Şimdi Ara

PS3 için kulladığınız Ses sistemleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
21.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.Sony 46W5500 LCD tv
    2.Sony DAV-DZ680 Ses sistemi
    3.Digitürk
    4.Optik girişi olan bir PC

Bu dördünü birbirine bağlama şansım var mı? Tabiki ses olarak. Şuanki durum Ps3 gelmeden, ses sistemi hdmi ile tv ye bağlı, digitürk scart ile ses sistemine bağlı, pc ise optik kabloyla ses sistemine bağlı. Bu haldeki sorunum şu hem tv hemde pc açıkken sesi kumandadan kontrol edemiyorum, yani pc açıkken optik kabloyu çıkartmadan tvden ses alamıyorum. Bunu nasıl halledebilirim. En iyi çözüm pc devreden çıkartmak mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • @pape
    Z5500'ün eksi tarafı watt'ının az olması.Bass olarak kuvvetli olabilir ama yüksek sesde hopörler az wattlı olduğu için hafif bozmalar olabiliyor.
  •  PS3 için kulladığınız Ses sistemleri

evin müsait ise z 5500 i tavsiye edebilirim ama yok çok ses açamam diyorsan bence bukadar para vermeden başka seçeneklere bakmak gerekir
    ben açamıyorum sesini, kısık seste de aynı performansı başka cihazlarlada alabileceğini, tahmin edebiliyorum...konuya tam vakıf değilim .
    ama z 5500 iyidir
  • Eve bundan alacam bir tane...
     PS3 için kulladığınız Ses sistemleri
  • bendede samsung ht tz 225 vr ucuzdu 510 liraydi optik çıkışı falan vardı dvd si vardı almıştım bende bu sene başında sanırım belkı bıraz daha önce memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Eve bundan alacam bir tane...

Bu nedir böyle. Mahallede orta şiddetli deprem etkisi yapar bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Nisan 2010; 14:14:50 >

• quote:

Eve bundan alacam bir tane...

SAMSUNG HT-TZ325 EV SİNEMA SİSTEMİ

DVD player+ Optik girişli+ HDMI çıkış+Bloetooth

Cep telefonundaki müzikleri bluetooth üzerinden dinleyebiliyorum

755 tl aldım
  • Ev durumu müsait olduğu için ses problemi yok çoğu zaman oyunları yüksek seste oynuyorum şu ana kadar hiç ses bozulması problemi ile karşılaşmadım şahsen
    quote:

@pape
    Z5500'ün eksi tarafı watt'ının az olması.Bass olarak kuvvetli olabilir ama yüksek sesde hopörler az wattlı olduğu için hafif bozmalar olabiliyor.
  • Merhaba Arkadaşlar

Ayak isteyenler için şöyle bir önerim var;

Bekarken kullandığım A.5600 ses sistemim vardı.Bende çok kafa patlattım ayağa.tanesi 50 milyona ayak satıyorlardı bende şu bayanların takıldığı ahşapçılardan 5 adet ayaklı mumluk alıp ( bayağı uzunca inanın beline yakın olanlardan) bunları boyayıp birde üst kısma çivi takıp hoparlerleri buaraya asmıştım. oldukça bullanışlı idi.

Hatta marangozdan rica edip kablo gözükmesin diye ortadan matkapla deldirip kabloyu ordanda geçirebilirsiniz.

bende şu anda philips hts3610 dvd ile tümleşik ses sistemi var. fena değil memnunum 5+1 ses veriyor yeterli geliyor

DTS ve DP II çözüyor, 600 watt, 6+1 gayet başarılı... z5500'den daha şık.. :) çocuk oyuncağı gibi değil, salonda şık duruyor, hanım da laf atmıyor hem
  • z5500
  • denon avr 1610 + pure acoustics spark hop.
    1400 tl
    herturlu giris cikis var
    super ses kalitesi yeni nesil ses destegi(dtshd gibi)
    dezavantaji bence yok mustakil evdeyim..
  • arkadaşlar buda benim sistem teferruatları koymadım bilginize saygılar

• Ya sistemler iyi güzelde ben sevmiyorum böyle kalabalık şeyleri..Çok fazla aparat var vs ne bileyim...
  • tv sehbası çok küçük kalmıış kolonlar dip dipe nasıl ekrana odaklanıyorsun? resmen göz yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobetci eczane

tv sehbası çok küçük kalmıış kolonlar dip dipe nasıl ekrana odaklanıyorsun? resmen göz yoruyor

Ever gerçekten göz yoruyor daha duru ve sade olsa daha güzel olur gibi,Lcd tv ye odaklanıp izlemek zor olmuş bu sistemde
  • Bende ses sistemi olarak Lg HT-503TH Tallboy 5+1 Ev Sinema Paketi kullanıyorum gayet te memnunum,hem Dts hem Dd sesi çözebilen optik girişli bir ses sistemi

Ses tertemiz,bass gümbür gümbür,oyun performansı çok güzel,film performansı çok güzel tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 23 Mayıs 2010; 16:12:42 >

buda benim canavar ,pc yi analog ve ps3 ü optikden bagliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 23 Mayıs 2010; 21:37:39 >
  • Ben normalde yarı-profosyonel stüdyomda kullandığım ekipmanı eve taşıdım, onunla PS3 oynuyorum:

Yamaha HS 50 M Studio Reference Monitors: Çifti 750 TL gibi bir fiyat.

Edirol UA 25 ses kartı: 650 TL civarı

Behringer Power Play Pro XL Kulaklık anfisi: 537 TL

Philips SHP1900 Kulaklık: 30 TL

Yamaha HS50M ler ses kartına bağlı, ses kartı optic girişten PS3'ün optik girişine bağlı, USB den PC ye bağlı. PowerPlay Pro da Ses kartının kulaklık çıkışına bağlı.

Avantajlar: Kaliteli ses, detaylı ve birden fazla detaylı ayarlama şansıyla kulaklık opsiyonu.

Dezavantajlar: Sadece PS3 vs. gibi bir sistem için pahalı setup, bu sistemden ses alabilmek için PC nin açık olması (veya laptop) gerekmesi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.