Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu evkurdaki elemanlar kazmamı banamı öyle geliyor ya adamlara sorduk dönüp dedi ki biz everest ürünleri satmıyoruz dalacaktım az kalsın adama
  • Bazı Evkurlar Öyleymiş Bende Gördüm Bu Sistemi Birçok Kişi Almış Ama Birçok Kişide Artık Bulamıyor.Yani Sanmıyorum Bulabileceğinizi...
  •  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri
    bende 5 ay önce 2 cı el 400 e aldım garantısı daha 3 ay daha var bir oda için fazla bence odam bıraz buyuk ama yınede bu sıstem ıcın cok kucuk, salonda bıle kullanılabılınır.baslar cok ıyı uyduların bana gore bır eksıgı yok eksi arafı uydulara ayaklı bulunamıyor ki ben kendım yaptım öyle boyle oldu ayaklık

• @Ahmeteyup

Yaw arkadaşım benim masaüstü hoparlörüm bundan daha iyi ses verir.Nesini översin bunu anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonmaycry -- 31 Mart 2009; 1:53:57 >
  • arkadaşlar bnde 4+1 ses sistemim war creative ama ps3 e bağlıyamıyorum hdmi görüntü kablosu kullanıyorum. nsl 4+1 imi ps3 bağlıyabilirm .
  • tabii ki z-5500 ama ben 1 yıl kadar önce 570 tl ye almıştım şimdi ise
  • Evet, tabiki de konu dağıldı... z5500, z5500 başka yok...
    Herkesin görüşüne teşekkür ederim ama arkadaşlar, sadece kendi odalarını düşündüklerinden dolayı z5500 benim için olmaz... Bir kere ben bu sistemi salonumda kullanıcam, göze de hitap etmek zorunda ama z5500 kesinlikle bir bilgisayar hoparlörü gibi duruyor... Tabi tamamen zevkler ve renkler...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=256&ProductID=bd7017

Everesti konunun içine almıyorum...

demirarca dostumuzun önerdiği sistem, Pioneer rcs.515 6.1, sanırım daha mantıklı bir kere hem pioneer, hem göze hitap ediyor hem de fiyat olarak hemen hemen aynı...

@demirarca, dostum türkiyeye dönünce konuşalım...

Herkese saygılar...

• Logitech Z-5500 kullanıyorum. Hayatımda para verip de bu derece memnun kaldığım başka bir şey hatırlamıyorum.

Uyduların onundeki siyah bolumu cıkartıp bir de ayak alırsanız, salonunuz için ideal bir ses sistemi yaratmış olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

Bende de Creative İnspire 5200 var

5.1 hoparlör Sistemi
    # PC Oyunları, Ev sineması , müzik için ideal
    # Toplam : 47W RMS (subwoofer 17W RMS, uydu : 5x 6W RMS )
    # Kablolu uzaktan kumanda ,ses ve bass kontrol ,kulaklık desteği
    # Dekodersiz Dolby Digital 5.1 Audio ses formatı desteği
    # EAX@
    # Ön ve arka analog bağlantı

Alalı 3-4 sene oldu 150 tl ye bimeks den almıstım vede cok memnunum
    PS3-DVD player a ve PC ye bagladım ıstedıgımden rahatca degısıklık kablo tak cıkar yapmadan ses alabılıyorum.PC ye reaktek hd audıo drıver yukleyınce ve ayarlayınca gayet de cok guzel ses verıyor
    suankı fıyatlarına baktım 125 tl ıle 170 tl arası degısık fıyatlarda satılıyor

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

Kardeş aynı ses sisteminden bende de var. Naıl bağlıyorsun bunu ps3' e?

• ben samsung htx35 kullanıyorum ses gayet güzel.divx playeri da güzel.şu ana kadar çok memnunun.ps3e optik kabloyla bağlı ve çok şahane 5+1 ses alıyorum.mkv leri izlerkende ses mükemmel.

• ben zamanında cankayadan uygun fiyata aldığım pro logic anfi ve 5+1 kullanıyorum ses normal kalitede ama çok güçlü emsal fiyattaki ses sistemlerine görsellikte ve güçte fark yapar.

umarım resim çıkar yorumlarınıza.

