Şimdi Ara

PS3 Harddisk Değişimi (Resimli Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
60
Favori
131.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum yukarıda zaten yazdım. Bunu 2 kez diyorum.

Internetten 2.53 'ü pc ne indir. Bir usb flash bellek içine PS3\Update klasoru olustur ve ps3 'üne tak. Daha sonra selcet + start tusuna aynı anda bas. update işlemi flash diskden yeni taktıgın hdd 'ye uygulanacak ve daha sonra formatlama gercekleşecektir.

sorun olursa burda yaz, yardımcı olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuxven

Dostum yukarıda zaten yazdım. Bunu 2 kez diyorum.

Internetten 2.53 'ü pc ne indir. Bir usb flash bellek içine PS3\Update klasoru olustur ve ps3 'üne tak. Daha sonra selcet + start tusuna aynı anda bas. update işlemi flash diskden yeni taktıgın hdd 'ye uygulanacak ve daha sonra formatlama gercekleşecektir.

sorun olursa burda yaz, yardımcı olurum.

Kusura bakma dostum görmedim
    Allah razı olsun şu anda indiriyorum insallah sorun olmaz hallederim
    çok teşekkür ediyorum sizlerden
    sizlerde olmasanız
  • Arkadaşlar ilk önce şunu şöylemek istiyorum bu konuyu açan Arkadaştan Allah razı olsun.
    kara kara düşünüyordum nasıl yapacagım diye saolsun arkadaşımız buldugu kaynagı bizlerle paylasarak çok iyi etti tekrar teşekkür ediyorum.
    bugun mavibilgisayardan 320 gb harici disk aldım eve geldim hariciyi parçaladım ps3 tekı 80 likle yer degiştirdim pc de formatladım sorun çözüldü 80 gb kullanabiliyorum harici olarak
    sıra geldi ps3 e forum sayfasına geldim resimlere baka baka çözdüm bu işi
    sonra ps3 ü açtım ama hata msj ı aldım.Sorun guncellemek lazımmış bunu bilmiyordum saolasun @nuxven arkadaşımız daha öncede paylaşmış ama ben görmemiştim herneyse foruma yazdım hemen cevap aldım ve o sorunda ortadan kalktı ayarlarınıda yaptım su anda çok şükür ps3 çalışır vaziyete geldi bu kadar kolay olacagını inanın düşünmedim 20 dk hallettim yavaş yavaş.
    tekrar Yardımcı olan herkeze teşekkür ediyorum
    iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 3 Ocak 2009; 22:07:03 >

• saol dostum guzel paylasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

Arkadaşlar ilk önce şunu şöylemek istiyorum bu konuyu açan Arkadaştan Allah razı olsun.
    kara kara düşünüyordum nasıl yapacagım diye saolsun arkadaşımız buldugu kaynagı bizlerle paylasarak çok iyi etti tekrar teşekkür ediyorum.
    bugun mavibilgisayardan 320 gb harici disk aldım eve geldim hariciyi parçaladım ps3 tekı 80 likle yer degiştirdim pc de formatladım sorun çözüldü 80 gb kullanabiliyorum harici olarak
    sonra ps3 ü açtım ama hata msj ı aldım.Sorun guncellemek lazımmış bunu bilmiyordum saolasun @nuxven arkadaşımız daha öncede paylaşmış ama ben görmemiştim herneyse foruma yazdım hemen cevap aldım ve o sorunda ortadan kalktı ayarlarınıda yaptım su anda çok şükür ps3 çalışır vaziyete geldi bu kadar kolay olacagını inanın düşünmedim 20 dk hallettim yavaş yavaş.
    iyi akşamlar.

rica ederim dostum. işin hallolduysa, yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

iyi oyunlar

bu arada, hariçi disk aldım dedin. hariçiden kastın usb den baglanan disk ise eğer, boşa fazla para vermseydın keske. direk laptop hdd 'si alabilirdin. daha az maliyetli olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuxven -- 3 Ocak 2009; 22:23:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nuxven

quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

Arkadaşlar ilk önce şunu şöylemek istiyorum bu konuyu açan Arkadaştan Allah razı olsun.
    iyi akşamlar.

rica ederim dostum. işin hallolduysa, yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

iyi oyunlar

bu arada, hariçi disk aldım dedin. hariçiden kastın usb den baglanan disk ise eğer, boşa fazla para vermseydın keske. direk laptop hdd 'si alabilirdin. daha az maliyetli olabilirdi.

saolasın[;)
    harici hdd aldım aslında benım için iyi oldu External hard disk kutum olmuş oldu neyse hallettim ya çok şükür :)

• teşekkürler,sadece geriye temiz bir hdd almak kaldı benim için,boyut ve marka olarak hesaplı hdd tavsiyeniz varmı arkadaşlar?
  • Burda benim merak ettiğim bir olay var , ben us hesabı ile tekken ve warhawk almıştım , hesapları nasıl taşıyoruz diğer hdd ye ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Burda benim merak ettiğim bir olay var , ben us hesabı ile tekken ve warhawk almıştım , hesapları nasıl taşıyoruz diğer hdd ye ?

