ve konsola bakanlar da varmış. Vay anasını...
  • Evladım konuyu açan sensin sen parmaklıyorsun mevzuyu sonra gelip ana mana diyorsun biz takıp oynuyoruz neden dönüyor diye mızmızlanan sensin logo dönüyor hakikaten çok saçma mesela konsolu açınca yeşil ışık yanıyor niye yeşilki zaten bugüne kadar açılan bir çok cihaz yeşil ışık veriyor mor olsaymış yada ışık olmasaymış hadi ışık var sony yazısıda ışıkla parlasaymış hani saçma ya yazıda parlasaymış komik olsaymış falan feşmekan ohooo...
  • İşin kötü tarafı, konuyu açan konuyu kaldıramıyor. Sonra da uzadıkça uzuyor istemeden...
  • bi bu kaldı zaten, herşey bitti Tray üstü Logoyu tartışıyorsunuz : )))) milletin canı sıkılıyor
  • 3-4 yıl önce onun ocuk kilidi gibi birşey olduğunu okumuştum bir sitede. Merak ettim o yzden size de danışmak isteim. Başıma gelmedik kalmadı ya. ÜFFFF!!!!
  • ben logoyu çıkardım komple. erkek adam dönen logolu konsol kullanmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.