Şimdi Ara

PS3 Açılmıyor !!! ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim tanıdığın PS3'ü açılmıyor. Problem şöyle vuku buluyor: Makineyi açıyoruz. Normal yeşil ışığı yanıyor. 6 sn sonra önce yeşil ışık sonra da diğer ışıklar sönüyor. Sizce sebebi nedir ?

• Fat Kasa değil mi ???

Daha iflâh olmaz ..,
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyaNoqeN

Bizim tanıdığın PS3'ü açılmıyor. Problem şöyle vuku buluyor: Makineyi açıyoruz. Normal yeşil ışığı yanıyor. 6 sn sonra önce yeşil ışık sonra da diğer ışıklar sönüyor. Sizce sebebi nedir ?

slim kasa mı fat mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Cihaz sarı ışık görmüş, garantisi varsa hemen sony servise götür garantisi yoksa geçmiş olsun

sarı ışıkla ne ilgisi var her içinde ışık geçen cümleyi sarı ışık diye yorumluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: faru77

quote:

Cihaz sarı ışık görmüş, garantisi varsa hemen sony servise götür garantisi yoksa geçmiş olsun

sarı ışıkla ne ilgisi var her içinde ışık geçen cümleyi sarı ışık diye yorumluyorsunuz

Aynen öyle. Sarı ışıkla ilgisi yok. Ayrıca cihaz Slim ve 320 GB.
  • Güç kablosunu çıkar, sonra iyice geri tak... Güç kablosunda bir sorun olabilir belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyaNoqeN

quote:

Orijinalden alıntı: faru77

quote:

Aynen öyle. Sarı ışıkla ilgisi yok. Ayrıca cihaz Slim ve 320 GB.

slim kasalar hiç hata vermiyor diye biliyorum ben şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.. dediğim hatayı daha önce hiç duymadım. tek yapmanız gereken bu işleri bilen birilerine götürmeniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.