Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 320GB 7200RPM taktim, canavar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bence 5400rpm 320 gb ın dışında başka büyüklükte hdd takmayın derim ne olur ne olmaz makine kaldırmayabilir sistemi yorabilir
    bilmiyorum valla yinede kendiniz bilirsiniz fakat benden uyarması
    benim arkadaşda 500 gb 7200 rpm takmıştı şimdi donmalar yaşaıyor

Ben 750 gb 5400 prm aldım makına ucuyor..1 tb bulamadım bulsam onu alır takardım.Hiç alakası yok yani
  • Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım biraz farklı.PS3 ümde flash video izlerken cihaz dondu kaldı bende arkadan kapattım ve birdaha açılmadı.
    Sonrasında ise hdd çıkarıp fat32 olarak formatladım ve ps3 e taktım kendisi yeniden formatladı.
    Recovery menüyü açıp Usb belleğe yüklemiş olduğum sırasıyla 3.41-3.50-3.55 ve 3.72 updatelerin hepsini yüklemeyi denememe rağmen bir türlü olmadı.Usb den update'ini yüklüyor(dikkatimi çeken bir nokta su ki;%45 den sonra çok hızlı gerçekleştiriyor yüklemeyi) restart yapıyor yani yeniden başalıyor ama yine aynı siyah ekran...
    Bir türlü açamadım yardım lütfen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: krk17

Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım biraz farklı.PS3 ümde flash video izlerken cihaz dondu kaldı bende arkadan kapattım ve birdaha açılmadı.
    Sonrasında ise hdd çıkarıp fat32 olarak formatladım ve ps3 e taktım kendisi yeniden formatladı.
    Recovery menüyü açıp Usb belleğe yüklemiş olduğum sırasıyla 3.41-3.50-3.55 ve 3.72 updatelerin hepsini yüklemeyi denememe rağmen bir türlü olmadı.Usb den update'ini yüklüyor(dikkatimi çeken bir nokta su ki;%45 den sonra çok hızlı gerçekleştiriyor yüklemeyi) restart yapıyor yani yeniden başalıyor ama yine aynı siyah ekran...

enson kaç versiyondu makinan ? siyah ekran hatasından önce yani
  • hdd degisimi yasal mi artik yeni update ile engellemediler mi?
  • hdd degisimi hicbir zaman yasadisi olmadi ki... ki kullanici degistirebilsin diye hdd vidasina garanti etiketi bile koyulmuyor...
  • quote:

Arkadaşlar merhaba benim sıkıntım biraz farklı.PS3 ümde flash video izlerken cihaz dondu kaldı bende arkadan kapattım ve birdaha açılmadı.

enson kaç versiyondu makinan ? siyah ekran hatasından önce yani

cihazım 3.41 update vardı .jailbreak ile kullanıyordum.
  • sana özelden bir link gönderdim oradaki adımları uygula halledersin inş. hadi kolaygelsin sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankebutx

sana özelden bir link gönderdim oradaki adımları uygula halledersin inş. hadi kolaygelsin sana

kardeş çok teşekkür ederim ama anlaşılmadı galiba tam olarak konu.Bakın FAt kasa jailbreakli bir ps3 üm var.Flash video izlerken dondu bende arkadan kapattım açılmadıbir daha bende hdd format attım.şimdi 3.55 update yüklemek istiyorum.usb den takıyorum güncellemeyi kuruyor ama olmuyor.restart yapıyor sonra yeniden yüklü bir sistem bulunamadı diyor...
  • quote:

quote:

sana özelden bir link gönderdim oradaki adımları uygula halledersin inş. hadi kolaygelsin sana

kardeş çok teşekkür ederim ama anlaşılmadı galiba tam olarak konu.Bakın FAt kasa jailbreakli bir ps3 üm var.Flash video izlerken dondu bende arkadan kapattım açılmadıbir daha bende hdd format attım.şimdi 3.55 update yüklemek istiyorum.usb den takıyorum güncellemeyi kuruyor ama olmuyor.restart yapıyor sonra yeniden yüklü bir sistem bulunamadı diyor...

select+start tusuna basılı tut update ekranında olmuyorsa ps3nü servis modunda açman gerekecek .. bilgiler size verdiğim linkte mevcuttur.

• quote:

quote:

quote:

select+start tusuna basılı tut update ekranında olmuyorsa ps3nü servis modunda açman gerekecek .. bilgiler size verdiğim linkte mevcuttur.

Servis modundan kastınız Recovery mod ise maalesef ordan da denedim olmuyor.Tüm internet camiasındaki varyasyonları denedim olmuyor...

• ben yarın 120gb lik ps3 e 320gb takmayı düşünüyorum versiyonum 3.55 fw li hdd yi değiştirdikten sonra ne yapmam gerekiyor? yeniden 3.55 fw ve sonra cfw mi kurmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

ben yarın 120gb lik ps3 e 320gb takmayı düşünüyorum versiyonum 3.55 fw li hdd yi değiştirdikten sonra ne yapmam gerekiyor? yeniden 3.55 fw ve sonra cfw mi kurmalıyım?

kuramassın sakın değiştirme
    güncelleme yapmadan formatlamıyor haberin olsun illaki en son güncellemeyi flaşa atıp ps3 e yüklüyorsun
    ha ben artık orijınal kullanıcam dersen değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 16 Ekim 2011; 6:39:13 >
  • 120gb konsolumda hdd 5 tane oyunum var, bunları yedekleyip yeni hdd aktarabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

120gb konsolumda hdd 5 tane oyunum var, bunları yedekleyip yeni hdd aktarabiliyormuyuz?

olmaz boşuna deneme
    eğer denersen format atmak zorunda kalacaksın format atarsan ps3 update olacak o zaman bütün oyunlar silinir ancak orjınal oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

120gb konsolumda hdd 5 tane oyunum var, bunları yedekleyip yeni hdd aktarabiliyormuyuz?

olmaz boşuna deneme
    eğer denersen format atmak zorunda kalacaksın format atarsan ps3 update olacak o zaman bütün oyunlar silinir ancak orjınal oynarsın

HDD'de oyun olması, sadece korsan kullanmak mı demek?
  • oyunlar orjinal
  • Benimde Hdd'de 2 adet oyun ve 1 kayıtlı psn hesabı var kardeşlik için, şimdi yeni hdd takarsam kardeşlikten aldığım oyunu tekrar mı indirmem gerekli ve farklı bir varyasyona gerek var mı yani sorunsuz indirebilir miyim tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Benimde Hdd'de 2 adet oyun ve 1 kayıtlı psn hesabı var kardeşlik için, şimdi yeni hdd takarsam kardeşlikten aldığım oyunu tekrar mı indirmem gerekli ve farklı bir varyasyona gerek var mı yani sorunsuz indirebilir miyim tekrar?

iki seçeneğin var ya oyunları harici hard diske backup alıp yenisine yükleyecen yada indirdiğin hesabı deactive yapıp yeni hard diski takıp hesabı active edip yeniden indireceksin
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.