• arkadaşlar bu ps3 de demo nasıl indiriliyor biri anlatabilirmi? bendeki 80gb olan ps3 sytem info sunda 64gb/74gb 2.35 yazıyor bu ne anlaam geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 5 Şubat 2009; 16:21:39 >
  • quote:

quote:

Burda benim merak ettiğim bir olay var , ben us hesabı ile tekken ve warhawk almıştım , hesapları nasıl taşıyoruz diğer hdd ye ?

Aynı kullanıcı adı ve şifre ile hesap açıyorsun yeni hdd de. Yani new account değilde existint account seçeceksin. Sonra netten tekrar çekip kuracaksın. Yalnız çok defa ypma bunu. Satın alınan oyunların sanırım 5 defa indirilme olayı varmış gibi bişey okumuştum bir yerde. Bilmem yalan, bilmem gerçek...

• quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

arkadaşlar ben bu değiştirme işini yapmadan elimdeki 2.5'' i 100 gb öndeki USB yerine taksam..bu ps3 bunu harici disk olarak görmez mi? böyle görürse içine girer dosyaya tıklar çalıştırım diyorum . usb beslemeli ahrici hard diskte m2ts dosyaları var ps3 de bunu oynatıyormuş

Harici hdd yapabilirsin fakat dosya biçimi fat32 olmalı. Böyle olunca da 4 gb dan fazla dosyları hdd ye kopyalayamazsın...
  • sistemi yedeklemek gerekmiyormu? yani burda z bu atlanmış gibi..oyunları yedeklemek yeterli oluyormmu? yeni hdd sıfır içinde hiç bişe yok ..interneti olmıyan ne yapacak bu durumda ..bu kısım biraz karışık gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

sistemi yedeklemek gerekmiyormu? yani burda z bu atlanmış gibi..oyunları yedeklemek yeterli oluyormmu? yeni hdd sıfır içinde hiç bişe yok ..interneti olmıyan ne yapacak bu durumda ..bu kısım biraz karışık gibi geldi bana

HDD yi ps3 ün içinde değilde dışında kullanacaksan başka bişi yapmana gerek yok. Sadece fat32 yap ve keyfine bak...
  • yani burdaki dosyaların ps3 den seçebilir , oynatabilirmiisin demek bu..
  • Sağol arkadaşım.
  • ps3 sisten güncellemesi indireceğim

PLAYSTATION®3 SİSTEMİ İÇİN SİSTEM YAZILIM LİSANS ANLAŞMASI kabul ediyorumu tıkladığımda bowserda

Not Found

The requested URL /update/ps3/image/uk/2008_0415_dd2e675fce5d2eb28ca93bc32edb3de6/PS3UPDAT.PUP was not found on this server.

Additionally, a 401 Authorization Required error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

mesajı çıkıyor. sony türkiye :( indirebileceğim başka link varmı acaba?
  • buldum sony.com dan indiriyorum
  • arkadaşlar bu işlemi yaparken özellikle vidaları açma konusunda çok dikkatli olun,maalesef adi vidlar ve çok çabuk diş kaptırıp yalama olabiliyor,sonra karga burunla girişmek zorunda kalırsınız benim gibi ayrıca merak eden arkadaşlar için ben 7200rpm taktım,önemli bir sorun yaşamadım,birazcık daha hızlanıyor oyun yükleme yerleri,kopyalama işlemleri,filmi ilk açma hızı vs. ama 7200 e ekstra fark verdiğinize değecek önemde olmuyor bu hızlanma. laptopta 7200mü 5400 mü deseniz hiç tereddütsüz farkını verin ve 7200 alın derim ama ps3 de o kadar kritik değil benim tecrübelerime göre.
  • arkadaşlar daha öncede sorulmuştur ama emin olmak için tekrar sormak istiyorum.
    1- öncelikle yedekleme için laptopu kullanabilirmiyiz (harici disc olarak)
    2- psn, demo, save, mp3, online oyunlardaki rütbeler vs. hepsi yedekleniyormu.
    3- yeni araştırdım seagate 500gb olanı var bu uygunmudur.
    4- 1.5 tb olan harici diskte olurmu bu fat32 olaynı pek anlayamadım.
    şimdiden teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.