• Logitech Z-5500
  • Logitech Z-5450, optic kablo ile bağlı.

Kablosuz arka uydular, mükemmel ses kalitesi ama malesef artık satılmıyor.
  • darksideofthemoon kardes resılerle anlatmaya calısacagım fakat sen hdmı dan bagladıgın ıcın ve 5200 hdmı cıkısı olmadıgından belkı bı ıhtımal scart cogaltıcının hdmı lı versıyonunu bulabılrsen ve sacrt cogaltıcı uzerınden hdmı kablosu ıle ses alabılırsın gıbıme gelıyor.

Tuplu tv için acıklama

1-)
    Tv nın arkasına bunu baglayarak cıkıslardan bırıne ps3 scartını dıgerını ıse dvd player scartını bagladım. (neden dvd player dıyorum cunku 5+1 baglayabılecenız sadece dvd player ve pc var ve sadece pc ye baglarsanız pc de scart olmayacagından ses sadece pc de kalır dvd player a baglıyorum cunku dvd player uzerınden dagıtıyorum scart aracılıgıyla.

2-)

bu s-lınk cogaltıcıdan 3 tane alarak 5+1 ın arkasındakı Rear - Front ve Center bolumune takıyorsunuz.

3-)

bu kabloyu cok aradım ama bulamadım o yuzden 3 tane yaptırtdım (3 tane gereklı)
    yukardakı s-lınk cogaltıcının her bırıne (kablonun tekli tarafını) bu kabloyu dger ucunada 5+1 ın ıcınden cıkan pc baglantı kablosunu takıyorsunuz.

5+1 ın ıcınden cıkan kablo ;
    bu kablonun dıger uclarınıda pc ye baglıyorsunuz.

4-)

bunun bosta kalan dıger uclarınıda dvd player ın arkasına 5+1 olan bolume baglıyorsunuz.

butun ıslemlerı yaptıktan sonra hem dvd player hem pc hemde ps3 den ses alabılırsınız.
    not: eger dvd-pc-ps3 aynı anda acarsanız 5+1 dan hepsınden ses alırsınız o yuzden hangısınden ses alacakasanız onu kullanın yada pc ve ps3 u aynı anda acacaksanız pc nın sesını sag alt kosede bulunan hoparlor sımgesınden kısıp 5+1 ın sesını acarsanız ps3 den daha cok ses alırsınız hem muzık dınler hemde ps3 den ses alabılırsınız. umarım acıklayıcı olmusumdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 2 Nisan 2009; 19:17:27 >

•  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

Sony mdr ds1000 5.1 kulaklik. Dolby Digital,Pro Logic 2,DTS destegi var kimseyi rahatsiz etmeden 5.1 keyfi yasiyorum
  • Logitech Z5500 kullanıyorum.+ ları arkadaşlar yazmışlar,- olarak ise evde bebek var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonmaycry

@Ahmeteyup

Yaw arkadaşım benim masaüstü hoparlörüm bundan daha iyi ses verir.Nesini översin bunu anlamam

Masaüstü hoparlörün snopy mi yoksa
    Tabi benim Everest pat pat edemiyor senin snopyler gibi

@NavalArchitect
    Hocam ister kabul et ister etme. Everest h5402 optik ve koaksiyal ses girişiyle
    çok ideal bir alternatifdir. Herkesin 600 lira verecek durumu olmayabilir
    ya da vermek istemez. Everest her haliyle konumuza dahildir

• quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

Sony mdr ds1000 5.1 kulaklik. Dolby Digital,Pro Logic 2,DTS destegi var kimseyi rahatsiz etmeden 5.1 keyfi yasiyorum

bu kulaklığı nerden bulabiliriz?

• @Far East Ghost, cok zor soru:) Ben 1 senedir ariyordum e-bay den buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far East Ghost

quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

bu kulaklığı nerden bulabiliriz?

Bene böyle birşey almak istiyorum ama çok uzun takınca kulaklarım kızarıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.