walla herkes z5500 yazmış. ben sony dav-dz 880 kullanıyorum. 4 adet kule hoperlör. arka hoperlörler kablosuz. rekans çakışması yaşamadım. şu an fiyatı 1150 civarı. ses kalitesinden gayet memnunum. ps3 ve lcd'ye hdmi ile bağlı. ps3 ve lcd'ye optik kablo ile bağlı. ps3 oyun ve blu-ray filmlerde ses kalitesi kendini gayet güzel gösteriyor. sistem siyah renk ve oldukça dekoratif duruyor.
sony ht-sf2300'e ne dersiniz :)
Logitech z5500 kullanıyorum. Çok memnunum. 590 lira ya almıştım.
Kaliteli bir 5+1 kulaklık arıyorum 300 liraya kadar verebilirim . Sony MDR-1000 alacaktım fakat hiçbir yerde yok . Ne tavsiye edersiniz iyi birşey olsun istiyorum
şu Z5500' ü bir kıstırsak normal fiyatına?.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Bende de Creative İnspire 5200 var
5.1 hoparlör Sistemi # PC Oyunları, Ev sineması , müzik için ideal # Toplam : 47W RMS (subwoofer 17W RMS, uydu : 5x 6W RMS ) # Kablolu uzaktan kumanda ,ses ve bass kontrol ,kulaklık desteği # Dekodersiz Dolby Digital 5.1 Audio ses formatı desteği # EAX@ # Ön ve arka analog bağlantı
Alalı 3-4 sene oldu 150 tl ye bimeks den almıstım vede cok memnunum PS3-DVD player a ve PC ye bagladım ıstedıgımden rahatca degısıklık kablo tak cıkar yapmadan ses alabılıyorum.PC ye reaktek hd audıo drıver yukleyınce ve ayarlayınca gayet de cok guzel ses verıyor suankı fıyatlarına baktım 125 tl ıle 170 tl arası degısık fıyatlarda satılıyor
Bende de aynı üründen var. Nasıl kablo tak cıkar yapmadan farklı kaynaklardan ses alabiliyorsun. Harici bir anfin mi var. Ben de tv. ye jack ile baglıyorum. stereo alıyorum sesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR
Kaliteli bir 5+1 kulaklık arıyorum 300 liraya kadar verebilirim . Sony MDR-1000 alacaktım fakat hiçbir yerde yok . Ne tavsiye edersiniz iyi birşey olsun istiyorum
ben hemen hemen 1000 TL para verdim ürünün çok satılmasını tutmasını fırsat bilip uçurdular fiyatı resmen
quote:
Orijinalden alıntı: erdinc222
Logitech z5500 kullanıyorum. Çok memnunum. 590 lira ya almıştım.
bende sony f-200 var ,tvde sony 40w4000 şimdi ps3ü optik kablo ile bağlarsam blueray ve oyunları iyi bişekilde 2+1 alırım diimi arkadaşlar peki 2 metre optik kablo varmıdır piyasada yarın alıcam
Tüplü televizyonumun sesini kullanıyorum,heç memnun değilim
Yıllar önce kullanmıştım sony mdr artık yeni kulaklık alma vakti geldi nasıl birşey önerirsiniz. Bu arada konu hort falan değildir ilk sayfada yazım zaten mevcuttur. Günceldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme